Spiral Fotoğraf Baskılı Masaüstü Led Gece Lambası

2 Saat 24 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
749.90 TL
Ürün Kodu: 19278

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Akrilik levha (Üst bölüm) kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesi ile hazırlanmıştır.
  • Alt kaidesi masif ahşaptır 60 x 140 x 30 mm ölçüsündedir.
  • Güçlü led lambası Sarı renk vermektedir.
  • Evinizde, ofisinizde dekoratif amaçlı veya gece lambası olarak da kullanabilirsiniz.
  • Usb girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile çalışmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Spiral Fotoğraf Baskılı Masaüstü Led Gece Lambası ile sevdiklerinizi özel hissettirmeye hazır olun! Bu harika lamba, herhangi bir odanın atmosferini değiştiriyor ve sevdiklerinizin unutamayacakları bir hediye haline geliyor.

Özellikle yıldönümleri, doğum günü gibi özel günlerde, içimizdeki sevgi ve saygıyı gösterebileceğimiz bu özel ürün, kadınlar ve erkekler için harika bir hediye seçeneği olacağı gibi 45 yaş üzeri yetişkinlerin yanı sıra yeni evli çiftler, sevgililer, hatta arkadaşlar için de özel bir anlam taşıyor.

Kişiye özel tasarımlarıyla, ürünü dilediğiniz fotoğraf ile kişiselleştirebiliyorsunuz. Bu sayede, sevdiklerinize onların en sevdiği anıları hatırlatıp, her fırsatta kendilerini özel hissetmelerini sağlayabilirsiniz. Ayrıca, evinizin dekorasyonuna da büyük katkısı olacağından, sevdiklerinize bu harika hediyeyle iki kat mutluluk verebilirsiniz.

Şık tasarımı ve led ışık teknolojisi sayesinde Spiral Fotoğraf Baskılı Masaüstü Led Gece Lambası, her zaman hatıralarınızın olduğu bir ürüne dönüşecek. Sevdiklerinize verebileceğiniz en özel hediyelerden biri olacak olan bu lamba, evlerinde şık bir dekoratif obje haline gelecek. Hemen sevgiliniz, eşiniz, anneniz veya arkadaşınız için bu harika lambayı satın alarak, onların özel günlerinde onların yanında olduğunuzu hissettirin.