Resim Öğretmenine Öğretmenler Günü Hediyesi Saatli Çerçeve

2 Saat 59 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%20 indirim
349.90 TL
279.92 TL
Ürün Kodu: 12559

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ahşap baskılı foto 13 x 8 cm ölçülerinde 1.3 cm kalınlığındadır.
  • 1 adet arka ahşap ayağı ile masanızda kolaylıkla duracaktır.
  • 3,5 cm çapında gömme saat içerir, saat pili değiştirilebilir.
  • Sıcak baskı sayesinde solma ve çıkma yapmaz. 
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

24 Kasım Öğretmenler Günü yaklaşırken sizi resim gibi özel bir sanatla okul sıralarında tanıştıran öğretmeninize en güzel öğretmenler günü hediyesi için keyifli bir arayışa girdiyseniz Hediye Sepeti olarak yanınızdayız! Resim öğretmeninize branşınıza özel bir hediyelik arıyorsanız Resim Öğretmenine Öğretmenler Günü Hediyesi Saatli Çerçeveyi hemen satın alabilir, öğretmeninize 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde çok özel bir hediyelik vermenin haklı gururunu yaşayabilirsiniz.

Gömme saatle ergonomik bir yapıya kavuşan, boya, fırça gibi tasarımsal ayrıntılarla branşa özel bir havaya bürünen Resim Öğretmenine Öğretmenler Günü Hediyesi Saatli Çerçeve en güzel çerçeve modelleri arasında özel bir yere sahip. Pili değiştirilebilen saatli çerçeve uzun soluklu kullanım için de unutulmaz bir hatıralık. Üzerine yazdıracağınız mesajla kişiye özel bir görünme kavuşan çerçeve, öğretmeninizin ya da öğretmen yakınınızın bu Öğretmenler Günü’nde kendisini özel hissetmesini sağlayacak.

Resim Öğretmenine Öğretmenler Günü Hediyesi Saatli Çerçeveyi dilerseniz resim öğretmeninize dilerseniz de öğretmen olan kızınız, anneniz ya da babanıza da armağan edebilirsiniz. Çerçeve üzerine öğretmen yakınınızın isminin yanı sıra Öğretmenler Günü’ne özel mesajınızı da yazdırma şansına sahipsiniz. Dilerseniz sayfamızda bulunan örnek ürün fotoğrafında olduğu gibi, “Dünyanın En İyi Resim Öğretmeni” şeklinde bir mesaj yazdırarak öğretmeninizin duygusal anlar yaşamasına da tanıklık edebilirsiniz.

Uygun fiyat ve ücretsiz kargo imkanımızla alabileceğiniz Resim Öğretmenine Öğretmenler Günü Hediyesi Saatli Çerçeve için siparişinizi hemen oluşturabilir, aynı gün gönderim avantajımızdan yararlanabilirsiniz. Hediye Sepeti olarak keyifli ve güvenli alışverişinizi destekliyoruz!