Kişiye Özel Baş Harf Tasarımlı Hediyelik Anahtarlık

32 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
124.90 TL
Ürün Kodu: 15737

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 5x5 cm boyutundadır.
  • Her iki yüzeyi de baskılıdır.

  • Anahtarlık sert parlak ve pürüzsüz bir yüzeyden oluşmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevdiklerinizin özel günlerinde ya da sıradan günlerde onlara ne kadar değer verdiğinizi göstermek için özel hediyeler arıyorsanız Kişiye Özel Baş Harf Tasarımlı Hediyelik Anahtarlık tercih edebilirsiniz. Tamamen hediye vereceğiniz sevdikleriniz için tasarlanacak olan bu anahtarlık ev ya da araç anahtarları başta olmak üzere tüm anahtarlar için sevdiklerinizin büyük bir beğeni ile kullanacakları bir hediye olacaktır.

Çift taraflı yüksek kaliteli baskı tekniği ile hazırlanan bu özel anahtarlık sert ve parlak yapısı sayesinde de anahtarlık çeşitleri arasında kendisine özel bir yer bulmaktadır. Sevdiklerinize hediye vermek onları çok mutlu edecek olmalarına rağmen tamamen kendilerine özel tasarlanmış hediyeler daha çok mutlu edecektir. Çünkü hediye vermenin en güzel tarafı, tamamen vermiş olduğunuz hediyeyi armağan ettiğiniz kişiye özel olarak tasarlanması ve bunun sonucunda da hediye alan yakınınızın kendisini özel hissetmesidir.

Bu özellikleri ile birlikte sevgiliniz, eşiniz, arkadaşlarınız, kardeşleriniz başta olmak üzere tüm yakınlarınız için kullanışlı ve anlamlı bir hediye olarak seçebileceğiniz hediye, özel yüzeyi sayesinde de solmalara ya da silinmelere karşı da korunaklıdır. Uzun süreli kullanım imkânı yaratarak sevdiklerinizin her anahtarlarını eline aldıklarında sizi anımsamalarına neden olacak ürün, özel hediye paketinde gönderim yapılmaktadır.