En İyi Anneye İsim Özelleştirmeli Best Mom Kahve Kupası

2 Saat 55 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
194.90 TL
Ürün Kodu: 19559

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

En İyi Anneye İsim Özelleştirmeli Best Mom Kahve Kupası, annenize kendisini özel hissettirebileceğiniz harika bir hediye seçeneği. Bu özel hediye, anneniz için günlük kullanımda veya ofiste kullanabileceği pratik bir ürün. Kahve seven anneniz için doğum günü, Anneler Günü veya sadece "içimden geldi" hediye olarak tercih edebilirsiniz.

Kahve kupasının üzerine annenizin ismini yazdırarak ona hitap eden ve sadece onun için özel olan bir hediye sunabilirsiniz. Eşi, sevgilisi veya sevdikleri için özel bir şeyler arayanlara da uygun bir hediye seçeneği.

Bu şık kupa, içeceğinizin sıcaklığını koruyabilen yüksek kaliteli seramik malzemeden üretilmiştir. Dayanıklı yapısı ve ergonomik tasarımıyla evde veya ofiste günlük kullanıma uygundur. Hemşire, mimar veya öğretmen gibi meslekleri olan anneler de bu özel hediye sayesinde işyerlerinde kendilerini ayrıcalıklı hissedeceklerdir.

Annelerimiz bizim için çok değerlidir ve onlara böyle özel bir hediye vermeyi unutmamak, sevgimizi göstermek için güzel bir yoldur. Şimdi En İyi Anneye İsim Özelleştirmeli Best Mom Kahve Kupası'nı sipariş verin ve annenize hediye edin. Sizin sayenizde her kahve keyfi anneniz için daha özel olacak!