En Güzel Öğretmenler Günü Sözleri - Öğretmenler Günü Kutlama Sözleri

En Güzel Öğretmenler Günü Sözleri - Öğretmenler Günü Kutlama Sözleri

Dikkatinizi Çekebilir ► Öğretmenler Günü Hediyeleri

Her yıl büyük bir coşku ile kutlanan öğretmenler günü, 24 Kasım’ın yaklaşmasıyla birlikte herkeste heyecan yaratıyor. Öğretmenler gününde, günün anlam ve önemini en iyi şekilde taşıyan sözler araştırılır. Milyonlarca öğrenci, kendi üzerlerinde büyük emekleri olan öğretmenlere vefa borcunu ödemek için güzel sözler gönderir. Özellikle sosyal medyada paylaşılan öğretmenler günü sözleri büyük ilgi görüyor. Öğretmeninize gönderebileceğiniz anlamlı, duygusal ve kısa öğretmenler günü mesajlarını yazımızda bulabilirsiniz.

Anlamlı Öğretmenler Günü Sözleri

24 Kasım’da öğretmeninize göndereceğiniz mesajla onu memnun edebilirsiniz. Bu özel günde tüm öğretmenler, öğrencilerinden ve yakın çevresinden gelen mesajlarla karşılaşır. Öğretmenler gününde anlamlı öğretmenler günü mesajı göndermek için bazı hazır mesajlardan fikir alabilirsiniz. Öğretmeninizi ne kadar çok sevdiğinizi ve ona ne kadar çok değer verdiğinizi göstermenin en kolay yoludur. Bu mesajlar sayesinde hem öğretmenler gününü kutlamış hem de ona saygı duyduğunuzu göstermiş olursunuz. En çok sevilen öğretmenler günü ile ilgili sözler şunlardır:

  • Senin gibi bir öğretmenim olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum. Mesleğimde ve daha iyi bir insan olma çabamda emeklerin çok fazladır. Öğretmenler günün kutlu olsun canım hocam.

öğretmenler günü mesajı

  • Hayatımda büyük izler bırakan, çok değerli öğretmenim. Bu yıl da öğretmenler gününüzü kutlar, size mutlu ve sağlıklı ömürler dilerim.

öğretmenler günü sözleri

  • Her hatamda sabırla yaklaşıp benden ümit kesmeyen öğretmenim. Değerinizi her geçen gün daha iyi anlıyorum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

öğretmenler günü için en güzel sözler

  • Öğretmenim sizi çok seviyor ve benim üzerimdeki emekleriniz için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.

öğretmenler günü ile ilgili sözler

  • Dünyadaki tüm öğretmenlerin eğitim için verdikleri emeği saygıyla karşılıyor ve öğretmenler gününü kutluyorum.

öğretmene güzel sözler

  • Savaşları sona erdiren ve barışı sağlayan sihirli değnek öğretmenlerdedir. Öğretmenim, bilginiz dışında hayat serüveninde bize yol gösterdiğiniz için size ne kadar teşekkür etsek azdır.

unutulmaz öğretmen sözleri

Duygusal Öğretmenler Günü Sözleri

Öğretmenler gunu için sözler arayanlar genellikle yaratıcı ve orijinal fikirleri tercih eder. Uzun yıllardır öğretmenlik yapan kişiler sürekli benzer mesajları almaktan sıkılabilir. Bu yüzden öğretmeninize yaratıcı ve duygusal mesajlarla büyük bir sürpriz yapabilirsiniz. Öğretmenler iyi insanların yetişmesinde en önemli kişilerdir. Eğitim dünyasının gizli kahramanları olan öğretmenler, bütün bir hayatlarını daha iyi nesiller yetiştirmeye adar. Bu öğretmenlere anlamlı ve duygusal bir kutlama mesajını çok görmemek gerekir. Öğretmenler günü için güzel sözler arayanlar şu örnek mesajlara göz atabilir:

  • Sımsıcak sevginizi benden asla eksik etmediniz. Sizi her zaman anlayışlı ve sabırlı şekilde ders anlatışınızla hatırlarım. Öğretmenler gününüzü kutlar, size mutluluklar dilerim.
  • İyi bir eğitimci olmanın yanı sıra çok iyi ve kıymetli bir insansınız. Sizi tanıdığım ve öğretmenim olduğunuz için çok mutluyum. 24 Kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun.
  • Üzerinde emeği olan bütün öğretmenlerimi saygıyla selamlıyor, 24 Kasım öğretmenler günün en içten dileklerimle kutluyorum.
  • Öğretmenim size olan borcumu nasıl öderim bilmiyorum. Bize gösterdiğiniz iyi insan olma yolundaki tüm nasihatlerinizi kulağıma küpe yaptım. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
  • Öğretmenler sadece eğitim vermekle kalmaz saygı, sevgi ve erdemliliği öğretir. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
  • Bilimin ışığında büyük gayretleriniz ve eğitimci kişiliğinizi her zaman koruduğunuz için gerçek bir idolsünüz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

En Güzel Öğretmenler Günü Sözleri

24 Kasım öğretmenler günü her yıl olduğu gibi bu sene de öğrencilerin coşkusu ile şenlenir. Milyonlarca öğrenci, üzerinde büyük emeği olan öğretmenlerine bu özel günde anlamlı mesajlar gönderir. Özellikle sosyal medya ve iletişim uygulamalarının gelişmesi bu mesajları daha popüler hale getirmiştir. Öğretmenler gününde şık bir hediye ile anlamlı bir söz yazarak öğretmeninize sürpriz yapabilirsiniz. Ayrıca öğretmenler günü için tercih edilen şu mesajları gönderebilirsiniz:

  • Biricik öğretmenim, sen bir ışık yolusun. Bize bir ömür boyu iyi insan olmak için gerekli aydınlığı verensin. Avukat, hakim, polis, doktor hepsi senin eserin. Öğretmenler günün kutlu olsun.

öğretmenler günü

  • Sadece ders vermekle kalmaz aynı zamanda doğruya ve güzelliğe giden yolu gösterir. Öğretmenler bizim için çok kıymetlidir. 24 Kasım öğretmenler günü kutlu olsun.

öğretmenler günü sözleri

  • Bir ulusun çağdaşlık düzeyine erişebilmesi için öğretmenlerin kalitesi önem taşır. Tanıdığım en iyi ve en bilge öğretmenimin 24 Kasım öğretmenler gününü kutlarım.

öğretmene tebrik mesajı

  • Öğretmen doğan güneş gibidir, etrafına ışık saçarak öğrencilere aydınlık yolu gösterir. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

öğretmenler günü sözleri

  • Eğitim ve öğretim ne kadar kaliteli ve bilimsel ise o kadar hızlı kalkınırız. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

öğretmenler günü için güzel sözler

  • Dünyanın daha iyi bir yer olmasını sağlayacak en önemli meslek öğretmenlerdir. Öğretmenlerimizin açtığı yolda emin adımlarla yürüyoruz. 24 Kasım öğretmenler günü kutlu olsun.

öğretmen arkadaşa sözler

Unutulmaz Öğretmenler Günü Sözleri

Öğretmenler günü her yıl olduğu gibi yine 24 Kasım’da büyük bir coşku ile kutlanır. Eğitim hayatının sarsılmaz neferleri olan öğretmenler bu özel günde onurlandırılmalıdır. Yılda sadece tek gün olsa bile öğretmenlerin kıymetinin daha iyi anlaşıldığı bir gündür. Eğitim dünyasında en çok emek veren kişiler olan öğretmenleri bu mutlu günlerinde desteklemek gerekir. Siz de öğretmeninize unutulmaz bir armağan bırakmak istiyorsanız bunu sözlerle yapabilirsiniz. Öğretmenler günü için sözler arıyorsanız, şu mesajlara göz atarak kendi fikirlerinizle orijinal bir mesaj oluşturabilirsiniz:

  • Koca bir nesli yetiştirmek ve onlara güzellik aşılamak hiç kolay değil. Kolay değil öğretmen olup eğitimcilik yapabilmek. Tüm çabalarınızı saygıyla karşılıyor öğretmenler gününüzü kutluyorum.
  • Öğretmenler gününüzü kutlar, bir ömür boyunca mutlu ve huzurlu günler dilerim.
  • Öğretmenlik dünyanın en kutsal mesleğidir. Bu kutsal görevi yerine getiren öğretmenlerin hak ettiği değerin bilinmesi dileğiyle öğretmenler gününüzü kutlarım.
  • Yaydığınız ışığa o kadar çok muhtacız ki kıymetiniz her geçen gün daha fazla anlaşılıyor. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
  • Bir öğretmen sonsuzluğa yol açan en kıymetli insandır. Öğretmenin öğrencisine göstereceği yolun nasıl biteceğini kestirmek mümkün değildir. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
  • Milletleri savaştan kurtaran ve çağdaşlık düzeyine getiren sadece öğretmenlerdir. Öğretmensiz bir millet kaybetmeye mahkumdur.
  • Tüm üretken ve emektar öğretmenlerimizin bu özel gününde mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmesini dilerim. 24 Kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Kısa Öğretmenler Günü Sözleri

Öğretmenler gününün anlam ve önemi her yıl olduğu gibi 24 Kasım’da bir kez daha gündeme gelir. Bu özel günde öğretmenlerin eğitim konusunda verdikleri emeğin karşılığını güzel sözlerle almaları beklenir. Öğretmenler gününde resimli veya kısa – uzun fark etmeksizin çok farklı mesajlar arasından seçim yapabilirsiniz. Anlamlı öğretmenler günü mesajlarındaki duygusal ifadeler, onların gönüllerinde sonsuza kadar yer edinebilir. Öğretmenin şefkatli ve sabırlı eğitimciliğine karşılık bir güzel sözü çok görmemek gerekir. Bu yüzden 24 Kasım öğretmenler günü sözü arıyorsanız şu örneklere bakabilirsiniz:

  • Bir heykeltıraşın mermeri işlediği gibi öğretmen de öğrencisini işler. Öğretmenlerin değeri sadece bugün değil gelecekte de anlaşılır. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

24 kasım öğretmenler günü sözleri

  • Bize yol gösteren ve daha iyi bir insan olmamızda emeğini eksik etmeyen tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutlarım.

anlamlı öğretmenler günü sözleri

  • Öğretmenler bize sadece dersleri değil daha iyi birey olma yolunda çok önemli beceriler öğreten kişilerdir. Bir öğretmen bir kişinin hayatında çok büyük etkiler ortaya koyabilir. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin bu özel gününü kutlarım.

öğretmenler günü sözleri duygusal

  • Başarılı nesiller yetiştiren öğretmenler her zaman el üstünde tutulmalıdır. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

öğretmenler günü için sözler

  • Derslerde büyük bir sabırla bizi eğittiğiniz ve sorunlarımıza çözümler ürettiğiniz için minnettarız. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

öğretmene sözler

  • Bize her zaman hoşgörü ile ders anlatışınız aklımdan hiç çıkmıyor. Her öğretmenler gününde sizi sevgi, saygı ve hayranlıkla hatırlarım. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

öğretmenler günü sözleri kısa

  • Hayatımda çok derin izler bırakan kıymetli öğretmenim. İyi ki sizi tanımışım. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

öğretmenler günü yazısı

  • Cehaletin karşısında en güçlü duran kişi şüphesiz ki öğretmenlerdir. Bilgi ve tecrübenizle bize ışık saçtığınız için size ne kadar teşekkür etsek azdır. 24 Kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun.

öğretmenler günü sözleri

  • Hem öğreten hem de sevgiyi dağıtan kıymetli öğretmenim. Bu özel günde her şeyin gönlünüzce olmasını diler, başarıların daima sizinle olmasını temenni ederim.

öğretmenler günü sözleri

Öğretmene Teşekkür Mesajı

Öğretmenler eğitim hayatının yanı sıra daha iyi ve erdemli bireyler yetiştirmek için çabalar. Koca bir eğitim yılında öğrencilerinden başka bir şey düşünmeyen eğitimciler vardır. Atatürk’ün bahsettiği gibi ülkenin genç nesillere emanet edileceğini iyi bilen öğretmenler özgür düşünen bireyler yetiştirir. Onların bu emeklerine karşılık bir teşekkürü ve ufak bir hediyeyi çok görmemek gerekir. Öğretmenler gününde kıymetleri daha iyi anlaşılan eğitimcilere gönderebileceğiniz anlamlı mesajlar vardır. Öğretmenler günü kutlamasında etkileyici ve unutulmaz öğretmen sözleri arıyorsanız şunları kullanabilirsiniz:

  • Öğretmenler güneş kadar uzakta olsa bile her zaman ışık saçmaya devam eder. Bilgi ve eğitimcilik aşkınızla bizi donattığınız için

24 Kasıma Özel Öğretmenler Günü Sözleri

Öğretmeninize aldığınız hediyenin yanında ona günün anlam ve önemini belirten bir kutlama mesajı vermeniz gerekir. Hediye alamadığınız ve sizden uzakta olan öğretmeninize ise en azından bir kutlama mesajı gönderebilirsiniz. Öğretmenlerin bu özel günde öğrencilerinden gelecek hediye ve duygu dolu mesajlara büyük önem verdikleri bilinir. Öğretmenler gününde anlamlı bir hediye arayanlar için çok sayıda seçenek vardır. Tıpkı hediye seçiminde gösterdiğiniz özen ve dikkati mesaj yazarken de göstermelisiniz. Öğretmene güzel sözler arayanlar şu örneklerdeki cümleleri kendine göre uyarlayabilir:

  • Öğretmen bir topluma ışık veren kişidir. Herkes onun yaydığı ışıkla aydınlanır. Yolumuza ışık olduğunuz için size çok teşekkür ederim öğretmenim.
  • Hayattaki tüm başarılarımın arkasındaki gizli kahraman sizsiniz öğretmenim. Sevginiz ve bizi sabırla desteklemeniz sayesinde bugünlere geldik. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
  • Bizi hayata getirenler anne ve babamız ancak bize birey olma bilincini aşılayan kişi öğretmenimizdir. Tüm emekleriniz için teşekkür eder, öğretmenler gününüzü kutlarım.
  • Hala hayallerimi canlı tutabiliyor ve geleceğe umutla bakabiliyorsam bu sizin sayenizdedir öğretmenim. 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.
  • Beni sadece bilgilendirmekle kalmayıp aynı zamanda hayata karşı duruş geliştirmemde çok faydalı oldunuz. Bilginize, emeklerinize ve sıcak kalbinize minnettarım. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
  • Bana her zaman hayallerimin peşinden koşmayı öğrettiniz. İyi ki varsınız. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
  • Çocuklarımızın iyi bir insan olma yolunda gecesini gündüzüne katan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarım.
  • Her türlü fedakarlığı yapıp eğitimcilik aşkına sıkı sıkı sarılan öğretmenlerimiz sayesinde geleceğe umutla bakıyoruz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

En Anlamlı Öğretmenler Günü Sözleri

Öğretmenler günü her yıl olduğu gibi 24 Kasım’da büyük bir coşku ile kutlanır. Bu özel günde ülkemizde milyonlarca öğrenci, milyonlarca öğretmene sevgi ve saygı dolu mesajlarını iletir. Üzerimizde büyük emekleri olan, eğitimin her kademesindeki öğretmenlerimizi unutmadığımızı göstermemiz gerekir. Bu nedenle öğretmenler gününde anlamlı, duygusal ve yaratıcı sözlerle onları memnun edebiliriz. Öğretmenlerimize karşı duyduğumuz sevgi, saygı ve minnettarlık duygusunu sözlerle ifade etmek zor değildir. En anlamlı öğretmenler günü sözleri arasında şu örnekleri bulabilirsiniz:

  • Sizin verdiğiniz dersler ve öğütleriniz sayesinde geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Bize çok şey kattınız öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
  • Doğruları öğrenme ve her zaman gerçeği arama yolculuğumda bana ilham oldunuz. İyi ki sizi tanımışım öğretmenim. Öğretmenler gününüzü kutlar, sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
  • Kaliteli bir insan olma çabasında bize yol gösteren tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Sizler olmasaydınız bizler bugünlere gelemezdik. İyi ki varsınız.
  • Öğretmen bir heykeltıraşın mermere şekil verdiği gibi geleceğe yön veren kişidir. Öğrencileri sadece geleceğe hazırlamakla kalmaz aynı zamanda yarınları inşa eder. 24 Kasım öğretmenler günü kutlu olsun.
  • Hayatta daima iyiyi ve başarıyı arayan bir kişi olmamda yol gösterici olduğunuz için teşekkür ederim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
  • En büyük armağan, hayatın başında olan küçük bir çocuğa nasıl yaşayacağını öğretmektir. Bize sadece bilim değil aynı zamanda yaşamın kendisini öğrettiniz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
  • Eğitim hayatımda çok başarılı olamasam da derslerde öğrettikleriniz hayata bakışımı tamamen değiştirdi. Öğütleriniz ve bize aşıladığınız bilinç en büyük hediyem oldu. Hayatım boyunca bu hediyeye iyi bakacağıma söz veriyorum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Öğretmenler Günü Atatürk Sözleri

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, ulu önder, baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk her fırsatta öğretmenin millet için ne kadar önemli ve değerli olduğunu anlatmak istemiştir. Öğretmenin ülkede çok fazla kıymet görmesi gerektiğini, öğretmenliğin ne kadar özel bir meslek olduğunu vurgulamıştır.

Sizler için öğretmenler günü Atatürk sözleri'nden bazılarını toparladık.
  • “Yeni kuşak, en büyük cumhuriyetçilik dersini bu günkü öğretmenler topluluğundan ve onların yetiştirecekleri öğretmenlerden alacaklardır.”
24-kasım-ataturk-sozleri
  • “Öğretmenler! Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir.”
ogretmenler gunu ataturk sozleri
  • “Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.”
mustafa kemal ataturk sozleri
  • “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin gerçek kurtuluşu ancak bu suretle olur.”
ataturk ve ogretmenler gunu
  • “Ülkemizi gerçek hedefe, gerçek mutluluğa kavuşturmak için iki orduya ihtiyaç vardır. Biri vatanımızı kurtaran asker ordusu, diğeri ulusumuzun geleceğini yoğuran irfan ordusudur.”
ataturk sozleri
  • “Unutmayınız ki cumhurbaşkanı bile sınıfta öğretmenden sonra gelir.”
ogretmen ve ataturk
  • “Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir.”
bas ogretmen ataturk
  • “Ordularımızın kazandığı zafer, sizin eğitim ordularınız için yol açtı. Gerçek zaferi siz, öğretmenler kazanacaksınız. Bunu başaracağınızdan kuşkum yoktur. Sarsılmaz bir inançla ben ve arkadaşlarım sizi gözeteceğiz. Sizin karşılaştığınız tüm engelleri kıracağız.”
ogretmenler gunu ataturk mesajlari

Öğretmenler Günü Duygusal Mesajlar

Eğitim hayatının her kademesinde büyük bir özveri ile görev yapan çok değerli öğretmenlere sahibiz. Kıymetli öğretmenlerimizin en azından bir gün değerli olduklarını hissettirmek bize düşen görevler arasında yer alır. Öğretmenler günü her yıl 24 Kasım’da büyük bir coşku ile kutlanır. Öğretmenler gününde kıymetli eğitimcilerimize karşı duyduğumuz sevgi ve saygıyı göstermenin yolu duygusal mesajlardan geçer. Duygu dolu ve anlamlı sözlerle öğretmenlerimize unutamayacakları bir sürpriz yapabiliriz. Duygusal mesajlarla öğretmeninize teşekkür etmek istiyorsanız şu örneklere göz atabilirsiniz:
  • Sevgili öğretmenim. Senin sayende eğitim hayatımın temellerini öyle sağlam atmışım ki, bugün bile başarılı sonuçlarını yaşıyorum. Eğitimin her kademesinde bize aşıladığın öğrenme tutkusunun faydasını gördüm. İyi ki öğretmenim oldunuz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
  • Bunca yıllık hayatımda gördüğüm en iyi rol model sizsiniz değerli öğretmenim. 24 Kasım öğretmenler gününüzü kutlar, bize açtığınız yol için size teşekkür ederim.
  • Zaman zaman yaramazlık yapsam da bana adamış olduğunuz özveri ve çaba için minnettarım. Sizin emekleriniz sayesinde bugünlere gelebildim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
  • Hayatta her bilgiyi sorgulamak, düşünmek ve merak etmek sizin bizde bıraktığınız en güzel alışkanlık oldu. Sizi her zaman güler yüzle ders anlatırken hatırlayacağım. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
  • Bugüne kadar gördüğüm en kıymetli eğitimcilerden biri olarak öğretmenler gününüzü kutlarım. Size sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum.
  • Hiçbir zaman pes etmemem ve elimden gelenin en iyisini yapmam için bana büyük bir ilham aşıladınız. Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
  • Kıymetli öğretmenim. Sadece ders anlatıp geçmediniz ve bize hayatın getireceği her türlü şeye hazırlanmayı öğrettiniz. Derslerdeki öğütleriniz hala kulağımda. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
  • Bize bilimi anlatmakla kalmayıp bilim yapmayı, sorgulamayı ve araştırmayı da öğrettiniz. Bizimle hayatı paylaşıp yol göstericimiz oldunuz. Tüm emekleriniz için teşekkür eder, öğretmenler gününüzü kutlarım.
  • Her zaman bana destek olan canım öğretmenim. Senin hayata bakışın ve duruşun bana en iyi rol model oldu. Eğitim hayatım boyunca bana kattığın her şey için minnettarım. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.