Yengeç Burcu Kadına Hediye Seçenekleri

Yengeç Burcu Kadına Hediye Seçenekleri

Doğum günleri 22 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasına rastlayan hoş mizaçlı, ender görülen kadınların burcudur yengeç burcu. Her zaman sıcak kişiliğiyle göz dolduran yengeç burcu kadını için her şeyin önünde evleri gelir. Ev hayatına oldukça düşkündürler. Yalandan ve sahtelikten nefret eder, her zaman dürüstlüğü ön planda tutarlar. Dürüstlük onların bir insanda aradıkları başlıca özelliktir.

Etrafında bulunan insanlardan her zaman iyilik ve şefkat bekleyen yengeç burcu kadını anaç bir ruha sahiptir. İdeal annelerin yengeç burcu kadınlardan çıktığını söylemek bu açıdan yalan olmaz. Ev hayatını sevdikleri için aile hayatında ve evlilikte başarılı oldukları bariz bir şekilde görülür. Düşünceleri bazen derinlere nüfuz edecek cinstedir, detayları incelerler. Kendisi hakkında konuşmayı pek sevmeseler de insanlar hakkında konuşmaktan hoşlanabilen yengeç burcu kadını bazen dedikoducu olarak görünse de bu durum aslında onların sürekli bir gözlem halinde olmalarından ve insanları analiz etme çabalarından kaynaklanır. Cömertliğiyle çevresindeki insanları etkilemeyi ve saygınlık kazanmayı başarırlar ancak bu cömertlik asla savurganlık düzeyine çıkmaz. Onlar aynı zamanda çok iyi tasarruf yapar ve maddi konularda dikkatli davranırlar.

Yengeç burcuna hediye almak, oldukça zahmetli olan bir araştırma sürecine sahiptir. Bu burca sahip olan kişiler, burçlar aleminin en duygusal karakterlerine sahiptirler. Bu neden ile yengeç burçları için alınacak olan hediyeye karar vermeden önce detaylı bir araştırma yapmalı ve araştırma sonucunda mutlaka onların manevi duygularını tatmin edecek, tasarım hediyeler alınmalıdır.

Kişiye Özel İmza Tasarımlı Kanvas Makyaj Çantası

yengeç burcu kadınına hediye

Doğum günü, sevgililer günü, anneler günü, kadınlar günü ya da diğer özel günler, karşımızda ki kişiye olan sevgimizi ve ona verdiğimiz değeri bir kez daha hissettirebileceğimiz önemli günler arasında yer almaktadır. Bu noktada yakınımıza alacağımız hediyeye karar vermek, üzerine oldukça düşünülmesi gereken bir konu başlığı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Yakınlarımıza alacağımız hediyeler, onlar için özel olarak düşünülmüş, sıradan olmayan hediyelik ürünler olmalıdır. Bu düşünce, özellikle hediye alacağımız kişi yengeç burcuna sahip ise daha da fazla bir öneme sahiptir. Çünkü yengeç burçları, burçlar dünyasının en duygusal, en hassas ve maneviyata en önem veren burcudur. Bu neden ile özellikle bu burca sahip olan kişilere alacağımız hediyeler sıradan, herkeste olan ürünlerden oluşmamalıdır.

Yengeç burcuna alınacak hediyeler kategorisinde geliştirmiş olduğumuz ürünlerimizden biri olan kişiye özel imza tasarımlı kanvas makyaj çantası, bir kadına alınabilecek en güzel hediyelik ürünler arasında yer almaktadır. Hem gündelik hayatta birden çok alanda kullanılabiliyor olması hem de üzerine işlenen kişi bilgileri ile özel bir hediye olarak tasarladığımız bu ürün, HediyeSepeti ekibi garantisi ile yengeç burcu kadınına verilebilecek tasarım hediyeler arasında ön plana çıkmaktadır.

Ürünümüz, 18x 25 cm boyutlarındadır. Siyah, bej, kırmızı ve siyah renk seçeneklerine sahip olan tasarımımız, yıldız fermuarlıdır. Bu detay, ürünü spor şık bir çizgiye taşımaktadır.

İsme Özel Papatya Tasarımlı İçi Cam Termos

yengeç kadinina hediye

HediyeSepeti ekibi olarak geliştirmiş olduğumuz hediyelik ürünlerden biri olan papatya tasarımlı içi cam termos, yengeç kadınına hediye seçenekleri arasında boğulmuş olan siz değerli müşterilerimiz için doğru bir tercihtir. Üründe kullanılan papatya tasarımı, yengeç burçlarının hassas kalplerine iyi gelecek ve her baktıklarında sizi hatırlamalarını sağlayacaktır.

500 ml kapasiteye sahip olan termosumuz hem sıcak hem de soğuk içeceklerin saklanması konusunda oldukça başarılıdır. Camdan üretilmesi sebebi ile sağlıklı bir kullanımı garanti eden bu ürün, aynı zamanda gıda ile temasa da uygundur. Bu sayede detoks suları, meyve karışımları ya da gıda temelli diğer içecekler de bu ürün içerisinde rahatlık ile saklanabilmektedir.

Ilık su ile kolayca temizlenebilen termos, bu sayede uzun süreli kullanımı garanti etmektedir. Ayrıca iç kısmında bulunan filtrenin sağlığa zararı olmayan çelik maddeden üretilmiş olması da üründe paslanma olmamasını ve bu sayede uzun yıllar boyunca kullanılmasını sağlamaktadır.

Karakalem Tasarımlı Minimal Ahşap Tablo

yengec burcu kadini hediye seçimi

Yengeç burcu kadınına hediye alternatifleri arıyor iseniz HediyeSepeti ekibi olarak tasarlamış olduğumuz karakalem tasarımlı ahşap tablomuz tam size göre! Bu ürün, yengeç burcu yakınınızın manevi duygusunu tatmin edecek ve kendisini daha da özel hissetmesini sağlayacaktır.

16x 16 cm boyutlarında olan ahşap tablomuz, 14x 14 boyutlarında fotoğrafların sergilenmesi için uygundur. Tablonun çerçeve kısmının masif ahşaptan üretilmiş olması, ürünün sağlıklı kullanıma tamamen uygun olduğunu göstermektedir. Ek olarak fotoğrafın baskısında kullanılan ileri teknoloji UV baskısı da resmin uzun yıllar geçse de aynı canlılıkta kalmasını sağlar.

Ürün masa, dolap gibi düz zeminlerde kullanılabileceği gibi askı aparatı sayesinde duvar üzerinde de konumlandırılabilmektedir. Sizlere özenli bir hediye paketi aracılığı ile yolladığımız bu ürünü, internet sitemiz aracılığı ile inceleyebilir, dakikalar içerisinde sipariş oluşturarak en kısa sürede elinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Yakın Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi Instagram Masif Çerçeve

yengeç burcuna hediye

Yengeç burcu kadını hangi hediyelerden hoşlanır?” sorusuna verilecek ilk, belki de tek cevap manevi hediyeler olacaktır. Yengeç burcu kadınları, oldukça hassas kalplere sahiptirler. Çevresinde yer alan herkese karşı çok düşünceli olan bu burçlar, aynı düşünceli tavrın kendisi için de geçerli olmasını isterler. Bu neden ile onlara alınacak olan hediyelerin maddiyattan çok maneviyatı hatırlatması, oldukça önemlidir.

Yengeç burcu kadını için alınabilecek hediyeler listesinde yer alan Instagram masif çerçeve ürünümüz, yengeç burcu olan arkadaşınıza ya da diğer yakınlarınıza hediye edebileceğiniz, manevi değeri oldukça yüksek bir hediyedir. Üzerinden yıllar geçse, bir şekilde yollarınız ayrılsa bile yakınınızın sizi daima hatırlamasını sağlayacak olan bu ürün, masif çerçevesi sayesinde sağlıklı ürün kullanımına uygundur.

Ürünün üzerine yengeç burcu yakınınız ile çekilmiş olan bir fotoğrafınızı ya da yakınınız için önemli olan bir anın fotoğrafını, UV baskı yöntemi ile işlemekteyiz. Bu sayede geçen yıllara rağmen aynı parlaklıkta kalan görüntü, ürünün uzun süreli kullanımı garanti ettiğinin kanıtıdır.

Ahşap Hediye Kutusu İstiridye Kolye Seti – Gerçek İnci Kolye

yengeç burcu kadını hangi hediyeden hoşlanır

Yengeç burçları sade ancak gösterişli bir tarza sahiplerdir. Bu neden ile onlara alınacak olan aksesuar hediyelerinin, onların zarafetleri ile mükemmel bir uyum içerisinde olmaları gerekmektedir. Bu noktada HediyeSepeti ekibi olarak, gerçek inci kullanarak tasarlamış olduğumuz gerçek inci kolye, tam olarak yengeç burcu yakınlarınıza hitap edecek en güzel aksesuar olarak karşınıza çıkmaktadır.

Gerçek inci kolyemiz, 1.sınıf tatlı su incisini barındırmaktadır. Yakınlarınız gibi sadece ancak gösterişli bir görünüme sahip olan bu kolye, farklı renk seçeneklerine sahiptir. Bu kapsamda tercih edebileceğiniz inci renkleri ve renklerine göre incilerin taşıdıkları anlamlar şu şekildedir:

  • Siyah: Gizem
  • Beyaz: Masumiyet
  • Mor: Bilgelik
  • Krem rengi: Mutluluk
  • Yeşil: Doğallık
  • Sarı: Zenginlik
  • Mavi: Aşk
  • Şeftali: Saflık
Yukarıda farklı renk seçeneklerinin anlamları belirtilmiş olan inci kolyemiz, ahşap kutu içerisinde sizlere teslim edilmektedir. Kutu, yalnızca kolyenin saklanması için değil herhangi bir nesnenin korunması için de kullanılabilmektedir.

Sevgiliye Hediye Fotoğraf Baskılı Dekoratif Led Lamba

yengeç burcu kadına hediye?

Yengeç burcu sevgililerinizin özel gününü kutlamak ya da sıradan bir gününü anlamlı kılmak için tercih edebileceğiniz ürünlerimizden biri olan fotoğraf baskılı dekoratif led lamba, manevi değeri oldukça yüksek bir hediyelik üründür. Özel anlarınızın bir görüntüsünü ve sizin için özel bir anlama sahip olan tarihi üzerine işletebileceğiniz bu ürün, kırılmaz şeffaf malzemeden üretilmiştir. Ürünün alt kısmında kullanılan malzeme ise tamamen doğal ahşaptan oluşmuştur. Bu sayede hem uzun ömürlü hem de sağlıklı kullanımı destekleyen bu ürün, sevdiğiniz insanın yüzünü güldürmenizi sağlayacaktır.

USB aracılığı ile şarj edilebilen dekoratif lamba tasarımımız, bu özelliği sayesinde istenilen her noktada rahatlık ile konumlandırılabilmekte ve etrafta kötü görüntüye sebep olan kablo görünümüne sebep olmamaktadır. Ofiste, evde ve diğer yaşam alanlarında tercih edilebilecek olan bu ürün, oda dekorasyonlarının tamamlanması konusunda da aktif bir rol oynayacaktır.

Doğum Günü Hediyesi Fotoğraflı Puzzle Çikolata

yengeç burcuna alınacak hediyeler

Yengeç burcu sevgilinizin doğum gününü kutlamak için tercih edebileceğiniz HediyeSepeti tasarımlarından biri olan fotoğraflı puzzle çikolata hem ağzınızın hem yüreğinizin tatlanmasını sağlayacaktır.

16 adet çikolatadan oluşan kutlama kutumuz, 8 çikolatanın üzerinde bizlere gönderdiğiniz özel anlarınızın baskısını taşımaktadır. Özel bir hediye paketi ile gönderimini sağladığımız ürünümüz, doğum günü kutlamalarının en sevimli halidir.

Sevgiliye Hediye Fotoğraf Baskılı Ahşap Dekoratif Lamba

yengeç burçlarına hediye

İster ortam aydınlatma isterseniz de başucu lambası olarak kullanılmaya uygun olan bu ürün, yengeç burcu sevgilinizin karanlık günlerini aydınlatacak parlaklığa ve sıcaklığa sahiptir. HediyeSepeti ekibi olarak geliştirmiş olduğumuz ürünlerden biri olan dekoratif lamba modelimiz, masif ahşaptan üretilmiştir. Her türlü düz zeminde rahatlık ile konumlandırılabilen bu ürün, kablosuzdur. Bu özelliği ile kablo görüntüsünün karışıklığını içermeyen bu ürün, güçlü led ışıklara sahiptir.

Salon, yatak odası, çalışma odası ya da diğer yaşam alanlarında rahatlık ile kullanılabilecek bir tasarıma sahip olan baskılı dekoratif lambamıza, yengeç burcu sevgiliniz ile çekilmiş olduğunuz bir fotoğrafı baskılayarak, ürünün sevdiğinize özel olmasını sağlıyoruz.

İsim ve Tarih Yazılı Su Matarası

yengeç burçları için hediye

Yengeç burçlarının kendilerine gösterilmesini istedikleri özene uygun bir tasarımda olan su matarası modelimiz, sevdiğinizin ismi ile kişisel bir ürüne dönüşmektedir. Sıvı tüketiminin önemini en tatlı şekilde hatırlatan bu ürün, sevdiğinizin sağlığını düşündüğünüzü göstermenizin en güzel aracıdır.

Ürünümüz yalnızca soğuk sıvıların muhafaza edilmesi için uygundur. BPA içermeyen malzemelerden üretilmiş olan matara modelimiz, bu özelliği sayesinde sağlıklı sıvı tüketimini desteklemektedir. Gri, pembe ve mavi renk seçeneklerine sahip olan bu ürün, 550 ml kapasiteye sahiptir.

Asla akıtma ve koku yapmayan malzemelerden üretilmiş olan bu ürünün temizlemesi de oldukça kolaydır. Temizliği esnasında herhangi bir kimyasal maddenin kullanılmasına gerek kalmayan bu ürün, ılık su yardımı ile kirlerinden arındırılabilmektedir.

Fotoğrafınıza Özel Tasarım Akrilik Çerçeve

yengeç burcu hediyesi

Özel anlar, hafızalardan hiç silinmemesi ve daima göz önünde olması amacı ile fotoğraflanmaktadırlar. Bu fotoğrafların özel bir tasarım aracılığı ile ortam dekorasyonlarına katılması ise HediyeSepeti ekibi olarak, bizim işimizdir.

Yengeç burcu sevdiğiniz ile çekilmiş olan fotoğrafınızı özel tasarım çerçevemiz sayesinde, her türlü düz alanda konumlandırılabilecek bir görünüme kavuşturuyoruz. Bu sayede en özel anlarınızın daima gözünüzün önünde olmasını sağlıyor ve birbirinizin kıymetini bilmeniz için aracı oluyoruz.

İsme Özel Kadın Şal – Omuz Şalı

yengeç burçlarına hediyeler

Yengeç burcu kadını hediye seçimi başlığında yer alan isme özel kadın şal tasarımımız, sevginiz ile sevdiğinizi her fırsatta sarabileceğiniz hatırlatacak en özel hediyelerden biridir. Sevdiğinizin ismine özel olarak tasalarmış olduğumuz bu ürün, şu özelliklere sahiptir.

  • Renk seçenekleri: Yeşil, fuşya, kırmızı, hardal, lacivert, pembe, pudra, mavi, bordo, turuncu, siyah ve nar çiçeği
  • Boyut: 90x 140 cm
  • Kumaş türü: Poliviskon

Yukarıda özellikleri belirtilmiş olan şal modelimiz, 4 mevsimde de rahatlık ile kullanılabilmektedir. Hem omuz şalı hem de tesettür olarak kullanıma uygun olan bu ürün, kırışmayan bir yapıya sahiptir. Bu özellikleri sayesinde çok yönlü kullanıma hizmet eden bir ürün olarak karşınıza çıkan şal modelimiz, özenle hazırlanmış olan hediye paketi ile sizlere teslim edilmektedir.

Fotoğraf Baskılı Kişiye Özel Ahşap Müzik Kutusu

yengeç erkeğe hediye

Yengeç burcu kadını hediye seçen, kibirli bir karaktere sahip değildir. Ancak yine de onun için özel olarak tasarlanmış olan hediyelerin verilmesi, bu burca sahip olan kadınların ruhlarının okşanması konusunda oldukça önemlidir. Bu noktada HediyeSepeti ekibi olarak geliştirmiş olduğumuz özel tasarımlı ahşap müzik kutumuz, sevdiğinizin hem ruhunu hem de göz zevkini doyuracak özelliklere sahiptir.

Ölümsüzleştirmek istediğiniz anların bir görüntüsü ile tasarlayacağımız ürünümüz, 5 farklı melodiye sahiptir. Kutu sayesinde dinlenebilecek olan melodiler, şu şekildedir:

  • Happy Birthday To You
  • Romeo & Juliet
  • Game Of Thrones
  • Fur Elise
  • Merry Christmas