The Walking Dad Babaya Hediye Kişiye Özel Siyah Çakmak

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
324.90 TL
Ürün Kodu: 15622

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Çakmak Boyutu 5.5 x 3,5 cm'dir.
  • Gaz doldurulabilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Babaya doğum günü hediyesi ne alınır diye merak ediyorsanız esprili tasarımı ve kullanışlı yapısı ile The Walking Dad Babaya Hediye Kişiye Özel Siyah Çakmak tercih edebilirsiniz. Babalar her zaman koşulsuz sevgileri, yaptıkları büyük fedakârlıklar ve her zaman çocuklarının üstüne titreyişleri ile yaşamımızda önemli bir yere sahiptirler.

Bu yüzden onların özel günlerini, doğum günlerini, babalar günlerini kutlamak kendilerini çok mutlu edecek ve her şeyden önce de sizin verdiğiniz değeri daha net bir şekilde anlamalarına yol açacaktır. Her ne kadar babalar yaptıklarının karşılığında çocuklarından hiçbir karşılık beklemiyor olsalar da yine de çocuklarının kendilerine özel bir hediye vermeleri büyük mutluluk yaşamalarına neden olacaktır.

Ünlü televizyon dizisi The Walking Dead’in esprili bir şekilde babanız için tasarlanmış bu özel ürün, babanızın her zaman sevginizi yanında taşıyabilmesine ve görebilmesine olanak tanıyacaktır. Üzerine yazılacak isim ile birlikte tamamen babanıza özgü olacak bu hediye, aynı zamanda dolum yapmaya da müsait olduğu için uzun süreli kullanımlar için uygundur. Ayrıca göz alıcı siyah tasarımı da çakmağın kullanımını daha zevkli bir hale getirmektedir. Tüm bunlar ile birlikte babanıza ayrıcalıklı bir hediye seçiminde bulunabilirsiniz.