El Yazısı Tasarımlı İsme Özel Masaüstü Kalem ve Aksesuar Düzenleyici

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%17 indirim
699.90 TL
580.92 TL
Ürün Kodu: 19048

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Masaüstü organizeri 21 x 28 x 21 cm'dir.
  • Masaüstü organizer masif ahşap kaplamalıdır.
  • Organizerin zemin yüzeyinde 3 adet kalem boşluğu; cüzdan, ataç, Usb, not defteri, gözlük vs. gibi günlük eşyalarınızı koyabileceğiniz 4 adet cep bulunmaktadır.
  • Masaüstü organizerinin anahtar, kol saati ve bileklik koyma aparatları bulunmaktadır.
  • Cep telefonu standı olarak kullanabileceğiniz bölümde aynı zamanda şarj kablonuz için kanal bulunmaktadır.
  • Özelleştirmeniz organizerin kullanıcıya bakan yüzeyine UV baskı yöntemiyle yazılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

El yazısı tasarımlı isme özel masaüstü kalem ve aksesuar düzenleyici, özel el yazısı tasarımı ile üretilir ve kişiye özel bir hediye seçeneği sunar. Sadece işlevsel değil, aynı zamanda kişisel bir hava da katarak çalışma alanınızda kendinizi özel hissetmenizi sağlar. Masaüstü kalem ve aksesuar düzenleyici, özellikle işyerlerinde sıkça kullanılan ve küçük eşyaların düzenli bir şekilde saklanmasını sağlayan bir üründür. Kalem, not defteri, telefon, gözlük gibi günlük eşyalarınızı koyabileceğiniz 4 adet cep, ayrıca zemin yüzeyinde kalem boşlukları gibi farklı bölümleri vardır. Organizatörün boyutları 12 x 20 x 12 cm'dir ve hafiftir, böylece kolayca taşınabilir.

Hayatınızın büyük bir kısmını masa başında geçiriyor ve kalem, not defteri, telefon gibi küçük eşyalarınızın sürekli dağınık halde olduğundan şikayetçiyseniz, aksesuar düzenleyici tam size göre bir ürün olabilir. Bu özel masaüstü aksesuar düzenleyicisi, yüksek kaliteli ahşap malzemeden üretilmiştir ve dayanıklıdır. El yazısı tasarımı ile özel hale getirilir ve kişisel bir hava katmak için UV baskı yöntemiyle isminiz organizere yazılır. Ürün, özenle hazırlanarak hediye paketi yapılarak gönderilir. Bu şık ürünü aynı gün teslimat avantajıyla hemen satın alabilirsiniz.