Collect Beautiful Moments 10 Fotoğraflı Akordiyon Ahşap Kutu

Bugün sipariş verirseniz en geç 29 Nisan Pazartesi günü kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile 29 Nisan Pazartesi günü teslim.
%16 indirim
449.90 TL
377.92 TL
Ürün Kodu: 20465

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Akordiyon Fotoğraf Kutusu 10 Adet fotoğraf içermektedir.
  • Fotoğraf alanı 70 x 50 mm'dir.
  • Kuşe kağıdına parlak selefon kaplama yapılarak 1. kalite fotoğraf baskısı alınmaktadır.
  • Baskısı alınan fotoğraflarınız akordiyon şeklinde katlama yapılarak hazırlanır.
  • Ahşap kutu 90 x 70 x 43 mm boyutlarındadır.
  • Ahşap kutu 6 mm kalınlığındadır. 
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevgiyle dolu anları ölümsüzleştirmenin en özel yollarından biri, Kişiye Özel Anılar Akordiyon Kutusu ile mümkün. Bu eşsiz hediye, erkek veya kadın fark etmeksizin, eşinize, sevgilinize, arkadaşınıza veya ailenize yıldönümü, doğum günü gibi özel günlerde sunabileceğiniz kişiye özel ve duygusal bir armağandır. Her bir yüzüne seçtiğiniz fotoğrafları yerleştirebileceğiniz bu akordiyon kutu, hatıralarınızı şık ve sıra dışı bir şekilde sergilemenize olanak tanır. Gençlerden yetişkinlere herkes için uygun olan bu hediye, alıcının yüzünde unutulmaz bir tebessüm yaratacak.

Fotoğraflarınızı koruyacak şekilde tasarlanmış olan bu ahşap kutu, 'Collect Beautiful Moments' mottosuyla anıların değerini vurgular. Açıldığında akordiyon gibi genişleyen fotoğraf bölümü, sevdiğiniz kişilere yaşadığınız güzel anları hatırlatma fırsatı sunar.

Kullanımı oldukça basit olan Kişiye Özel Anılar Akordiyon Kutusu, dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Bu sayede uzun yıllar boyunca hatıralarınızı güvenle saklayabilirsiniz. Özelleştirme seçeneği ile kutunun üzerine bir isim veya özel bir tarih ekleyerek hediye ettiğiniz kişiye olan bağınızı daha da güçlendirebilirsiniz.

Her kutu, alıcının zevkine ve tercihlerine göre kişiselleştirilebilir. Seçtiğiniz fotoğraflarla birlikte, onlara özel anları yeniden yaşama şansı verin. Bu kutu, fotoğraflı bir hediye arayanlar için idealdir.

Hatıralarınızı sevdiklerinizle paylaşmanın ve onlara ne kadar önem verdiklerinizi göstermenin en güzel yollarından biri olan Kişiye Özel Anılar Akordiyon Kutusu, hediye alışverişlerinizde vazgeçilmez bir seçenek olacaktır. Siz de bu eşsiz hediyeyle sevdiklerinize unutulmaz anlar yaşatın.