Esprili Baba Tasarımlı Kupa Bardak

1 Saat 18 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
194.90 TL
Ürün Kodu: 19609

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

İlk Babalar Günü Hediyesi'nizi buldunuz! Ağlayan bebek tasarımlı Dad yazılı kupa bardağı, babanızın ilk Babalar Günü'nü özel ve unutulmaz kılmak için mükemmel bir seçimdir.

Babalar günü, babalarımızın hayatımızda oynadığı önemli rolü kutladığımız anlamlı bir gün. Bu özel günde, babanız için harika bir hediye seçmek istiyorsanız, aradığınız her şey bu kupa bardakta!

Baba olmak, kolay değil. Bu yüzden, babanıza ait olacak özel bir kupa bardak ona "dünyanın en iyi babası" olduğunu hatırlatacak. Kupa üzerinde bulunan ağlayan bebek tasarımı ve Dad yazısı da babanıza eşsiz ve komik bir hediye sunacak.

Bu kupa bardak ayrıca ofis masasında veya evde günlük kullanım için mükemmel. Sıradan bir kupa bardaktan daha özel olan bu kupa, babanızın mutlu olacağı bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor.

Bu kupa bardak tüm babalar için uygun. Ayrıca erkek sevdiklerinize, eşinize, doğum günlerinde veya hatta baby shower partilerinde de harika bir hediye seçeneği sunuyor.

Babanızın ilk Babalar Günü'nde ona özel bir hediye vererek, sevdiğiniz insanın özel hissetmesine katkıda bulunabilirsiniz. Bu sevimli ve esprili kupa bardak, onun için mükemmel bir yol olacak. Siz de hemen sipariş verin ve babanızı mutlu edin!