Minimal İstanbul Silüetli Kişiye Özel Kitap Mührü

1 Saat 20 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İndirime Son
499.90 TL
434.91 TL
Ürün Kodu: 13509

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ahşap mühür sapı doğal ahşapdan tamamen el işçiliği ile üretilmektedir.
  • Set İçerisinde:

  • 1 adet 7x4 cm tasarım baskılı Ahşap mühür sapı
  • 1 adet 9,5x6 cm ıstampa
  • 1 adet 16x6 cm pleksi mühür ve ıstampa standı
  • Mühür Kauçuğu; Eco line serisi olup, günümüz şartlarında hızla kirlenen çevre koşulları düşünülerek üretilmiş çevre dostu bir lazer kaşe kauçuğudur. Eco-line serileri tamamen doğal bileşenler kullanılarak üretilmiştir, Kokusuzdur

  • Mürekkep olarak siyah, lacivert, kırmızı renklerinden birisini tercih edebilirsiniz.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

İstanbul şehrine tutkun biri için hediye arıyorsanız harika seçenekler online hediyelikler arasında karşınıza çıkacak. Büyük bir sürprize imza atma isteği ile kutu nasıl yapılır araştırmalarına başladıysanız en trend armağan tercihlerine de göz atmalısınız. Mühür ve kaşe setlerinden oluşan son moda bu ürün grubunu mutlaka inceleyin. Düğün öncesine özel, renkli, desenli ve baş harfli pek çok sıra dışı alternatif karşınıza çıkıyor.

Öncelikle değişik doğum günü fikirleri oluşturmanıza yardım edecek bu kişiselleştirilmiş tasarımlar harika sonuçlar doğuruyor. Bütün özel günlere hitap edebilecek çeşitlilikteki harika seçenekler ile size ve sevdiklerinize en uygun olanları bulabilirsiniz. Sevgiliniz, anneniz, öğretmeniniz, eşiniz, yani kadın erkek demeksizin tüm yakınlarınız bu modellere bayılacak. Arkadaşlarınıza ya da kardeşinize doğum günü, yılbaşı ve terfi armağanı olarak vermeniz gayet uygun oluyor. Diğer yandan eve de iş yerine de uygun, yakın ve kurumsal hediyeler arasında da bir numarada bulunuyor.

Her duruma uygun bir seçenek olan bu mühürle kitaplığınız hem kimlik kazanıyor hem de daha estetik görünüyor. Dilerseniz en çok beğenilen zarif modeller arasında öne çıkan bu İstanbul silueti ile şehri raflarınızdaki kitaplara konuk edebilirsiniz. Aldığınız kişinin ayaklarını yerden kesecek enfes bir tasarım olarak sizi de mutlu edecek incelikte bir armağan. Adını ve soyadını bu muhteşem tasarımın içinde, sayfaya basılı gören herkesin duygulandığını söylemekte fayda var.