Psikoloğa Hediye Ne Alınır? Psikologlara Özel Hediye Fikirleri

Psikoloğa Hediye Ne Alınır? Psikologlara Özel Hediye Fikirleri

İnsanlar birbirlerini sevdiğini ve onlar için önemli olduklarını belli etmek için çoğu zaman hediye alırlar. Psikolog olan tanıdıklar veya sevdikleri kişiler için hediye seçimi konusunda sorun yaşanabilmektedir. Bu sadece bu mesleğe özel değildir. Hediye seçimi bazı kişiler için işkence haline gelirken bazı kişiler ise rahatlıkla güzel hediyeler seçebilmektedir. Bunun için doğru düşünmek ve seçimleri iyi yapmak gerekir. Bu konuda sorun yaşayan kişiler ‘’Psikoloğa ne hediye alınır?’’ tarzında arama yapmakta ve fikir edinmeye çalışmaktadır.

Peki Psikoloğa Ne Hediye Alınır? Psikoloğa hediye önerileri arıyorsanız, bu meslek grubunda çalışan arkadaşlarınıza, dostlarına armağan edebileceğiniz oldukça çeşitli seçenekler listede yer alıyor. Psikoloğa hediye önerileri içerisinde çikolatalardan duvar saatine, termostan deftere kadar birçok alternatif yer alıyor. Psikolog için hediye tavsiyelerinden sizler de en uygun olanı tercih ederek alabilirsiniz. Psikolog hediyesi alarak bu alanda hizmet veren arkadaşınıza unutulmaz bir sürpriz yapabilir, kullandıkça sizi hatırlayacağı bir armağan bırakabilirsiniz. Psikologlar, ruh sağlığımızı korumamızda en büyük danışman ve yardımcılarımızdır. Onların görevlerinin kutsiyetini ve verdiğimiz değeri güzel bir armağanla perçinleyebiliriz.

Psikoloğa İsme Özel Baskılı Çikolata

psikoloğa hediye Psikoloğa hediye tavsiyeleri içerisinde lezzetli bir seçenek arıyorsanız özel baskılı çikolata tam da aradığınız bir ürün olabilir. Psikoloğa isme özel baskılı çikolata ile güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. 16 adet 290 gram birbirinden lezzetli çikolataların yer aldığı bu ürünün üzerinde isme özel tasarım yer alır. Her çikolata özel kutusu içerisinde ambalajlanmıştır. Çikolatalar, 4x4 cm boyutlarında özel kutuları içerisinde yer alır. Doğum gününde, mesleki özel bir günde, minnet ifade etmek için psikolog hediyesi arıyorsanız çikolata güzel bir armağan olacaktır. Yedikçe sizi hatırlayacağı bu güzel lezzet ile hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.

Psikoloğa İsme Özel Ahşap Duvar Saati

psikologa hediye ne alınır Psikolog için hediyeler içerisinde ofisini süsleyebileceği armağanları da değerlendirebilirsiniz. Psikoloğa isme özel ahşap duvar saati ile hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. 6 mm’lik ahşap plaka üzerine renkli ve canlı görünüme sahip baskıyla hazırlanan ahşap saat, ofis armağanları için ideal bir seçenek olabilir. Psikoloğa özel bu saat 27 cm çapındadır ve şık bir dizayna sahiptir. 1 adet pil ile uzun süre çalışmaktadır. Oldukça sessiz bir mekaniği olan saat, çalışması esnasında rahatsızlık vermez. Üzerine psikoloğun ismi yazılır. Psikolog ofisi için hediye arıyorsanız bu armağan ile baktıkça sizi hatırlayacağı güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Oldukça şık bir dizayna sahip bu saat, psikolog ofisi için anlamlı bir armağan olacaktır.

Psikoloğa İsim Yazılı Siyah Çelik Termos

psikologa hediye fikirleri Psikolog hediyeleri içerisinde kullanıldıkça hatırlanacağınız bir armağan arıyorsanız termos seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Psikoloğa isim yazılı siyah çelik termos ile hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Termos, 9x19 cm ölçülerine sahiptir ve yarım litrelik hacmi vardır. Paslanmaz çelikten üretilen termos, son derece kaliteli malzemelerden imal edilmiştir. Dökülmelere karşı özel sızdırmaz kapağı ve kaymaz tabanı bulunur. Şık bir geometrik dizayna sahip ürün, mat siyah renge sahiptir. Isı kaybının önüne geçen tasarımıyla uzun süre sıcak ya da soğuk sıvıların muhafazasını sağlar. Psikologların gün içerisinde vakitlerini ofislerinde geçirdikleri düşünüldüğünde sürekli sıvı tüketecekleri gereçlere ihtiyaçları vardır. Termos, bir psikoloğun en çok ihtiyaç duyacağı ürünlerdendir. Bu hediye kullandıkça sizi hatırlayacağı bir armağandır; üzerinde psikoloğun adı yazılır.

Psikoloğa Hediye İsim Yazılı Kanvas Defter

psikologa hediye önerileri’Psikoloğa hangi hediye alınır?’’ diye düşünüyorsanız not defteri hoş bir armağan olabilir. Yaptıkları iş nedeniyle sürekli defter ihtiyacı olan psikologlar için bu hediye oldukça kullanışlıdır. Psikoloğa hediye isim yazılı kanvas defter ile randevular not alınabilir, görüşmelerdeki bilgiler not edilebilir. Psikologların en çok kullandığı gereçlerden olan defterler, her zaman ihtiyaç duyacakları bir ürün arayanlar için güzel bir seçenektir. 14x25 cm ebatlarına sahip bu ürün, 200 sayfalıktır ve uzun süre kullanılabilir. 90 gr shamuo kağıttan imal edilmiş oldukça kaliteli bir defterdir. Dışı, %100 pamuk kanvas kapaktan oluşur. Kapak üzerine psikoloğun adı yazılır. Bu defter baktıkça hatırlanacağınız armağanlar içerisinde yer alır.

Psikoloğa Hediye İsme Özel Sukulent Naturacube

psikolog kadına hediye Psikoloğa verilebilecek hediyeler içerisinde ilginç bir ürün arıyorsanız sukulent bitkisi güzel bir seçenektir. Psikoloğa hediye isme özel sukulent naturacube, hem ofisini süsleyecek güzel bir armağandır hem de hatıralık bir hediyedir. 7x7 cm ölçülerinde ahşap özel saksısında yer alan bitki, hoş bir görünüme sahiptir. Saksısı, masif ahşaptan oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Saksı üzerine psikoloğun adı UV baskı yöntemiyle yazılır. Psikoloğa ofis hediyesi arayanlar için sukulent, mekanı güzelleştirecek bir armağandır. Ofisinde masa üzerinde sürekli olarak duracak bu armağan, psikoloğa hediye edilebilecek hatıralık armağanlar içerisinde yer alır. Farklı bir hediye olsun istiyorsanız bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

İsme Özel Psikoloğa Hediye Masaüstü Düzenleyici

psikolog erkeğe hediye Psikolog için alınabilecek hediyeler arayanlara masaüstü düzenleyici iyi bir alternatif olabilir. İsme özel psikoloğa hediye masaüstü düzenleyici, bu meslekte çalışanlar için sürekli ihtiyaç duyabilecekleri gereçler içerisinde yer alır. Psikologlar meslekleri icabı sürekli olarak kalem, not defteri gibi araçları kullanır ve masaüstlerinde bunları düzenleyecek bir düzenleyiciye ihtiyaç duyar. Bu hediye ile siz de sürekli ihtiyaç duyacağı ve kullandıkça sizi hatırlayacağı bir armağan vermiş olursunuz. İçerisinde farklı renklerde tükenmez kalemlerin yer aldığı ürün, 20x26x13 cm ebatlarındadır. Masaüstü düzenleyici organizer akrili ve masif ahşaptan üretilmiştir. Psikoloğun adı, düzenleyicinin üzerine UV baskı yöntemiyle yazılır. Cüzdan, kalem, USB gibi birçok eşya ürüne yerleştirilebilir.

Motivasyon Kutusu

psikologa hediye

Eğlenceli ve hareketli geçen hafta sonlarından sonra gelen ilk iş günü, pek çok çalışan için zorlu bir gündür. Psikolog bir arkadaşınıza veya sevdiğinize pazartesi sendromunu unutturacak bir hediye vermeye ne dersiniz? Sendromsuz Pazartesi için Motivasyon Kutusu, tam da bu amaçlar için hazırlanmıştır. Hediye Sepeti olarak çalışan ve okuyanların tabiri caizse karın ağrısı olan pazartesi sendromuna karşı harika bir üründür.

Sendromsuz Pazartesi İçin Özel Hediye Kutusunu dilerseniz kendiniz için dilerseniz de sevdikleriniz için alabilirsiniz. Sizi hediye kutusu hazırlama sorunundan da kurtaran hediyelik ürünün içinde haftaya mutlu başlamak için aradığınız her ayrıntı bulunuyor. Beton saksılı sukulentten çikolataya, son dönemin trend ürünleri bronz kaktüs klipsten cam magnete birbirinden şık ürünler sizi bekliyor. Elbette pazartesi sendromundan uzaklaştıran motto kartı da hediye kutusunda yer almakta. Sendromsuz Pazartesi İçin Motivasyon Kutusu, kendisine özel kutusu ve paketlemesiyle teslim edilmektedir. Ofisinde çalışan psikoloğunuza pazartesi günlerini neşelendirmek ve çiçek açtırmak için sukulent ve ağzını tatlandırmak için çikolata ile mutlu edebilirsiniz. Bu güzel hediyeden satın almak için Hediye Sepeti internet sitesine girerek güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

USB Kurumsal Kutulu Set

bir psikologa hediye ne alınır

Psikolog tanıdıklarınız için tercih edilebilecek en güzel hediyelerden birisi de kişiye özel kalemdir. Standart kalemler bile büyük bir beğeni ve ilgi ile karşılaşırken, kişiye özel isim yazılı kalemler birçok kişi tarafından oldukça beğenilmektedir. Kadın erkek fark etmeden psikolog tanıdıklar için en çok gerekli olan eşyalardan birisi kalemlerdir. Bu nedenle tercih edilebilecek en anlamlı hediyeler arasında yer almaktadır. Doğum gününde psikoloğunuza anahtarlık da hediye edebilirsiniz. Bu mesleki kare anahtarlığa psikoloğunuzun ismini ekleyerek daha da özelleştirebilirsiniz. Bununla beraber akıllı bir dönemde yaşama ayak uydurmak için USB’ler oldukça akıllı bir tercih olacaktır. Bu saydığımız tüm hediyeleri bir arada toplamak ise kuşkusuz Hediye Sepeti’nin işi! Kutulu set içinde anahtar tasarımında 16 GB USB hafıza bulunmaktadır. Ayrıca 50 yıllık takvimli bir tasarımı olan özel anahtarlık da yanında. Bu ikilinin dışında metal dış görünüme sahip bir de tükenmez kalem de üçüncü ürünü oluşturuyor. Tüm bu ürünlere kişiselleştirme yaparak psikoloğunuza oldukça özel hediyeler verebilirsiniz.

Psikologlara Hediye İsimli Renkli Kupa

psikologa hediye fikirleri

Kişiye özel olarak üretilmiş psikolog kupa bardaklar, hediye için oldukça güzel bir seçimdir. Birçok kişi bu bardakları sıradan tasarımlar ile alıp tanıdıklarına hediye ederken güzel ve kişiye özel tasarımlı bardakları kimse düşünememektedir. Bu tarzda yapılan bardaklar hediyenin verildiği kişi tarafından oldukça beğenilmekte ve aktif olarak kullanılmaktadır. Psikolog mesleği ile alakalı olarak beyin ve değişik figürlerin bulunduğu kupa bardak keyifli ve eğlenceli bir seçimdir. Aynı zamanda bardak üzerinde ‘’Yılın en iyi Psikoloğu’’ yazısı da bulunmaktadır. En altında ise kişinin ismi yazdırılmaktadır. Böylelikle oldukça şık ve kişiye özel bir kupa bardak haline gelmektedir.

Kişiye Özel Kahve Sever Hediye Kutusu

psikologa hediye almak

Siz de gün “Önce kahve!” diye başlayanlardan mısınız? O zaman tam size ve psikolog sevdiklerinize göre hediye kutuları Hediye Sepeti’nde! Kahve sever yakınlarınız için değişik hediyeler vererek onların çok mutlu olmasını sağlamak için But First Coffee Kişiye Özel Kahve Sever Hediye Kutusunu tercih edebilirsiniz. Bu özel hediye kutusu kahve severleri çok mutlu edecekleri gibi her zaman taze kahve içmeyi de mümkün hale getirecek. Şık ve özenli hediyelerin bir araya gelmesiyle birlikte psikoloğunuz, sevgiliniz, eşiniz, arkadaşlarınız başta olmak üzere tüm yakınlarınız için bu hediyeyi tercih edebilirsiniz. Set içerisinde bulunan termos bardak kahvenizi her zaman sıcak içmek isteyenlere hitap etmektedir. Bu sayede kahve her zaman ideal sıcaklığında uzun süreler boyunca rahatlıkla içilebilmektedir. Paslanmaz çelikten yapıldığı için de sağlıklı bir kullanım imkânı yaratmaktadır. Ayrıca sette yer alan sukulent, siyah defter ve tükenmez kalem de seti daha da kullanışlı bir hale getirmektedir.

Kahve Çikolata Keyfi Hediye Kutusu

psikologa hediye önerileri

Psikolog doktorunuzun size yaptığı jestler için ben de ufak bir hediye ile karşılık vermek isterim diyorsanız kişiye özel çikolata yaptırmaya ne dersiniz? Kişiye özel çikolataya biraz daha anlam katıp, onu çok daha özel kılacak şık bir tasarımla birleştirmek istedik. Çikolata zaten başlı başlına oldukça sevilen ve muayenehane hediyesi olarak talep gören bir hediye iken; bir de bu güzel hediyeyi kişiye özel hale getirdiğinizi düşündüğünüzde nokta atışı bir seçim yapmış olacağınızı hemen görebilirsiniz. Yeni İşinde Başarılar Kahve Çikolata Keyfi Hediye Kutusunda neler yok ki! Metal kutuda Melodi Marka hediye cikolata, 224 sayfalık harika bir not defteri, 125 gr SELAMLIQUE marka Türk kahvesi ve beton saksılı sukulent, hediye kutusunu renklendiriyor. Bu özel hediye kutusunu Hediye Sepeti kalitesiyle güvenle satın alabilirsiniz.

Kadının Olmazsa Olmazları Hediye Kutusu

psikologa hediye kutusu

Bir kadının ofisteki masasında olmazsa olmazları olarak nitelendirebileceğimiz tüm ürünleri Hediye Sepeti olarak Kadının Olmazsa Olmazları Hediye Kutusunun içinde topladık! Çikolatalardan kolonyaya, defterden gözlü kılıfına ve hatta sukulent bitkisine kadar her ayrıntıyı içinde barındıran Kadının Olmazsa Olmazları Hediye Kutusu uygun fiyat avantajıyla Hediye Sepeti’nde! Kadın psikoloğa alınabilecek en güzel hediye seçenekleri arasında öne çıkan Kadının Olmazsa Olmazları Hediye Kutusu gümüş ve gold olmak üzere 2 farklı kapak rengi seçeneği ile karşınızda! Metal kutuda Melodi marka 300 gr draje çikolata, 100ml Rebul Green Tea Kolonyası, 22 sayfadan oluşan çizgili defter, siyah beyaz çizgili kalpli gözlük kılıfı ve beton saksıda sukulent bitkisi bu şık hediye kutusunun içinde sizi ve sevdiklerinizi bekliyor.

Özel Kutusunda Defter Kalem Hediye Seti

erkek psikologa hediye

Özel kutusunda defter kalem hediye seti, iş arkadaşlarınıza ya da yoğun iş temposunda çalışan tanıdıklara güzel bir hediyedir. Ofis için hediye arıyorsanız bu şık defter seti sayesinde çevrenizdekilere en karizmatik ofis hediyelerinden birini sunmuş olacaksınız. 17,5 x 11,5 cm ebatlarındaki bu şık tasarımlı defter kalem seti, isme özel tasarlanıp isim işlemesi kazıma yöntemleriyle uygulanmakta ve yazısı asla silinmemektedir. Yine isme özel özellikler taşıyan kalem mavi renkli tükenmez özelliğindedir. Defter, kaliteli sert kapaklardan oluşurken, sayfaları çizgilidir. Silver efektli kalem, opak siyah sert kapak ve defter birbiriyle mükemmel bir uyum sergilerken, sevdiklerinize, tanıdıklarınıza ya da çalışma arkadaşlarınıza büyük bir konfor sağlayacak. Yoğun bir iş temposunda çalışan psikoloğunuza veya psikolog sevdiğinize danışanları hakkında notlar alabileceği bir defter kalem seti hediye edebilirsiniz. Hediye Sepeti farkıyla alacağınız kaliteli defter ve kalem setine psikoloğunuzun ismini de yazarak farkınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

Güzel Şeyler Zaman Alır Mottolu Manyetik Kum Saati

yeni psikolog ofisine hediye

Çok yakın ilişkiler kurduğunu psikoloğunuza veya tanıdık psikolog arkadaşınıza özel günlerde veya sıradan günlerde mutlu etmek için hediye almak isteyebilirsiniz. Mesleğini seven ve günün büyük bir zaman dilimini çalışarak geçiren kişiler için alınabilecek oldukça anlamlı ve güzel hediyeler vardır. Bu kişiler için mesleklerini yansıtan kişiye özel hediyeler seçilebilir. Kum saati toplamda 15,5 cm boyutlarında tasarlanarak estetik görüntüsü korunmuştur. Kum saatinin ayarlanan zaman Aralığı 16 saniyedir. Alt kısmında bulunan ve 8 cm X 2 cm ahşap kısımda ‘Güzel Şeyler Zaman Alır’ baskısı bulunur. Siz de zamanının çoğunda ofisinde veya işinde geçiren psikoloğunuza isminin yazdığı bir kum saati hediye edebilirsiniz. Ürün, sipariş edildiği takdirde ürün özenle hazırlanıp paketlenip özel hediye paketiyle tarafınıza kargolanmaktadır.

Aklını Kullan Beyin Tasarımlı 3d Led Lamba

psikologa hediye ne alınır

Psikoloğa hediye almanız gerektiği anda, hiç panik olmadan hemen online alışveriş imkanlarına yönelmek, size burada gördüğünüz eşsiz hediyeleri kazandıracaktır. Bunların her biri sevdiğiniz insanlar için özel alternatifler olabilir. Psikolog mesleği ile uğraşan bir sevdiğinize veya tanıdığınıza mesleğiyle alakalı özelleştirilmiş bir ürün arıyorsanız bu LEd lamba tam size göre! Psikolog, beyin ve sinir hastalıklarıyla alakalı bir bilim dalıdır. Bu sebeple beyin figürünün kullanıldığı bir hediye hem ince düşünülmüş hem de esprili bir hediye meydana getirecektir. USB bağlantısı ile çalışan lamba bu açıdan güvenli ve pratik kullanım sunmaktadır. Yaymış olduğu ışığıyla birlikte çalışma masasında daha iyi odaklanmak için kullanılmaktadır. Bunun yanında gece lambası olarak da kullanılmaya uygundur. 3 boyutlu olan tasarımı estetik olarak farklı bir görünüm yaratmaya yardımcı olur. Alt kısımdaki ahşap kaide ise hediyenin daha çekici ve öne çıkan yapıda olmasına katkıda bulunur. Aklını Kullan Beyin Tasarımlı 3d Led Lamba özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Psikoloğa hediye olarak da eğer mesleğe yönelik bir tasarım tercih etmiyorsanız, seçiminiz bez çanta modelleri, T-shirt tasarımları, Amerikan servis gibi mutfak grubu ürünleri ya da özel ambalajlı çikolatalardan yana olabilir. Hatta isterseniz hediye sepeti seçeneklerini dahi inceleyip tercih edebilirsiniz. Çikolata ve kahvelerle zenginleştirilen hediye kutularının içerisinde sukulent tarzı bitkiler ve bardak altlıkları da yer almaktadır. Bununla birlikte defter ve kalem, anahtarlık ve usb, kupa ve bardak altlığı gibi pek çok çeşidi bulunan hediye setleri ve kutuları da bulunmaktadır. Tüm hediye setleri, kendilerine özzel hediye kutularında ve paketlerinde taraflarınıza ulaştırılmaktadır. Psikoloğa hediye seçmek bahsettiğimiz bu alternatifler sayesinde zor değil, aksine eğlenceli bir iştir. Psikologlar için hediye çeşitlerimizi yine Dünya Psikologlar gününde tüm psikolog tanıdıklarınız için sipariş verebilirsiniz. Psikolog hediyeleri kategorimizde bulunan ürünlere kredi kartı, kapıda ödeme ve havale/eft seçenekleri ile Hediye Sepeti güvencesi ile sahip olabilirsiniz.

?