Deniz Aslanı İşlemeli Peluş Sıcak Su Torbası

Ürün Kodu: 11995

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Ölçüleri : 37 cm x 20 cm'dir.
  • Sıcak su torbası üstünde nakış işlemeli deniz aslanı figürü vardır.
  • Yumuşacık peluş yüzeyine soğuk kış günlerinde sıkıca sarılabilirsiniz.

Deniz Aslanı İşlemeli Peluş Sıcak Su Torbası özel hediye kutusu üzerine hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Bazen hiç aklınıza gelmeyen farklı bir hediye verdiğiniz kişiyi inanılmaz sevindirir. Şimdiye kadar almadığınız kadar değişik bir hediye fikri ile onu sevindirmek ve ona kullanışlı bir hediye vermek istiyorsanız deniz aslanı işlemeli peluş sıcak su torbası hediyesi tam da aradığınız şey olabilir. Özellikle de hediye verdiğiniz kişi kışın çok üşüyorsa, sıcağı seviyorsa ya da sık hastalanıyor ise işte bu hediyeye o zaman çok daha fazla bayılacaktır. Deniz aslanı işlemeli peluş sıcak su torbası şimdiye kadar aldığınız hediyelerin çok dışında ve farklı bir hediye olacağı için hediye verdiğiniz kişi çok şaşıracak ve çok beğenecek.

Eğer siz de bu sefer başka bir hediye bulayım ve farklı doğum günü hediyesi bulayım diyorsanız arkadaşlarınızı, sevgilinizi, eşinizi ya da ailenizi bu güzel ve özel hediye ile mutlu edebilirsiniz. Deniz aslanı işlemeli peluş sıcak su torbası hediye verdiğiniz kişiyi bundan sonra ısıtacak ve kışı çok daha sıcak geçirmesini sağlayacak. Eğer onun kışın bu kadar çok üşümesine ve sık sık hasta olmasına dayanamıyorsanız, ona kıyamıyorsanız deniz aslanı işlemeli peluş sıcak su torbası hediyesi tam da ona uygun bir hediye olacaktır. Deniz aslanı işlemeli peluş sıcak su torbası hediyesi ile hastalıklar da artık onun kapısından içeri giremeyecek.

Eğer aradığınız şey ilginç hediye fikirleri ise doğru sayfadasınız demektir. Deniz aslanı işlemeli peluş sıcak su torbası belki de şimdiye kadar verdiğiniz hediyelerin arasındaki en farklı hediyelerden birisi olacaktır. Ölçüleri 37 cm X 20 cm olan deniz aslanı işlemeli peluş sıcak su torbası üzerinde işlemeli deniz aslanı figürü bulunmaktadır. Yumuşacık peluş yüzeyi olan deniz aslanı işlemeli peluş sıcak su torbası kışın en soğuk günlerini sıcacık geçirmenizi sağlayacak.

Eğer siz de sevgiliye hediye ne alınır diye kara kara düşünüyorsanız artık düşünmenize gerek yok çünkü onun için çok güzel bir hediye fikri buldunuz; deniz aslanı işlemeli peluş sıcak su torbası… Özel hediye kutusu üzerine hediye paketi yapılarak kargo yapılan deniz aslanı işlemeli peluş sıcak su torbası hediyesi istediğiniz adrese ya da size gönderilmektedir.