Tea Or Whiskey Porselen Kupa Bardak

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
İndirime Son
194.90 TL
161.77 TL
Ürün Kodu: 15766

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevgiliniz için çoğu zaman hediye seçimi zor olabilmektedir çünkü sevgililer birbirlerini eylemleri ile çok mutlu etmek istediklerinden ötürü seçecekleri hediyelerde de en doğru hediyeleri seçmek isterler. Ancak çoğu zaman alışılmış hediyeler tercih edildiği için sevgililer için doğru hediye seçiminde bulunulmamaktadır.

Sevgilinizin doğum günü, sevgililer günü ya da benzeri günlerinde tercih edebileceğiniz gibi sıradan bir gün için de tercih edebileceğiniz Tea Or Whiskey Porselen Kupa Bardak sayesinde evinde, ofisinde ya da istediği her yerde kullanabileceği son derece kullanışlı bir hediye armağan edebilirsiniz.

Bu özel tasarım kupa sahip olduğu mesaj ile sevgilinizin çayı ne kadar çok sevdiğinizi gösterdiği gibi porselen yapısı sayesinde de hem içeceklerinin tadının doğru olarak algılanmasını sağlayacak hem de her zaman kullanışlı yapısı ile birlikte içeceklerine yardımcı olacaktır. Ergonomik tasarımı ile kolay tutma özellikleri de sunan ürün, bu sayede anlamlı ve kullanışlı bir hediye olmaktadır. Sadece sevgililer için değil arkadaşların da birbirlerine verdikleri değeri göstermeleri için yararlı olacak bu özel bardak, arkadaşlarınızın özel günlerinden, onları ne kadar çok sevdiğinizi göstermek istediğiniz sıradan günler için de kullanışlı ve ideal bir armağan özelliği taşımaktadır.