İsme Özel Esprili Hediyelik Porselen Kupa

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%18 indirim
194.90 TL
159.82 TL
Ürün Kodu: 15734

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevdiklerinize özel günlerinde ya da sıradan bir günde onları ne kadar çok sevdiğinizi göstermek için hediyeler tercih etmek son derece anlamlı ve hoş bir jest olmaktadır. Ancak alacağınız hediyeyi doğru olarak seçebilmeniz, hediyenin anlamını daha özel bir hale getirebilmektedir.

Bu bakımdan tüm sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz İsme Özel Esprili Hediyelik Porselen Kupa özel günlerden sıradan günlere kadar sevdiklerinize kullanışlı ve sevimli bir hediye vermek için ideal üründür. Sevimli tasarımı sayesinde özellikle çay ve kahve içmeyi sevenlerin her zaman yanlarında tutacakları ve kullanacakları bu özel bardak kupa zarifliğinin yanında kullanışlılığı ile de öne çıkmaktadır.

Görünümü ve işlevsel özellikleri ile çok beğenilecek ürün, aynı zamanda isme özel yapıldığı yani armağan vereceğiniz sevdiklerinizin üzerinde isimlerinin de yer alacağı için çok daha anlamlı olmaktadır. Çünkü kişiye özel hediyeler, armağan verilmesi halinde alan kişilerin daha çok hoşuna gider. Bu hediyeden dünyada başka yoktur ve kendi adına düzenlendiği için sadece kendisi hediyeye sahiptir. Böylesi duygular sevdiklerinizi özel hissettirmenizi sağlarken, kupanın porselenden yapılmış olması da sağlıklı bir kullanım sağlamaktadır. Solmaya ya da silinmeye de dayanıklı baskı kalitesi uzun ömürlü kullanım sunmaktadır.