Çiftlere İçin İsim Yazılı Dekoratif Led Lamba

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
749.90 TL
Ürün Kodu: 19280

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Akrilik levha (Üst bölüm) kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesi ile hazırlanmıştır.
  • Alt kaidesi masif ahşaptır 60 x 140 x 30 mm ölçüsündedir.
  • Güçlü led lambası Sarı renk vermektedir.
  • Evinizde, ofisinizde dekoratif amaçlı veya gece lambası olarak da kullanabilirsiniz.
  • Usb girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile çalışmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Çiftler arasındaki aşkı ölümsüzleştirmek için harika bir hediye arayışındaysanız, İsim Yazılı Dekoratif Led Lamba tam size göre! Hem romantik hem de kişiye özel bir ürün olan bu lamba, sevgilinizin, eşinizin ya da nişanlınızın ismini tasarımın üzerine yazarak onlara özel bir hediye sunmanızı sağlıyor.

Yetişkinlerden gençlere kadar herkesin beğeneceği bu lamba, evinizin herhangi bir yerinde şık bir dekoratif obje olarak da kullanılabilir. Özellikle romantik yemeklerinizin yanı sıra düğünlerin, yıl dönümlerinin, doğum günlerinin, sevgililer gününün veya yılbaşı gecelerinin vazgeçilmez bir parçası haline gelecek.

Lamba, odanın atmosferi için mükemmel bir aydınlatma sunar. LED teknolojisi sayesinde düşük enerji tüketir ve uzun ömürlüdür. İsim Yazılı Dekoratif Led Lamba, sevdiklerinize özel bir hediye verirken aynı zamanda kullanışlı bir eşya sunar.

Ev dekorasyonunun önemli bir parçası olarak tasarlanan bu lamba sayesinde sevgilinize ya da eşinize özel bir hatıralık sunarak onları mutlu edebilirsiniz. Sadece içimden geldi diyerek de hediye edebilirsiniz. Kişiye özel olması sevdiklerinizin her zaman hatırlayacağı bir hediye sunar.

Eğer romantik bir hediyeye ihtiyacınız varsa, İsim Yazılı Dekoratif Led Lamba'yı düşünmeden geçmeyin. Sevdiklerinizin hayatına renk katacak bu eşsiz hediyeyi hemen sipariş verin!