Eğlenceli The Original The Remix Baskılı 3lü Aile Tişört kombini

Şimdi sipariş verirseniz en geç yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
999.90 TL
Ürün Kodu: 19639

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Eğlenceli 3lü Aile Tişört setinde 3 tişört gönderilmektedir.
  • Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı.
  • Kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan baskı.
  • Hava geçiren terletmez baskı.
  • %100 sağlıklı pamuk tişört.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Eğlenceli The Original The Remix Baskılı 3lü Aile Tişört kombini tam da aileninize özel bir hediye seçeneği olabilir! Bu tişörtler, ailenizin farklı bireylerine özel olarak tasarlanmıştır. Baba, anne ve çocuklar için özel baskılı tişörtler, yakınlarınızın kendilerini özel hissetmelerini sağlayacak.

Bu kombin, doğum günleri, babalar günü, anneler günü ya da yılın diğer özel günlerinde sevdiklerinize hediye edebileceğiniz harika bir seçenek. Üstelik esprili ve komik tasarımlar sayesinde eğlenceli bir hediye de olabilir.

Ayrıca aile boyu giyebileceğiniz kombinler sayesinde, bir arada geçirdiğiniz zamanlar daha da keyifli hale gelebilir. Tişörtlerin üzerinde "The Original" (Orijinal), "The Remix" (Remiks) yazıları bulunuyor.

Eğlenceli The Original The Remix Baskılı 3lü Aile Tişört kombinini seçerek, sevdiklerinize mutlu edebilir, eğlenceli anılar biriktirebilirsiniz. Bu tişörtler kaliteli malzemeler ile üretildiğinden uzun süreli kullanımın yanı sıra, yıkama sonrası bile ilk günkü görünümlerini koruyacaklar. Hemen sepetinize ekleyin ve ailenizin eğlenceli anlarına ortak olun!