Dede Tanımı Tasarımlı İsme Özel Beyaz Porselen Kupa

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
İndirime Son
194.90 TL
165.66 TL
Ürün Kodu: 15689

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Dede olmak çocukları için her zaman daha fazla sevgi ve kendilerine ayrılan zaman anlamına gelmektedir. Özellikle küçük çocuklar için dedeleri çok sevimlidir çünkü onlarla birlikte zaman geçirirler, onların dilinden anlarlar ve zor zamanlarında yanında olurlar.

Dedelerin, ilerleyen yaşları nedeniyle torunlarına ayırdıkları zaman daha çok olmakta, bu ise en çok torunlarını mutlu etmektedir. Kimi zaman parka gitmek, kimi zaman alışveriş yapmak kimi zaman da birlikte saatlerce konuşularak geçirilen zaman kapsamında, dedeler yaşları ne olursa olsun her torun için özel ve kıymetlidirler.

Bu bakımdan dedenizi mutlu edecek ve onun çok sevineceği bir hediye vermek için Dede Tanımı Tasarımlı İsme Özel Beyaz Porselen Kupa tercih edebilirsiniz. Dede olmanın ne anlama geldiğini sevgi ve saygı ile anlatan bu özel kupa, dedenizin çok seveceği ve torunundan alacağı en anlamlı hediye olacaktır. Dedeler de baba oldukları için bir tür babalar gününe hediye olarak da değerlendirilebilecek bu özel kupa, porselenden yapıldığı için dedenizin sağlığı için tamamen uygundur. Ayrıca ergonomik tasarımı ile birlikte tutma kolaylığı sunar ve soğuk ve sıcak içecekleri tüketmek için de uygundur. Üzerine yazılan ismi sayesinde de dedeniz kendisini daha özel hissedecektir.