İmza Stilli Kişiye Özel Bej Not Defteri

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
%17 indirim
249.90 TL
207.42 TL
Ürün Kodu: 19395

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ürün ölçüleri: 17x24 cm ebatlarındadır.
  • 1.8 mm mukavva lüks cilt bezi ile üretilmiştir.
  • 112 yaprak ve iplik dikişlidir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

İmza stilli kişiye özel beige not defteri, sevdiklerinizi özel hissettirdiği gibi onların hayatını da kolaylaştıracak bir hediye seçeneği. Hem kadınlar hem de erkekler tarafından kullanılabilen bu defter, özellikle not tutmayı seven ya da iş hayatında not alması gereken kişilere hitap ediyor.

Bu defter, adınıza ve imza stilinize özel olarak hazırlanıyor. İster kendinize özel bir not defteri yaptırın, isterseniz sevdiklerinizin ismine özel bir hediye seçeneği sunun. Bu not defteri ile birlikte sevdikleriniz hem notlarınızı unutmayacak hem de kendilerine has bir hediye almış olacaklar.

Bu not defteri öğrencilerden öğretmenlere kadar herkes için bir hediye seçeneği olacak. İster doğum günü hediyesi olsun, ister yılbaşı hediyesi, isterseniz de "içimden geldi" diyerek sevdiklerinize sürpriz yapın. Yeni işe başlayan veya okula giden arkadaşlarınıza özel olarak hazırlanan bu defter, tüm sevdiklerinizi mutlu edecek ve onlara özel bir hediye sunmanızı sağlayacak.

Not defteri üzerindeki imza stiliniz, sevgiliniz için özel bir hediye seçeneği olabilir. Kullanacağı not defterinde sizin imzanızı gördüğünde, onu özel hissedecektir. Hem romantik hem de pratik bir hediye olacak ve sevgilinizin kalbini kazanmanızı sağlayacaktır.

Kardeşiniz, arkadaşınız ya da kendiniz için satın alabileceğiniz bu not defteri, zevkinize uygun bir şekilde kişiselleştirilebilir. Hem kullanışlı hem de şık bir hediye seçeneği olan bu not defteri, herkesin aradığı bir ürün. Kendinize ya da sevdiklerinize özel bir hediye sunmak istiyorsanız, seyahatlerde ya da iş hayatında ihtiyaç duyabilecekleri bir not defteri tercih edebilirsiniz.