Çiçek Desenli İsme Özel Rakı Kadehi Seti

Ürün Kodu: 15939

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 2 adet rakı kadehi gönderilmektedir.
  • 1 adet 5 cm x 14 cm özel tasarımlı Duble Metre.
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

İçki çeşitleri arasında rakı hem içim yöntemi hem de tadı ile kendisine özel ayrıcalıklı bir yere sahiptir. Rakının kendisine özgü kokusunun, lezzetinin ve aromasının ortaya çıkması için kullanılan araçların ve içme yöntemlerinin en iyi şekilde bilinmesi gerekmektedir.

Rakı içmeyi seven yakınlarınıza bu açıdan harika bir hediye olacak Çiçek Desenli İsme Özel Rakı Kadehi Seti sayesinde özel bir hediye verebilirsiniz. İsim yazılı rakı bardağı hediye verdiğiniz yakınızın kendisini çok özel hissetmesine neden olurken, her zaman da sizi anımsamasına imkân tanıyacaktır. Bunun yanında özenli tasarıma sahip olan bardaklar, rakının aromasını ve tadını en iyi şekilde ortaya çıkarmak için de idealdirler.

Bunun yanında rakı sofralarına yenilik, eğlence ve daha farklı içme yöntemleri katacak olan Rakı Cep Kitabı da yeni bilgilerin öğrenilmesine imkân tanıyacaktır. Kitabın içerisinde yer alan rakı çeşitleri, rakı doldurma yöntemleri, rakı sofrasının adabı, mezeler gibi pratik bilgiler rakı sofralarının keyfini çok daha fazla arttıracaktır. Özel hediye paketinde gönderileceği için de hemen hediye olarak vermenize uygun olan set, rakı seven yakınlarınıza doğum günü, sevgililer günü, tanışma yıldönümü gibi özel günlerin yanında sıradan bir günü özel güne çevirmek için de doğru karar olacaktır.