Tarih Öğretmenine Hediye İsme Özel Saatli Çerçeve

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%20 indirim
349.90 TL
279.92 TL
Ürün Kodu: 12564

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ahşap baskılı foto 13 x 8 cm ölçülerinde 1.3 cm kalınlığındadır.
  • 1 adet arka ahşap ayağı ile masanızda kolaylıkla duracaktır.
  • 3,5 cm çapında gömme saat içerir, saat pili değiştirilebilir.
  • Sıcak baskı sayesinde solma ve çıkma yapmaz. 
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Tarih, tozlu yapraklarından büyük hayat tecrübeleri çıkarmamızı sağlayan önemli bir branş. Tarih öğretmenleri de destansı anlatımlarıyla öğrencileri, okul sıralarında ülkelerinin tarihiyle tanıştıran eğitimciler... Böylesi önemli bir rol üstlenen tarih öğretmenlerimizi bu Öğretmenler Günü’nde hem branşlarına hem de isimlerine özel bir hediye ile neden mutlu etmeyelim ki!

Tarih öğretmeniniz için “24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi ne olabilir” diye soruyorsanız doğru ürünü inceliyorsunuz! Tarih Öğretmenine Hediye İsme Özel Saatli Çerçeve, öğretmeniniz için hem kullanışlı hem de hatırası büyük bir hediyelik olacak, hiç şüpheniz olmasın! Branşa ve isme özel tasarımının yanı sıra uygun fiyatıyla tereddüt etmeden satın alabileceğiniz saatli çerçeve ile öğretmeninize masasını süsleyecek unutulmaz bir armağan verme şansına sahipsiniz.

Öğretmenlere özel en güzel çerçeve modelleri arasında öne çıkan Tarih Öğretmenine Hediye İsme Özel Saatli Çerçeve, gömme saatiyle ergonomik bir yön kazanıyor. Değiştirilebilir saatiyle de uzun soluklu kullanım olanağı… İsme özel kişiselleştirilebilir alanlarıyla da anlam bulan saatli çerçeveye, sizin yazacağınız mesaj, duygusal bir hava katıyor. Ürününüzün üzerine dilerseniz örnek ürün görselinde olduğu gibi, “Dünyanın En İyi Tarih Öğretmeni” yazdırma şansına da sahipsiniz.

Uygun fiyatıyla bütçenizi zorlamadan alabileceğiniz Tarih Öğretmenine Hediye İsme Özel Saatli Çerçeveyi dilerseniz sınıf arkadaşlarınızla birlikte alabilir ve öğretmeninize sunabilirsiniz. Bu özel çerçeveyi dilerseniz de tarih öğretmeni kızınıza, oğlunuza, anne ya da babanıza da alabilirsiniz. Aynı gün kargo imkanımızdan yararlanmak için hemen siparişinizi oluşturun! Keyifli alışverişler!