Kendini Şımart Sürpriz Hediye Kutusu

Ürün Kodu: 14312

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 21 cm x 16 cm Simli Gold kapaklı Çizgili Defter
  • Şık küçük cam kavanozda Gold Ataç, Gold Raptiye ve Gold Kağıt Klips.
  • Beton saksılı sukulent bitki 6 cm x 6,5 cm bitki ile birlikte 8 cm. (Stok durumuna göre sukulent bitki farklılık gösterebilir.)
  • Gold tüy klips 5 cm x 4 cm.
  • Be Happy Be Bright yazılı motto kartı.
  • Rakle 210gr kokulu mum
  • Kendini Şımart Sürpriz Hediye Kutusu özenle paketlenerek gönderilmektedir.

Sevdiklerinize şık bir hediye alıp onların sevgisini tekrardan kazanmak istemez misiniz? En Samimi Dostlara Hediye Ahşap Müzik Kutusu içerisinde çizgili defter, küçük cam kavanozda bunan ataç, raptiye ve kağıt klips, beton saksıya sahip bir sukulent, tüy klips, motto kartı, kokulu mum bulunduran bir hediye setidir. Çeşitli içeriği sayesinde sevdikleriniz birçok alanda bu hediyeyi kullanacaktır. Set içerisinde bulunmakta olan 21 cm x 16 cm boyutlarındadır ve gold, simli bir kapağa sahiptir. Gold tüy klips, 5 cm x 4 cm boyutlarındadır. Kendini Şımart Sürpriz Hediye Kutusu içerisinde bulunan sukulent gerçek bir bitkidir ve bakıma ihtiyacı vardır. Beton saksılı sukulent bitkisi 6 cm x 6,5 cm boyutlarındadır. Bitkisi ile birlikte 8 cm boyutlarındadır.

Sukulentler güneşi seven bitkilerdir. Güneş alan bir ortamda tutulmalı ve hafta iki defa sprey ile sulaması yapılmalıdır. Arada bir temiz hava almaları da sukulentin bakımı için yeterli olacaktır. En Samimi Dostlara Hediye Ahşap Müzik Kutusu, sevdiklerinize özenle hediye paket yapılarak gönderilecektir. Kendini Şımart Sürpriz Hediye Kutusu, içerisinde kaliteli ürünler bulunduran bir settir. Kız arkadaşa hediye olarak alabilir ve onları mutlu edebilirsiniz. Siparişiniz verildikten sonra ürününüz en kısa süre içerisinde kargoya verilecek ve daha sonrasında sevdiklerinize güvenle teslim edilecektir. Kredi kartı, banka kartı, kapıda ödeme yöntemlerinden bir tanesini seçip alışverişinizi tamamlayarak artık siz de bu güzel sete sahip olabilirsiniz.