Kişiye Özel İsim Yazılı Dekoratif Rakı Kadehi Seti

4 Saat 8 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
374.90 TL
Ürün Kodu: 15947

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 2 adet rakı kadehi gönderilmektedir.
  • 1 adet 5 cm x 14 cm özel tasarımlı Duble Metre.
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevdikleriniz için kişiye özel hediyeler vermek istiyorsanız özenli tasarımı ile dikkat çeken Kişiye Özel İsim Yazılı Dekoratif Rakı Kadehi Seti tercih edebilirsiniz. Bu özel set, rakı seven yakınlarınızın çok mutlu olmasını sağlayacağı gibi aynı zamanda da rakı sofralarından daha büyük keyif almasına imkân verecek.

Rakının kendisine özgü aromasını ve lezzetini açığa çıkarmak amacıyla özel tasarlanmış olan bardaklar, böylece hem tutma hem de yudumlama bakımından idealdir. En büyük özelliği ise yüksek baskı teknolojisi ile bardakların üzerine yazılan sevdiklerinizin ismidir. Bu sayede hediye vereceğiniz yakınlarınızın kendilerini daha özel hissedecekler ve artık rakılarını bu bardaklardan başka bardaklarda içmek istemeyeceklerdir.

Özenli tasarımının yanında uzun ömürlü kullanım da sunan bardaklar silme ya da solmalara karşı dayanıklıdır. Böylelikle en keyifli sohbetlerin yapıldığı rakı sofralarında yıllar geçse bile kullanıma uygundur. Set içerisinde bulunan duble metre ise rakının hangi seviyede koyulacağını sevdiklerinizin çok daha rahat şekilde anlamasına neden olacak. Yine set içinde bulunan Cep Rakı Ansiklopedisi ise rakıya dair yeni bilgilerin öğrenilmesini sağladığı gibi bir taraftan da rakı adabının daha iyi şekilde öğrenilmesine etki edecektir. Her yönüyle harika bir hediye olan set sevdiklerinize büyük mutluluk yaşatacak.