Mühendis Babaya Hediye Yastık

5 Saat 17 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%17 indirim
344.90 TL
286.27 TL
Ürün Kodu: 19627

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • %100 sağlıklı baskı.
  • Kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan süblime baskı.
  • 40X40 cm ölçüsünde kare yastık.
  • Yastık içi dolu kullanıma hazır olarak gelmektedir.
  • Özel dokulu kaliteli kumaş.
  • Çamaşır makinasında yıkanabilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Part Time Engineer Full Time Father Tasarımlı Mühendis Babaya Hediye Yastık

Babalar Günü veya doğum günü hediyesi olarak, bir mühendise uygun bir hediye arıyorsanız, Part Time Engineer Full Time Father Tasarımlı Mühendis Babaya Hediye Yastık tam size göre!

Bu yastık, eşsiz tasarımı ile kendine özel hissettirecek babanıza en samimi şekilde mesajınızı verecektir. "Part Time Engineer Full Time Father" yazısı ile babanızın aynı anda hem bir mühendis hem de bir baba olduğunu vurgulayacak, onun yoğun çalışma hayatında bile ailesine vakit ayırdığını hatırlatacaksınız.

Kaliteli kumaşı ve ergonomik yapısı sayesinde babanızın rahat bir uyku çekmesine yardımcı olacak bu yastık, evdeki herhangi bir tarzı tamamlayabilecek uyumlu renkleri ile sevdiklerinizi etkileyecektir.

Part Time Engineer Full Time Father Tasarımlı Mühendis Babaya Hediye Yastık, mühendis babanızın ofisinde veya evindeki yastığı olarak da kullanılabilir. Esprili ve komik yapısıyla, özel günlerde babanızın yüzünü güldürecek, onu mutlu edecek bir hediye olarak her zaman hatırlanacaktır.

Üstelik, bu yastık sadece babanıza değil, eşiniz veya sevdiklerinizin babalarına da uygun bir hediye seçeneği olabilir. Part Time Engineer Full Time Father Tasarımlı Mühendis Babaya Hediye Yastık ile babanızı özel hissettirecek, kendisine özel düşündüğünüzü göstermenin keyfini yaşayacaksınız!