Kişiye Özel Esprili Kapak Görünümlü Magnet Açacak

Ürün Kodu: 13823

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ürün Çapı: 50 mm
  • Ön kısmındaki özelleştirmeniz UV baskı teknolojisi ile yapılmaktadır.
  • Arka kısmında metal magnet ve kapak açacağı bulunur. 
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Magnet şeklindeki açacakların kişiye özel tasarımlara uygulanması sayesinde ortaya yepyeni bir hediyelik eşya opsiyonu çıktı. Sevgiliniz için ev yapımı doğum günü hediyeleri fikirlerini değerlendirirken bu ürünü özelleştirmek için ilham alabilirsiniz. Birden çok modeli ile karşınıza gelecek açacak alternatifleri bu üründe bir taçla düşünülmüş. Zarif çizimi ardında yatan özenli düşünce sayesinde özel günleri güzelleştirecek bir tasarım oluyor. Magnet açacakların arasında bulabileceğiniz online hediyelik seçeneği olarak dikkat çeken ürünlerden biri olarak 5,5 cm x 5,5 cm ebatlarında düşünülmüş.

Kişiye özel, fotoğraflı, esprili ve rengârenk magnetler arasından seçim yapmak çok zor. Hepsinin ayrı bir çekiciliği bulunan bu ürünler en özel günleriniz için süper birer seçenek oluşturuyor. Sevdiklerinizi şaşırtacak doğum günü notlari ekleyerek bu ürünü inanılmaz bir sürprize dönüştürebilirsiniz. Dilerseniz adrese teslim olanaklarından yararlanarak sürpriz sahibinin direkt teslim almasını sağlama şansınız da var. Kampanyalardan ve fiyat avantajlarından hemen faydalanmak için elinizi çabuk tutun.

Dayanıklı özel malzemeden üretilen Kişiye Özel Esprili Kapak Görünümlü Magnet Açacak yeni nesil online hediyelikler arasında öne çıkanlar arasında bulunuyor. Yılbaşında, doğum gününde, anı olarak armağan edilebilir. Hem kadınlar hem de erkeklere hitap etmektedir. İstenildiğinde hediye paketi olarak da gönderim yapılabiliyor. Evde ya da ofiste, gereken her zaman yanınızda olan bir açacak şeklinde, mıknatıslı özelliği ile buzdolabının üstünü süslemeye aday oluyor.