Gökyüzü Haritası İsim Mesaj Özelleştirmeli Dekoratif Led Lamba

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
İndirime Son
749.90 TL
622.42 TL
Ürün Kodu: 19279

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Akrilik levha (Üst bölüm) kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesi ile hazırlanmıştır.
  • Alt kaidesi masif ahşaptır 60 x 140 x 30 mm ölçüsündedir.
  • Güçlü led lambası Sarı renk vermektedir.
  • Evinizde, ofisinizde dekoratif amaçlı veya gece lambası olarak da kullanabilirsiniz.
  • Usb girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile çalışmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Gökyüzü Haritası İsim Mesaj Özelleştirmeli Dekoratif Led Lamba, özel günlerde sevdiklerinize verebileceğiniz en anlamlı ve özel hediyelerden biridir. Bu görsel şölen, sevdiklerinizin evine veya ofisine şık bir atmosfer kazandıracak.

Kadın ya da erkek, eşiniz ya da sevgiliniz, arkadaşlarınız ya da ailenizden birisi için hediye seçenekleri çok fazla olmasına rağmen, bu lambayı tercih ederek sevdiklerinize özel bir anı verebilirsiniz. İsminizi ya da mesajınızı yazdırdığınız bu lamba üzerinde seçmiş olduğunuz bir tarihin gökyüzünü gösteren bir harita bulunur. Bu harita, sevdiklerinizin ilişkinizin ya da onun doğum günü tarihinin gökyüzündeki yansımasıdır.

Bu gökyüzü haritası lamba, sevgililer günü, doğum günü, yıldönümü, veya sadece "İçimden Geldi" diyebileceğiniz bir an için mükemmel bir hediye seçeneğidir. Kişiye özel bir hediye vermek her zaman önemli bir jesttir ve bu lamba, sevdiklerinizin kalplerini ısıtacak ve kendilerini çok özel hissetmelerini sağlayacak.

İşyerine dekorasyon amacıyla da kullanılabilen bu lamba, şık tasarımıyla ofis ortamınıza hava katacak ve çalışanlarınızın motivasyonunu artıracak. Ya da sevdiklerinizin evinde dekoratif bir aksesuar olarak kullanabileceği, her zaman hatırlanacak güzel bir hediye olacak.

Sonuç olarak, Gökyüzü Haritası İsim Mesaj Özelleştirmeli Dekoratif Led Lamba satın alarak sevdiklerinizin kalbinde farklı bir yere sahip olabilirsiniz. Siz de sevdiklerinizi mutlu etmek ve özel hissettirmek istiyorsanız, hemen sipariş verin ve kendinize veya sevdiklerinize harika bir hediye seçeneği sunun.