Meleklerin Payı Bir Viski Macerası Kitabı

Ürün Kodu: 15993

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Altın Örümcek Yılın En İyi Bloğu ödülünün sahibi Dr. Burkay Adalığ’ın kaleme aldığı Meleklerin Payı, uzun yıllar sonra yazılan ilk Türkçe viski kitabı olmasının yanı sıra, bugüne kadar yazılmış en kapsamlı Türkçe viski kültürü rehberi.
  • 1 Adet "Meleklerin Payı Bir Viski Macerası Kitabı" gönderilmektedir.
  • Kitap kuşe kağıda basılmıştır.
  • Kitap ebatları 21,5 x 24 cm ölçülerindedir.
  • Meleklerin Payı Bir Viski Macerası Kitabı özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Viski gerek tarihi gerekse de notaları bakımından içki çeşitleri arasında son derece önemli bir yere sahiptir. Başlı başına bir kültür içeren viskiyi yakından tanıma isteği de her viski severin tercih edeceği özel bir durumdur.

Bu bakımdan viski sever yakınlarınıza her zaman bir başvuru kitabı olarak kullanacakları Meleklerin Payı Bir Viski Macerası Kitabı sayesinde büyük bir mutluluk yaşatabilirsiniz. Arkadaşa, eşinize, yakınlarınıza, sevgiliye sürpriz yapmak isteyenler için son derece doğru bir tercih olacak kitap alanında yazılmış önemli kaynaklardan birisi olma özelliği taşıyor.

Bu kitap, dünya genelinde viski coğrafyasını tanıtan, viskinin yapım aşamasını gözler önüne seren, yabancı kaynaklarda da bulunması mümkün olmayan viski tadım çarkının kullanılması, viski tüketim alışkanlıkları gibi pek çok bilgiyi barındırmakta ve viski severler için harika bir kitap olma özelliği taşımaktadır. Sadece viski severler için değil gastronomi severler ve kitap severler için de özel bir hediye olacak ürün, bu sayede ayrıcalıklı bir yere sahip oluyor. Sadece bir içki açısından değil aynı zamanda viski kültürünün ne olduğunu, hangi aşamalardan gelinerek günümüzde viski kültürünün oluştuğunu ifade eden çalışma, yüksek kaliteli baskısı sayesinde de okuması açısından da büyük kolaylık sunuyor.