Sevgiliye Doğum Günü Mesajları - 100 Romantik Doğum Günü Mesajı

Sevgiliye Doğum Günü Mesajları - 100 Romantik Doğum Günü Mesajı

Dikkatinizi Çekebilir ► Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi

Yılın en güzel gününde onu sevindirmek için sizin özenli kelimelerinden daha kıymetli ne olabilir ki? Sevgiliye doğum günü mesajı hazırlamak ilk bakışta size zor görünebilir. Fakat sevgiliniz açısından düşününce de bu yapılabilecek en incelikli jestler arasında bulunuyor. Ona alacağınız herhangi bir hediyenin ya da planlayacağınız bir sürprizin yanında, asıl en özel ânı yaratacak olan da mesajınız. Sevgiliye uzun doğum günü mesajı yazmak ona en büyük mutluluğu veren kutlama şekli oluyor. Hem de sözleriniz bu mesajlar sayesinde sevgilinizin hem aklında hem bir kartta ya da telefonunda kalmış oluyor. Yani kalıcılık açısından da diğer şeylerden üstün, sürekli bir hissiyatı bulunuyor. Peki ama nasıl mesajlar yazılabilir?

  • Kalbim seninle dolu, aklım seninle meşgul ve ruhum seninle birlikte yaşıyor. Sen benim için her şeyden daha önemlisin ve seninle birlikte olduğum her an, kendimi dünyanın en şanslı insanı gibi hissediyorum. İyi ki doğdun, sevgilim.
  • Bugün senin doğum günün ve bu özel gününde sana olan sevgimi bir kez daha dile getirmek istiyorum. Seni o kadar çok seviyorum ki, yokluğunu bile düşünmek beni derinden etkiliyor.Hayatıma kattıkların için çok teşekkürler. Yeni yaşın bize mutluluk getirsin.Seninle geçirdiğim
  • Her an, benim için bir hazine ve seninle birlikte olmak en büyük mutluluğum. İyi ki doğdun, sevgilim! Yeni yaşın sana aşkla, mutlulukla ve başarıyla dolu olsun. Seni her şeyimle seviyorum ve her zaman seninle olacağım.
  • Seni ne kadar çok sevdiğimi kelimelerle ifade etmek imkansız, ancak bu özel gününde sana olan sevgimi en içten şekilde dile getirmek istiyorum. Seninle geçirdiğim her an, bana sonsuz mutluluk ve huzur veriyor. İyi ki doğdun, sevgilim!
  • İyi ki doğdun, sevgilim! Umarım bu yeni yaşın senin için tüm isteklerin gerçekleştiği, sevgi ve mutlulukla dolu bir dönem olur. Seni seviyorum, her zaman yanındayım.
  • Seninle geçirdiğim her an, bana sonsuz mutluluk ve huzur veriyor. İyi ki doğdun, sevgilim! Bu yeni yaşında tüm dileklerin gerçekleşsin ve hayatın sana daima güzelliklerle dolu olsun. Seni seviyorum.
  • Sen benim dünyamın en güzel rengi, en tatlı melodisi ve en derin tutkususun. Seni sevmek, seninle birlikte olmak ve seni mutlu etmek benim hayatımın amacı. İyi ki doğdun, sevgilim!
  • Sen benim dünyamın güneşi, sevgimizin ateşi ve hayatımın en büyük anlamısın. Kalbim seninle çarpıyor, ruhum seninle dans ediyor ve hayallerimiz birlikte yükseliyor. İyi ki doğdun, sevdiğim!
  • Seninle geçirdiğim her an, seninle paylaştığım her anı, beni sana daha da bağlıyor. İyi ki doğdun, canımın içi! Yeni yaşında seninle birlikte hayal ettiğimiz tüm güzellikler gerçekleşsin, seninle bir ömür boyu mutluluklarımız sürsün. Seni seviyorum ve seni her gün daha çok seveceğim.
  • Güzel sevgilim doğum gününde seninle olmak bana en büyük armağan. Daima beraber olacağımız, nice apaydınlık yıllara… Mis kokan bir buket çiçekle karşına çıkıp seni kollarıma alacağım anı düşleyerek sabretmeye çabalıyorum. Seni çok özledim.
sevgiliye doğum günü mesajı
  • Seninle yaşlanmak ve her an yanı başında olmak bana en büyük armağan. Bugün senin günün, mutluluksa sayende her gün benim. Baharda uyanan doğa gibi, ırmaklar ve deniz suyu gibi, güneşin ısıttığı papatya dolu kırlar gibi enerji dolu bir yaş seni bekliyor. Doğum günün kutlu olsun bebeğim. İyi ki varsın. İyi ki sıcacık duygular getiriyorsun hayatıma.
sevgiliye doğum günü mesajı
  • İyi ki varsın canım. Nice mutlu yaşlarını, diz dize yaşamak arzusuyla, seni ne kadar sevdiğimi söylemek istedim. Kavuşmak için sabırsızlanırken hatıralarımızla avunuyorum. Aşkın giderek büyüyüp kocaman bir ateş olduğu, karanlıkları aydınlattığı iki kişilik evrenimizde bugün her şey seni söylüyor.
sevgiliye doğum günü mesajı
  • Hayatım, doğum günün kutlu olsun. Sevgini kattığın, güzelleştirdiğin her gün benim yaşama sevincimsin. Yalnızlığın bittiği andan beri en iyi dostum, sırdaşım, arkadaşım, eşim olduğun için çok şanslıyım. En güzeli de yaşam macerasında, bu yürüdüğümüz engebeli yolda, senin yanında olabilmek.
sevgiliye doğum günü mesajı
  • Bu sabah güneş senin için doğdu, fark ettin mi? Bugün düşlere dalıyorum, aklımda hep sen… Şimdi seninle birlikte, kahkahalarla ve mutlulukla geçecek nice yıllarımızın hayalini kuruyorum. Yanında olmak için sabırsızlanıyorum. Biriciğim, doğum günün kutlu olsun.
sevgiliye doğum günü mesajı
  • Sevgilim doğduğun gün benim için bayram demek, iyi ki varsın.
sevgiliye doğum günü mesajı
  • Hayatım, anlamlandırdığın her gün benim için ayrı bir güzellik ama doğduğun gün en özeli. İyi ki varsın. Şimdiden özlediğim mis kokunu içime çekmek için sabırsızlanıyorum.
sevgiliye doğum günü mesajı
  • Sevgilim iyi ki doğdun, beraberliğimizde dünyama getirdiğin her şey için minnettarım. Tüm şarkıların seni söylediği, kuşların senin adınla cıvıldadığı bir gün… Güneşin ışığında sen varsın ve yıldızlar senin için parlıyor. Yanından bir an bile ayrılmamak ve bu mutluluğu seninle paylaşmak şimdi en huzurlu hayalim. Seni seviyorum bir tanem.
sevgiliye doğum günü mesajı
  • İyilik meleğim, sevgilim… Dünyaya gelmen, benim olman, doğum günlerini beraber kutlamak ne kadar da güzel. Senin bütün o neşemizin kaynağı olman, bana yaşattığın tüm anılar düşününce içimi kamaştırıyor. Aşkla hayallere dalıyorum. Beni bambaşka birine dönüştürdün. Ellerimden tutup beni ayağa kaldırdın. Teşekkür ederim. Nice yaşlara.
sevgiliye doğum günü mesajı
  • Bir tanem, bugün yılın en güzel günü. Çünkü küçücük bir bebek olarak dünyaya geldin ve bugün gözlerini açtın. Yıllar geçti ama sen hala benim bebeğimsin. Şimdi o ilk günden kalan tazecik hislerin, masumiyetin ve iyi kalpli halinle seni çok seviyorum. İyi ki doğdun, iyi ki benimsin.
sevgiliye doğum günü mesajı

Hitap ve içeriğe dikkat etmeniz dikkat edebileceğiniz en büyük ipucu olacaktır. Romantik, sevecen, ilgili ve sevgi dolu yanınızı otaya çıkarmak için en güzel fırsatı yakaladığınızı anımsayın. Siz de sevgiliye doğum günü mesajları düşünme sürecinde kendinize biraz zaman tanıyın. Mümkünse en az birkaç gün önceden aklınıza gelecek şeyleri not alın. Kimi boş vakitlerinizde neler yazabileceğinizi gözde geçirin. Fikirleri biriktirmek size yararlı olabilir. Doğum günü mesajları sevgiliye en güzel sürprizleri hazırlamanızda olayın anahtarı olacaklar. Yazdıklarınız sevgiliye hediye fikirlerini güzelleştirmekle kalmayacak, yarınlara muhteşem hatıralar da kalmasına katkıda bulunacak. İşte ilham alabileceğiniz diğer uzun, samimi ve romantik mesajlar:

  • Hatırlar mısın ilk günlerde nasıl da gözlerimi senden alamazdım. Bu aşk aylarla yıllar geçse bile bende hiç solmadı. Sen her yaşınla güzelleştikçe yeniden başımı döndürüyorsun. Doğum günün kutlu olsun.
sevgiliye doğum günü mesajları
  • Benim esin perim, varlığınla renklenen yaşamımda yerin doldurulamaz. Hayalinle geçen özlem dolu zamanlarda bunu daha da iyi anlıyorum. Şimdi uzanıp sana dokunur gibi, kelimelerimle yanındayım. İyi ki doğdun.
sevgiliye doğum günü mesajları
  • Doğum günün kutlu olsun hayatım. Seni severken hızla geçen zaman, şimdi bizi bir yıl daha şaşırtacak; maceralara sürükleyecek ve güldürecek. Kahkahalara ortak olan anılarımız daha da artacak. Her gün seninle olmanın özlemini çekiyorum. Bir an uzaksak bile dayanılmaz gibi geliyor. Böylesi bir aşkla ne yapacağız biriciğim? Birlikte nice senelere.
sevgiliye doğum günü mesajları
  • İlk günkü aşkla seviyorum seni. Telaşla ellerim terliyor ve heyecandan her şeyi birbirine karıştırıyorum. Ne kadar da etkileyicisin. Hatıralarda yer etmiş bütün o acı tatlı anlar sevgimize gökkuşağının renklerini taşıyor. Güneşli olsun, yağmurlu olsun bu yolda seninle yürümek güzel. İyi ki varsın aşkım, iyi ki doğdun. Aşkımızın sana güç kattığı bir yıl daha olsun…
sevgiliye doğum günü mesajları
  • Canım sevgilim, doğum günün kutlu olsun. Güzelliklerle çevrili bir yılı daha geride bıraktık ve bir yenisi dolu dizgin geliyor. Beraber olmanın mutluluğuyla geçiveren yıllarımız çok olsun.
sevgiliye doğum günü mesajları
  • İyilikle, barışla, umutla dolu bir yaş olmasını diliyorum. Seninle neler keşfedeceğiz, neler yaşayacağız, planlarımız nasıl gelişecek merak içinde bekliyorum. Seni seviyorum.
sevgiliye doğum günü mesajları
  • Yılın en güzel günü senin doğum günün. Çünkü seni çok ama çok seviyorum. Bunu kelimelere dökmek çok güç. Çok güç seni nasıl da sevdiğimi söyleyivermek. Yılın en güzel en özel günü bugün. Çünkü yaşamıma değer katan, düştüğümde elimden tutan, hep yanımda olan sendin. Her zaman da sensin. Aşkımızın bir ağaç gibi göğe eriştiğini görmek kıvanç veriyor. Sen hep benim kal olur mu? İyi ki varsın sevgilim.
sevgiliye doğum günü mesajları
  • Sevgi ve aşkla geçen bir ömür dilerken yılları yaşayıp gidiyoruz. Neler kaldı diye dönüp bakınca, sadece büyük bir mutluluk senin yanında geçen zaman. Sevgilim, biriciğim, iyi ki doğdun. Bana mutluluk getirdiğin için minnettarım.
sevgiliye doğum günü mesajları
  • Zor zamanları aşıp bu günlere ulaşmak ne güzel. Bana yaşattığın her anı için teşekkürler sevgilim. İyi ki doğdun da benim oldun. Hayata beraber tutunmak, yola beraber çıkmak ve aşkımız her şeyi aşmak için bize güç veriyor.
sevgiliye doğum günü mesajları
  • Bana destek olan, her an özverili davranan canım sevgilim… Doğum günün kutlu olsun. Sana yazarken kelimelerin hep yetersiz kaldığı hissine kapılıyorum. En büyük ifadeleri kullansam yine aşkımı anlatmaya yetmiyor. Kocaman bir sarılışla, içtenlikle, gülüşünle hissettirdiklerin bu satırlara sığamaz. İyi ki doğdun bir tanem.
sevgiliye doğum günü mesajları

Zorlu kutlamalardan biri de eski sevgiliye doğum günü mesajı yazarak onun doğum gününü kutlamak. Bu noktada seçtiğimiz kelimelere dikkat etmek gerekiyor. Karşınızdakinin ve sizin durumunuza da bağlı olarak kısa, nazik, biraz mesafeli ya da içten mesajlar yazabilirsiniz. Doğum günü mesajı sevgiliye yazılan medeni bir kutlama. İlişkinizin o anki vaziyetine bağlı olarak da hitabınızı ayarlamak size kalmış. İsterseniz kısa ve net mesajlarla yanında olduğunuzu ve onu düşündüğünüzü gösterebilirsiniz. Hiçbir şey yazmamaktansa biraz çabalayıp iyi bir mesaj bulmak çok daha iyidir sakın unutmayın. Dikkatle planladığınız sürece hiçbir şey ters gitmeyecek. Kelimeler emrinizde; fikirlerinizi şekillendirirken kontrolü elden bırakmamanız kafi gelecek.

?

Sevgilinize nasıl sesleneceğiniz ve ne diyeceğinizin yanında uzunluk da önem taşıyor. Siz de sevgiliye doğum günü mesajı uzun mu olmalı diye düşünüyorsanız işte yanıtı: hayır. Dilediğiniz uzunlukta bir mesaj hazırlayabilirsiniz. Eğer bir karta yazarak mesajı hediyenize ekleyecekseniz önce bir müsvedde hazırlamanız iyi olur. Diğer yandan sevgiliye uzun doğum günü mesajları Whatsapp ile de gönderilebilir. Hazırladığınız bir görseli ekleyebilir, mesajınızı fiziksel olarak hazırlayıp, örneğin çiçekler ve mumlarla süsleyip fotoğrafını da ona gönderebilirsiniz. Bütün bu seçeneklerde uzunluk tamamen içinizden gelenlere bağlı… Duygularınızı ona ifade etmekten çekinmeyin ve onu utlu edeceğinizden emin davranın. Özetle arzularınıza göre, sevgiliye doğum günü mesajları uzun ya da kısa olabilir. Fikirlerinize güvenin.

  • Canım, doğum günün kutlu olsun. Güzel hatıralarla dolu yılları geride bırakarak büyüyoruz. Birbirimizin elini hiç bırakmıyoruz. Bağlılıkla özveriyle ışıldayan nice güzel yaşlara.
doğum günü mesajları sevgiliye
  • İyi ki doğdun canım. Muhteşem bir yıl seni bekliyor; sağlık ve başarı dolu olmasını dilerim.
doğum günü mesajları sevgiliye
  • Yepyeni bir yaşla hayatın sana tüm umutlarının yeşerdiği, başarılı ve mutlu bir yıl getirmesini dilerim. En içten dileklerimle doğum gününü kutlarım.
doğum günü mesajları sevgiliye
  • Doğum günün kutlu olsun canım. Hayallerinin gerçekleştiği yepyeni ve taptaze bir yaş olsun.
doğum günü mesajları sevgiliye
  • Sevgili Sevgilim! Her şeye rağmen bir yıl daha olgunlaştın; zorlukları ve neşeyi geride bıraktık. Nice yaşlara.
doğum günü mesajları sevgiliye
  • Yeni yaşın sana uğurlu gelsin sevgilim. Nice yaşlara.
doğum günü mesajları sevgiliye
  • Doğum günün kutlu olsun aşkım, yıldızların ışıkları bu güzel yılı senin için aydınlatsın.
doğum günü mesajları sevgiliye
  • Heyecanla, başarıyla ve yeniliklerle dolu bir yaş dilerim tatlım. İyi ki doğdun!
doğum günü mesajları sevgiliye
  • Sevgilim, yılın en güzel gününü seni düşünerek geçiriyorum. Yanında olamasam da büyük bir özlemle doğum gününü kutlarım.
doğum günü mesajları sevgiliye
  • Saçlarını, gözlerini, ellerini düşünerek başladım güne bugün. Senin günün, doğum günün kutlu olsun. Kocaman bir özlemle, aşkla, yalnızca yanında olmak isterdim.
doğum günü mesajları sevgiliye

Sevgiliye uzun doğum günü mesajları ile hayatının en güzel doğum gününü yaşatabileceğinizi biliyor muydunuz? Bu özel tarih yaklaşırken onun için bir sürpriz düşünmeye başladığınızda hissettiklerinizi bile mesaj haline getirebilirsiniz. Özlemle, sevinçle, heyecanla veya neşeyle ona yazabilirsiniz. Sevgiliye doğum günü hediyesi ararken akıllardan geçenler tam olarak o hediyeye eşlik edecek mesajları da ortaya çıkarabilir. Onun için anlamlı bir hediye aramanız, duygularınızı da canlandırmış olacaktır. Tam da uzaktaki sevgiliye doğum günü mesajı yazmak için doğru zamanlama işte bu!

Sevgiliye en güzel doğum günü mesajları azıcık bile olsa ondan yoksun kaldığınızda, yanınızda aradığınızda ortaya çıkar. İşte bu sırada onunla ilgili düşünceleriniz ve duygularınız sizi ele geçirmiş olacaktır. Aslında sevgiliye gönderilen doğum günü mesajları ve güzel sözlerin doğal olması için bu doğru anları yakalamanız gerekiyor. Kolayca etkileyici sonuçlar ortaya çıktığını siz de deneyip görebilirsiniz.

  • Seni ilk tanıdığım günden yana, nefesten aldığım tat bile değişti. Yaşama bakışım, dertlerle başa çıkışım, herkese davranışım değişti. Umutlarımı yeşerttin. Beni mutlulukla sarhoş ettin. Koşarak başlar oldum günlere ve gökyüzüne bakmaktan bile keyif duyar oldum. Nasıl anlatacağımdan emin değilim ama renklendi sanki yaşamım. Biricik sevgilim, şu dünyanın en kıymetli varlığı benim için artık daima sensin, iyi ki doğdun.
sevgiliye doğum günü mesajları uzun
  • Hayatım iyi ki doğdun ve iyi ki en ihtiyacım olan anda da benim oldun. Senin yanında olmak özlemiyle, hasretle öperim. Uzak geçen günlerimizde aşkın beni asla yalnız bırakmıyor. Sanki sevgini hep yanımda taşıyorum. Elimden tutan bir his bu, karamsarlığı kovan ve ışık olan bir his... Kocaman hem… Güç şeyleri aşıp kavuştuğumuzun hayaliyle yaşıyorum. Seni seviyorum.
sevgiliye doğum günü mesajları uzun
  • Bir seferinde keyifle kutlama yaptığımız doğum gününü aklımdan çıkaramıyorum. Keşke yanında olsam… İyi ki doğdun. Günlerin yine upuzun geçtiği ve mutluluğu paylaştığımız zamanlar çok yakın. Gönlünü ferah tut. Umudun güzellikler getirdiği bir yaş dilerim.
sevgiliye doğum günü mesajları uzun
  • Şimdilik sana yalnız mesajım ulaşsa da daima kalbim seninle. İyi ki doğdun aşkım. Mükemmel hatıralar biriktirdiğimiz daha çok yıllar var önümüzde, biliyorum. Sabırsızlanıyorum yaşamda el ele tutuşacağımız o güzel günleri yaşamak için… Şimdi sadece hayallerimiz, hatıralarımız ve planlarımız var. Ama yakında seni hakikaten kollarıma aldığımda bütün bunlara dönüp bakacağız. Kavuşmak özlemiyle…
sevgiliye doğum günü mesajları uzun
  • Doğum günün kutlu olsun biricik sevgilim. Nice aşk dolu yıllara. Seninle doğan güneş her gün ruhumu ısıtıyor ama bugün bir başka. Düşünüyorum da belki birlikte olmasak çok başka biri olurdum, mutsuzluğa katlanamazdım. Hayatıma tüm sürprizlerle bir anda girdin ve bana mutluluk verdin.
sevgiliye doğum günü mesajları uzun
  • Bir tanem, yeni yaşında sağlık ve mutlulukla, hep gülmeni dilerim. En tatlı anlarda daima birlikte olmak dileğiyle… Hatıralarımıza yenilerini kattığımız, güneşle ve müzikle dolu harika bir yaş olmalı bu gelen. Sakın bensiz eğlenebileceğini sanma! Beraber kahkahaları paylaşacağımız daha fazla fotoğraf olacak.
sevgiliye doğum günü mesajları uzun
  • Nice sevgi dolu yaşlara, iyi ki doğdun canım. Tanıştığımız yıllara dönüp bakınca ikimiz de sanki çocukmuşuz gibi geliyor. Bir yandan da geçen yıllar çabucak anılara dönüşmüş gibi. Senleyken zamanı fark edemiyorum. Her şey baş döndüren bir güzellikte; böyle sürmesi için her şeyi yaparım.
sevgiliye doğum günü mesajları uzun
  • En güzel yaşın bu olsun sevgilim! Bir an ayrılmadan, nice senelere. Ellerini ellerimde, gözlerini ise gözlerimde bulduğum her akşama ve her sabaha şükrederek bir yılı daha beraber aşacağımıza inanıyorum. Güzel yarınlara…
sevgiliye doğum günü mesajları uzun
  • Doğum günün kutlu olsun biriciğim, seni seviyorum. Başarı, sağlık, keyifle dolu capcanlı bir yaşın daha olsun canım. Tek önemsediğimiz sevgiyle ilerlemek beraber çıktığımız bu yolda. Zorluklarla da karşılaşsak, sevinsek de üzülsek de hep yanındayım. Yanında da kalacağım. Sana doğum gününde bunun için söz veriyorum.
sevgiliye doğum günü mesajları uzun
  • Sevgilim en güzel yaşlarına adım attığın bu günde seni tüm kalbimle, aşkla seviyorum. Gelecek yıllarda elimi hiç bırakma. Akıp giden yaşama karşı elimizde tek kalan şey birbirimize tutunmak. Rengarenk bir ilişkide hayatı güzelleştirmek her güçlüğü aşmak demek. Sen benim umudumsun ve iyi ki varsın. İyi ki benimsin.
sevgiliye doğum günü mesajları uzun

Doğum günü mesajları sevgiliye uzun yazıldıklarında duygularınızı göstermenin en iyi yolu oluyor. Sahiden de sevgiliye doğum günü mesajları uzun anlamlı hale geliyor; aşırı kısa mesajlarla duygularınızı ifade edememe tehlikesinden kaçının ve en az iki minik cümle hazırlayın. Bir anınızı ya da hislerinizi içeren uzunca bir cümle de iyi fikir olabilir. Sosyal medyanın özel günlerde çokça kullanılmaya başlamasıyla birlikte artık sevgiliye doğum günü mesajı Tumblr üzerinden de gönderilebiliyor. Erkek sevgiliye doğum günü mesajı yazmak zor gibi görünse de kişisel anılarınızı ve hitaplarınız kullanıp çok yaratıcı fikirlerle bunu başarabilirsiniz. İçtenliği elden bırakmadığınız sürece mesaj örneklerinden de ilham alarak bunu yapabilirsiniz, inanın ve hemen kağıt kalemi elinize alın!

İlgili Bağlantılar