Gramofon Müzik Kutusu

Ürün Kodu: 12846

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 17 cm x 9,5 cm ölçülerindedir.
  • Sert dayanıklı plastik malzeme.
  • Kahverengi ve Beyaz seçeneği bulunmaktadır.
  • Kurma kolu kurulduktan sonra iğneyi plağın üzerine getirerek müzik başlamaktadır.
  • Müzik kutusunda Beethoven Für Elise parçası çalmaktadır.
  • Gramofon Müzik Kutusu hediye paketi yapılarak korunaklı bir şekilde gönderilmektedir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Yıllar geçse de müzik kutularından yükselen ve ruhumuzu okşayan o büyüleyici ses, hep hayatımızın bir yerinde karşımıza çıkıyor. Müzik kutuları son dönemlerde ciddi bir dönüşüm içinde.   Artık çok daha hareketli ve yaratıcı figürler üzerinden işleyen bir mekanizma söz konusu. Bu da müzik kutularını görsel açıdan daha ilginç bir hale getiriyor. Birbirinden yaratıcı müzik kutularına Hediye Sepeti üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Bunlardan biri olan gramofon müzik kutusu son derece estetik bir görünüme sahip. Ürünü pek çok özel günde rahatlıkla değerlendirebilirsiniz. Örneğin en güzel doğum günü hediyesi ya da en güzel öğretmenler günü hediyesi olarak sipariş edebilirsiniz.

Ölçüleri 17x9,5 cm olan bu özel gramofon temalı müzik kutusu, son derece sert ve kuvvetli bir plastik malzemeden üretilmiştir. Hem kahverengi hem de beyaz renk seçeneklerine sahip olmasının yanında oldukça şık bir hediye kutusu ile en kısa süre içinde adresinize ulaşacaktır.

Müzik kutusunu aktif hale getirmek için kurma kolunu yavaşça çevirmek suretiyle kurmalısınız. İğneyi plak alanının üzerine getirdiğiniz anda da tıpkı nostaljik plaklarda olduğu gibi, harika ve büyüleyici bir müzik çalmaya başlayacaktır. Diğer müzik kutularında olduğu gibi gramofon temalı bu müzik kutusunda da klasik bir eser olan Für Elise çalmaktadır. Bu şarkıyı seneler boyunca dinlemekten dahi bıkmayacaksınız. Müzik kutuları haricinde resimli puzzle çeşitleri için de Hediye Sepeti’ni ziyaret edebilirsiniz.