Çocuğa Hediye Uyku Lambası Led Lamba

2 Saat 2 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%17 indirim
749.90 TL
622.42 TL
Ürün Kodu: 13865

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Akrilik levha (Üst bölüm) kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesi ile hazırlanmıştır.
  • Alt kaidesi masif ahşaptır 60 x 140 x 30 mm ölçüsündedir.
  • Güçlü led lambası Sarı renk vermektedir.
  • Evinizde, ofisinizde dekoratif amaçlı veya gece lambası olarak da kullanabilirsiniz.
  • Usb girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile çalışmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Power bank ya da bilgisayara bağlı olarak çalışan lambalar bu sene en moda hediyelikler arasında yer alıyor. Çeşitli tasarımları ile karşınıza çıkan bu USB bağlantılı ve açıp kapama tuşu olan ürünleri herkes çok severek kullanıyor. Bu yılın en beğenilen lambaları hatta online hediyelik eşyaları arasında yer alan bu ürünün bütün modellerini inceleyebilirsiniz. Kişiye özel olan bu led lamba türlerini doğum günü pastası yazıları ile süslenmiş bir partide sevdiklerinize verebilirsiniz.

Sürprizinizin harika bir etkisi olacağını garanti altına almak için işiniz hiç de zor değil. Küçük bir not ya da bir sunum önerisinden ilham alarak dört dörtlük bir hediye hazırlamanız yalnızca dakikalarınızı alacak. Dilerseniz evde yapılacak hediyeler fikirlerini de inceleyip dostlarınızın hayli severek kullanacağı bu güzel ürünü sunum eklemeleri ile sihirli bir hale getirebilirsiniz. Setlerde de yer verilebilen bu ürün yelpazesindeki sayısız seçeneğin en özel düşünülmüş olanı çocuklar için yapılan bu model.

Çocuğa Hediye Uyku Lambası 3D Led Lamba ile miniklerin uyku saati güzelleşiyor ve odaların neşesi yerine geliyor. UV baskı tekniği sayesinde mükemmel renklerle işlenen bu akrilik lamba, ahşap bir kaide üzerinde duruyor. Çok pratik ve kullanışlı bir hediye olarak yeni bebek sahibi olan arkadaşlarınıza da düşünülebilir. Heyecanla karşılayacakları bu dekoratif aydınlatma, bebek odasının en renkli ve sevilen öğelerinden hatta vazgeçilmezlerinden biri olacak.