Arkadaşlarınızla Yapacağınız Yılbaşı Çekilişi İçin Hediye Önerileri

Arkadaşlarınızla Yapacağınız Yılbaşı Çekilişi İçin Hediye Önerileri

Dikkatinizi Çekebilir ► Yılbaşı Çekiliş Hediyeleri

Arkadaşlarınızla ya da şirket için yapacağınız yılbaşı çekilişi için hediye önerileri arıyorsanız sizlere birbirinden güzel hediye seçeneklerini bu yazımızda göstereceğiz. Bununla birlikte Yılbaşında hediye ne alınır gibi soruları da cevaplandırıp sizler için en uygun seçenekleri listeleyeceğiz.

Yılbaşı geceleri için özel kutlama yapmayan yok denecek kadar az iken birde bu şahane gün üçün özel kutlamaları seviyorsanız ister özel yaşam isterseniz de iş hayatının vazgeçilmezlerinden olan yılbaşı çekilişi için hediyeler aramaya başladığınıza eminiz. Bu konuda bir türlü karar veremiyor veya ilk defa bu tarz bir çekilişe katılarak; “yılbaşı çekilişinde ne hediye alınır?” diyorsanız birkaç basit öneriyle işinizi kolaylaştırabiliriz.

Yılbaşında iş yerinizde yaptığınız çekiliş için iş arkadaşlarınıza nasıl bir hediye alacağınıza karar veremiyorsanız, yapmanız gereken sitemizi takip etmek! Yılbaşı çekilişi için hediyeler iş arkadaşınızla aranızdaki samimiyete göre şekillenmelidir. Buna göre en güzel hediyeleri sizler için derledik!

Kişiye Özel Kar Küreli Yılbaşı Hediye Kutusu

yılbaşı çekilişi hediye önerileri

Yeni yıla girmeye az bir zaman kala yılbaşı çekilişi hediye önerileri araştırmaları artıyor. En çok önerilen yılbaşı hediyelerinden biri kar küreli kutudur. Bu hediye kutusu içinde yılbaşı temalı pek çok farklı ürün bulunur. 32 x 24 cm ebatlarında şık karton kutu üzerine gümüş gold seçenekli kutu kapağı uygulanır. Kutuda kişiye özel kupa bardak son derece şık ve kullanışlıdır. Birinci sınıf kalitedeki klasik beyaz porselen üzerine baskı şeklinde özelleştirilir. Kupanın her iki yüzünde de baskı olduğu için son derece estetiktir.

Kutuda ayrıca bir adet çift yönlü fotoğraflı kar küresi ve bir adet yılbaşı konseptli şapkalı çikolata bulunur. Kutuda bir adet kırmızı atkı standart boyutlarda hazırlandığı için her bedene uyumludur. Çamaşır makinesinde yıkanabilen bu atkı kırmızı rengiyle yılbaşına uyumlu olup kadın ve erkek ortak kullanıma uygundur. Yeni yıl çekilişi için hediye fikirleri arayanlara önerilen bu kutu içinde bir de mutlu yıllar motto kartı yer alır.

Karakalem Tasarımlı Kişiye Özel Kupa

yılbaşı çekilişi hediyeleri

Yeni yıla yaklaşırken en çok satan yılbaşı çekilişi hediyeleri arasında kişiye özel kupa öne çıkıyor. Bunun sebebi özel tasarım kupaların hem kullanışlı hem de hatıra değeri olan bir ürün olmasıdır. Klasik porselen kupa üzerine baskı yapılarak özelleştirme işlemi tamamlanır. Kupanın her iki yüzeyine de baskı işlemi uygulanır. Malzeme kalınlığı 4 mm olan kupa uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanıma uygundur. Özel karakalem tasarımı ile son derece ilgi çekici olup herkesin hoşuna gideceği bir hediyelik eşyadır. Yılbaşına özel karakalem tasarımlı kupa özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

Yılbaşı Hediyesi Fotoğraf Baskılı Esprili Çorap

yılbaşı çekilişinde ne hediye alınır

Kış günlerinde en çok tercih edilen hediyelik eşyalardan biri özel tasarım çoraplardır. Esprili tasarıma sahip bu çoraplar yılbaşı hediyesi olarak öne çıkar. Sağlıklı ve konforlu olması için yüzde 100 polyesterden üretilen çoraplarda fotoğraf baskısı kalitelidir. 35 – 38 numara, 38 – 41 numara ve 41 – 44 numara şeklinde 3 farklı boyutta tasarlanır. Çorap baskısı canlı ve kalıcı olduğu için zamanla solma yapmaz. Özel esnek yapısı sayesinde ayağı sıkmadan saran bu çoraplar hem konforlu hem sağlıklıdır. Yeni yıla girerken sevdiklerine esprili bir hediye vermek isteyenler için ideal seçimdir.

İsme Özel Su İçme Hatırlatıcı Tasarımlı Süzgeçli Su Şişesi

yılbaşı çekilişinde alınabilecek hediyeler

Yılbaşı çekilişinde hediye ne alınır diye araştırma yapan kişiler için internet ortamında en çok önerilen süzgeçli su şişesidir. Ancak bu şişeler özel tasarıma sahip olduğu için standart şişelere benzemez. 800 ml kapasiteli haznesi sayesinde günlük kullanım için en ideal modellerdendir. Tritan malzemeden üretildiği için hem sağlıklı olup hem de kolay kolay deforme olmaz. Ürünün tüm parçaları pratik bir şekilde çıkarılıp temizlenebilir özelliktedir. Diyet yapanlar için suyun içine limon ve meyve parçaları koyma imkanı sunar.

Çıkarılabilir iç süzgeci sayesinde çilek, limon, maydanoz, nane yaprakları, çay poşetleri gibi farklı ürünlerle doldurulabilir. Sıcak ve soğuk su ilavesinden sonra 10 dakika içinde içime hazır hale gelir. Ürünün kaliteli malzemeden üretilen kapakları ve süzgeci elde yıkama için uygundur. Su şişesinin ana gövdesi bulaşık makinesinde ve buzdolabında kullanıma uygun kaliteye sahiptir.

Kişiye Özel Arma Harf İşlemeli Erkek Atkı

yılbaşı hediye fikirleri

Pek çok kişi yılbaşı hediyesi seçerken ürünün kaliteli, şık ve kullanışlı olmasını ister. Tüm kriterleri karşılayan arma harf işlemeli atkı son derece şıktır. Erkeklere hitap eden bu atkının kumaşı poliviskon olup çamaşır makinesinde yıkanabilir. Harf işlemeli atkı standart boyutlarda üretildiği için her bedene uygundur. Özelleştirme işlemi atkının sağ alt köşesinde nakışla işenir. Ürün gri, siyah ve lacivert renk seçenekleriyle her zevke ve tarza hitap edecek şekilde tasarlanır. Nakış işlemeli atkı kolay kolay deforme olmaz ve her zaman kişiye özel biçimde kullanılır. Arma harf işlemeli erkek atkı özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

Güzel Şeyler Zaman Alır Mottolu Manyetik Kum Saati

yılbaşı çekiliş hediyeleri

Yılbaşı çekilişinde alınabilecek hediyeler arasında manyetik kum saati öne çıkıyor. Çekilişte herkesten farklı bir hediye vermek isteyenler için en ideal üründür. Birinci sınıf kalitedeki metal malzemeden üretilen kum saati üzerine lazer kazıma ile özelleştirme yapılır. Kum saati zamanı 16 saniyeye ayarlanmıştır. Kum saatinin kumları metal olup ahşap kaidenin alt kısmında bulunan mıknatıs kum tanelerini tutarak estetik desenler oluşturur.

İsme Özel İmza Tasarımlı Deri Bileklik

yılbaşı çekilişi için alınabilecek hediyeler

Kişiye özel kullanışlı aksesuar arayanlara imza tasarımlı deri bileklik önerilir. İsme özel aksesuarlardan bu bileklik son derece şıktır. Yaklaşık olarak 22 cm ölçüsünde olup özelleştirme alanı 3 cm’dir. Bileklik dokusu stok durumuna göre farklılık gösterebilir. Özelleştirme ve bağlantı bölümü paslanmaz çelik malzemeden üretilir. İsme özel imza tasarımı lazer kazıma teknolojisi ile uygulandığı için asla çıkmaz. Uzun yıllar boyunca kullanılabilecek hatıra amaçlı bir aksesuar arayanlara hitap eden bir tarza sahiptir. İsme özel imza tasarımlı deri bileklik özenle hediye paketi yapılıp kargoya verilir.

Çam Ağacı Led Işıklı Ahşap Fotoğraf Askısı

yılbaşı çekilişi alınacak hediyeler

Yılbaşı hediye fikirleri denince akla ilk gelen çam ağacı temalı ürünlerdir. Yılbaşıyla özdeşleşen çam ağacı, led ışıklı ahşap fotoğraf askısında da bulunur. Son derece estetik görünüm sunan ürün aynı zamanda 12 fotoğrafla birlikte romantik bir hediyedir. Çam ağacı çerçeve tamamen doğal ahşaptan üretilir ve el yapımıdır. 12 adet craft kalp ile gönderilen üründe fotoğraflarınız 10 x 10 cm ebatlarında sergilenir. Led ışıklı mandalları sayesinde ışıl ışıl bir görünüm ortaya koyar. Fotoğraf asma aparatının led lambaları gücünü 3 adet pilden alır.

Yılbaşı Temalı Dekoratif Led Fanus Lamba

arkadaşa yılbaşı çekiliş hediyeleri

En çok beğeni toplayan yılbaşı çekiliş hediyeleri arasında dekoratif led fanus lamba oldukça popülerdir. Fanus tasarımıyla iç mekanda son derece estetik görünür. Uygun fiyatıyla dikkat çeken bu ürün 10 cm x 14 cm ebatlarındadır. Led lambanın alt kısmı kaliteli masif ahşaptan üretilmiştir ve sağlamdır. Güçlü led lambası sarı ışık yayar. Akrilik levha kırılmaz şeffaf malzemeden üretilir. Akrilik levhanın tasarımı lazer kesim teknolojisiyle yapılır. Led fanus lamba son derece ilgi çekici bir aksesuar olduğundan ev veya ofis ortamında kullanışlıdır. İsteğe bağlı olarak gece lambası şeklinde de kullanılabilir. Sarı renkli led ışık kaynağı laptop veya powerbank olabilir. USB bağlantısı sayesinde priz derdi olmadan her ortamda güçlü sarı ışık yayar. Yılbaşı temalı dekoratif led fanus lamba özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

Minimal Yeni Yıl Hediyesi 14 Fotoğraflı Akordiyon Ahşap Kutu

çekiliş hediyeleri

Yılbaşı çekilişi için alınabilecek hediyeler herkesin zevkine ve bütçesine göre farklılık gösterebilir. Bunlar arasında akordeon fotoğraf kutusu, 14 adet fotoğraflı tasarımıyla dikkat çekiyor. Fotoğraf alanı 70 x 50 mm olup gönül rahatlığıyla sergilenebilir. Kuşe kağıda parlak selefon kaplama yapılarak hazırlanan fotoğraflar son derece şıktır. 1. kalite fotoğraf baskısı ile hazırlanan fotoğraflar akordeon şeklinde katlanır. Ahşap kutu 9 x 7 x 4,3 cm boyutlarında üretilir. Yılbaşında sevdiklerine minimal ve anlamlı hediyeler almak isteyenler için idealdir.

Kurumsal Yılbaşı Hediye Kutusu

yılbaşı çekiliş hediye önerileri

İş yerinde yapılan yılbaşı çekilişlerinde en çok tercih edilen hediyelik eşyalardan biri kurumsal hediye kutusudur. Bu kutu içinde ofis yaşamında en çok ihtiyaç duyulan şık ve kullanışlı ürünler yer alır. 500 ml sıvı kapasiteli cam termos, birinci sınıf kalitedeki borosiklat camdan üretilir. Bu sayede yüksek ısı farkına karşı dirençli yapıdadır. Sadece cam olan kısmı bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Ağır metaller içermediği için gıda temasına uygun olarak üretilir.

Hediye kutusunda ayrıca ofiste sık kullanılan çizgili not defteri vardır. Not defteri üzerine özelleştirme işlemi UV baskı teknolojisiyle yapılır. Kurumsal yılbaşı hediye kutusunda 13 cm uzunluğunda mavi renk yazan tükenmez kalem, kuşe kağıda baskılı 2024 yılı takvimi yer alır. Ayrıca yeni yıl temasına uygun olarak mutlu yıllar motto kartıyla birlikte gelir. Kurumsal temalı yılbaşı ürünleri özenle hediye paketi yapılarak kargoya verilir.

Kız Arkadaşa Hediye Tv Battaniyesi

yılbaşı çekiliş hediyesi ne alınır

Yeni yıla girerken kız arkadaşa alınabilecek hediyeler arasında tek kişilik battaniye öne çıkıyor. Yumuşak ve hafifliği ile dikkat çeken battaniye %100 polyesterden üretilir. İç yüzeyi yumuşak polar doku, dış yüzeyinde ise baskı vardır. Baskı teknolojisi kumaşla bütünleştiği için kolay kolay deforme olmaz. Çok amaçlı kullanıma uygun olan TV battaniyesinin tavsiye edilen yıkama sıcaklığı 40 derecedir.

Kişiye Özel Dokunmatik USB Şarjlı Çakmak

erkek arkadaşa yılbaşı çekiliş hediyesi

İnternet üzerinden yilbasi cekilisi alinacak hediyeler arayanların tercihi USB şarjlı çakmak oluyor. Dokunmatik ve rahat ekranıyla pratik şekilde kullanılan bu çakmak için gaz veya taş gerekli değildir. Şarj edilebilir özelliği sayesinde elektrikli çakmak modelidir. Çakmağın tamamı metal malzemeden üretilmiş olup rezistanslı tasarımıyla rüzgarda sönmez. İsme özel olarak tasarlandığı için oldukça ilgi çekici görünüme sahiptir. USB şarjlı çakmak özenle hediye paketi yapılarak gönderilir.

Bizi Tamamlayan Anılar 105 Fotoğraflı Anı Kumbarası

yılbaşı çekilişi için hediye

En çok tercih edilen yılbaşı çekiliş hediye önerileri arasında 105 fotoğraflı ahşap anı kumbarası da vardır. Kumbaranın üst kısmında fotoğrafları atma bölmesi vardır. Ön kısmı akrilik malzemeden üretilen kumbarayı duvara asarak veya masa üstünde dekoratif amaçlı kullanabilirsiniz. Ürün 105 adet 5 x 7,5 cm fotoğrafla birlikte gönderilir. Kumbaranın arka kısmından biriken fotoğraflarınızı kolaylıkla alabilirsiniz. Birinci sınıf kalitedeki masif ahşaptan üretilen çerçevesi ile hem dayanıklı hem de uzun ömürlü kullanım avantajı sunar.

Yılbaşı Ağacı Kolaj Fotoğraf Baskılı Kare Çerçeve

yılbaşı hediyesi çekiliş için

Son dönemde yılbaşı çekilişinde alınacak hediyeler arasında fotoğraf baskılı kare çerçeve dikkat çekiyor. Uygun fiyatlı ve beğeni toplayan bir hediyelik eşya arayanlara hitap eder. Yılbaşı ağacı tasarımlı çerçeve kendinden yapışkanlıdır. Bu sayede istediğiniz yere yapıştırabilir diğerseniz oradan çıkarıp başka yere monte edebilirsiniz. Çiviye gerek duymadan kullanabildiği için son derece pratiktir. Yılbaşı ağacı tasarımlı fotoğraf baskılı kare çerçeve iç mekanda estetik bir görünüm sunar.

İsim ve Tarih Yazılı Kristal Viski Kadeh Seti

yılbaşı hediyeleri

Yeni yıla girerken isim yazılı hediyeler tercih edenlere kristal viski kadeh seti önerilir. 15 x 20 cm ebatlarındaki ahşap kutu içinde 300 cc kapasiteli 1 adet viski kadehi bulunur. İsim ve tarih yazılı ahşap kutusuyla son derece ilgi çekici bir üründür. Viski kadehinin yanında kullanışlı 3’lü doğal viski taşı gönderilir. Yılbaşında alkollü içki tüketenlerin çok seveceği bu set aynı zamanda hatıra olarak değer taşıyan bir üründür.

Giyilebilir Kollu Kırmızı Polar Battaniye

yılbaşı hediye

Her iş yerinde fazla üşüyen bir arkadaşınız vardır. Bu arkadaş çekilişte size çıkmışsa yapmanız gereken, bu polar battaniyeyi almak! Yılbaşı çekilişi hediyelerinin genel havasına uygun olarak battaniye, polardan üretilmiş olup koldan geçirilmesi sayesinde sıcak tutar. Kırmızı rengi ile hoş bir görüntüye sahiptir. Standart boyutlarda olup her bedene uyan ürün, kadın ya da erkek fark etmeden tüm üşüyen arkadaşlara hediye edilebilir. Ürün, kendi paketinde sizlere ulaştırılır.

Yeni Yıl Çekilişi İçin Hediye Usb Bellek

çekiliş yılbaşı hediye

İş yerinde en sık kullanılan ürünlerden biri de USB belleklerdir. Peki bunun bir de isme özel ve kristal olduğunu düşünsenize! Çekilişte size hanım bir arkadaşınız çıktıysa bu modern tasarımlı, isme özel, 8 GB hafızalı kristal USB bellek mükemmel bir seçim olabilir. Kristal işlemesiyle son derece şık bir duruşa sahip olan bu usb bellek çalışan bayanlar için vazgeçilmez bir hediye seçeneği olacaktır.

Yeni Yıl İçin İsme Özel Hediye İkili Kalem Seti

yöneticiye yılbaşı çekiliş hediyesi

Kadın erkek fark etmeksizin her çalışana alabileceğiniz hediyelerden biri de isme özel kalemlerdir. Çok samimi olmadığınız kişilere hediye alırken kurtarıcınız olan bu çok şık kalemler sizi yılbaşı hediyesi ne alsam derdinden kurtaracak. İsme özel bu ikili kalem seti çok yakın olmadığınız iş arkadaşlarınız için doğru bir hediye olacak.

Yılbaşı Çekilişine Özel Hediye Not Defter

iş arkadaşına yılbaşı çekiliş hediyesi

Şirkette yapılan yılbaşı çekilişinde size çıkan kişiye şirketin logosunu da taşıyan isme özel bir yılbaşı hediyesi vermek samimiyetiniz ne olursa olsun mükemmel bir hediye olacaktır. Hediyeyi vereceğiniz kişi sık sık dışarıda toplantılara katılan biriyse bu hediye şirketinizin prestiji açısından da en doğru seçeneklerden biri olacaktır. Ayrıca hediyeyi verirken patronunuz ordaysa ondan da bir bonus kaptınız demektir!

Yılın son günü ve yeni dönemin başlangıcı olarak kabul edilen o önemli gün için yılbaşı çekilişi hediye önerileri arıyorsanız dikkat etmeniz gereken birkaç önemli detaydan bahsedelim. Öncelikle bu alınacak olan hediye, hangi arkadaş grubu için yapıldı yani hangi grup ile yılbaşı çekiliş hediyeleri araştırmasına giriştiniz, buna dikkat etmek gerekiyor. Eğer özel bir arkadaş çevresi ile yapıldıysa bu çekiliş, alacağınız armağanı seçmek hem çok kolay hem de hızlı olacaktır fakat yılbaşı çekilişinde alınabilecek hediyeler çalışma arkadaşları için seçilecekse fonksiyonelliği olan sürprizler hazırlanmalı, seviyeye hep dikkat etmek gerekir. Tabi aile bireyleri için böyle bir çekiliş yapıldıysa almak istediklerinizi sınırlamak kesinlikle mümkün bir olay değil.

Tabi ki bu zorlu yılbaşı çekilişleri, hangi ortamda olursak olalım hepimizi zorlayacaktır. Özellikle okul arkadaşlarıyla ya da sık sık görüştüğünüz çevrenizle ayarladığınız yılbaşı çekilişleri bir şekilde kim daha güzel hediyeyi alacak yarışına dönüşür. Bu yüzden yılbaşında arkadaşa hediye fikirleri bulacağınız ve yeni yıla girerken en doğru hediyeyi almanızı sağlayacak yazımıza bir göz atın.

İsim ve Harf Yazılı Erkek Deri Cüzdanı

erkek icin yilbaşı hediyesi

Erkek kardeşiniz, eşiniz veya değerli babalarınız için tercih edebileceğiniz en ideal hediyeliklerden biri olan deri erkek cüzdanları bu yıl her kişiye özel olacak. Hem kişinin isim ve soy isminin baş harflerini taşıyan hem de yine isim ve soy isminin uzun hali yazılabilen bu şık kahve veya siyah deri cüzdan ile yılın her özel anı kutlanabilir. Üstelik kullanışlı yapısı ile her erkeğin severek üzerinde taşıyacağı bu cüzdanlar ile erkeklere de hediye almanın çok kolay olduğunu keşfedebileceksiniz.

Kişiye Özel Ahşap İsimlik ve Kartvizitlik

iş yeri çekiliş hediyesi

İster iş arkadaşlarınıza ister yeni iş değiştiren özel birine isterseniz de aranızda sık sık şakalaştığınız bir sevgiliye armağan edebileceğiniz şık isimlik ile yılbaşı da dahil tüm özel günleri kutlayabilirsiniz. Yeni iş terfiinden tutun da ofis içinde gerçekleştirilen çekiliş hediyelerine kadar pek çok alanda tercih edilebilen isimliğin en güzel tarafı da arka kısmında yer alan şeffaf kartvizitlik diyebiliriz.

Harf ve Tarih Baskılı Kapşonlu Sweatshirt

yılbaşı çekiliş hediye fikirleri

Kış aylarının en sık giyilen kıyafeti sweatshirt, iş yerinde yaptığınız çekilişte de en gözde hediyelerdendir. Siyah, bordo, melanj ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan ürün, en sık karşınıza çıkacak yılbaşı çekilişi hediye önerileri arasında yer alır. kadın ve erkek için kesim farkı bulunan ürün, XXL bedene kadar mevcuttur. Hava geçiren terletmez ancak kalın kumaşı ile en kullanışlı hediyeler arasında yer alan ürün, kendi özel kutusunda sizlere ulaştırılır.

Yılbaşı çekilişleri çok gizemli olduğu için de çok eğlenceli ve güzeldir. Bazen, kalabalık bir grupsak eğer, çok da tanımadığımız kişileri kurada çekebilir. İste o zaman hediye seçmek biraz daha heyecanlı bir hal alır çünkü bu eğlenceli bir bulmacaya döner… Yılbaşı çekilişi için hediyeler bulmaya çalışırız ve onların arasından seçim yaparız. En güzeli ise bizim ismimizin kime çıktığını içimizden tahmin etmeye çalışmak ve sonrasında hediyeler verilirken herkesin gözlerinin içinde bu cevabı aramaya çalışmak…

O gün gelip de hediyelerin verilmeye başladığı an yaşandığında herkes hediyeleri ile mutlu, eski yılın son gününü yaşarken yeni yılın ilk gününe hazırlanır. Sokaklarla birlikte evler de süslenmiştir ve hediyelerin ardı arkası kesilmez. Daha sonra belki de annelerden, babalardan, arkadaşlardan ve yakınımızdaki birkaç kişiden daha hediye alırız ve işte yeni yıla tüm güzel enerjimiz ile artık hazırızdır…