Ders İsimleri Yazılı Kişiye Özel Sticker Okul Etiketi

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%19 indirim
149.90 TL
121.42 TL
Ürün Kodu: 19911

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Stickerlarınız A4 boyutunda kendinden yapışkanlı kuşe kağıda baskı alınarak hazırlanır.
  • Yüksek yapışkanlı ve kaliteli kağıt etikettir.
  • Kolayca takılır, çıkarılır.
  • Çıkarıldığında yüzeyde yapışkan iz bırakmaz.
  • Uzun vadeli kullanımlarda kararma ve solma yapmaz.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Okulların açılmasıyla birlikte, sevdiklerinizi özel hissettirmenin en tatlı ve anlamlı yollarından birini sunmaktan gurur duyuyoruz. Ders İsimleri Yazılı Kişiye Özel Sticker Okul Etiketi ile sevdiklerinize hem özel bir hediye verin hem de onlara günlük hayatta daha kolaylık sağlayın.

Bu eşsiz sticker seti, öğrencilerin kendilerini daha çok motive hissetmelerini sağlar. Çünkü her biri kişiye özel olarak hazırlanmıştır. Sevdiklerinizin adının yazılı olduğu her bir etiket, not defterlerinden kitaplara kadar pek çok ürün üzerine kolaylıkla yapıştırılabilir. Böylelikle eşyalarını okulda ya da evde daha rahatlıkla bulabilirler.

Bu sticker seti, sadece adınızı taşıyan kişiye özel hazırlanırken aynı zamanda eğitici bir araç olarak da kullanılabilir. Her bir etiketin üzerine sevdiklerinizin derslerinde en çok sevdiği konuların baş harfleri yazılmıştır. Bu sayede hem ders çalışırken hem de not tutarken sevdikleriniz daha da keyif alacaklar.

Ders İsimleri Yazılı Kişiye Özel Sticker Okul Etiketi, dayanıklı malzemelerden üretilmiştir ve su geçirmez özelliği ile uzun süre kullanılabilir. Hem okul çantalarına hem de kırtasiye malzemelerine kolaylıkla yapıştırılabilir. Böylece sevdikleriniz, eşyalarını birbirinden ayırarak derslerine daha düzenli bir şekilde hazırlanabilecekler.

Okullar açılırken sevdiklerinize en anlamlı hediye olarak Ders İsimleri Yazılı Kişiye Özel Sticker Okul Etiketi'ni seçin. Böylece onların günlük hayatlarında özel olduklarını hissettirecek ve onların motivasyonunu artıracaksınız. Siz de hediyelik eşya sitemize hemen göz atın ve sevdikleriniz için bu özel sticker setini satın alın. Unutmayın, güzel bir hediye ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz!