Oğluma Doğum Günü Mesajları - Anne & Babadan Doğum Günü Sözleri

Oğluma Doğum Günü Mesajları - Anne & Babadan Doğum Günü Sözleri

Dikkatinizi Çekebilir; Doğum Günü Hediyeleri

Oğluma doğum günü mesajı arıyorsanız oğlunuzun, yaşamdaki biricik varlığınızın doğum gününü en içten dilekleriniz ile kutlamanıza yardımcı olacak oğluma doğum günü sözleri yardımcı olacaktır. Anne ya da baba olun, oğlunuz sizin yaşamdaki en değerli varlığınızdır. Özellikle anneler için çocukları yani oğulları çok daha değerlidir. Onunla birlikte yaşam başka bir yöne girdiğinden ve bunun da anneler farkında oldukları için oğullarının her doğum günü onlar için özel geçmektedir. Bir yaş daha büyüyen oğlunuzun her geride bıraktığı yaş, onun büyümesinin ve yeni özellikler ve kazanımlar elde etmesine yardımcı olmaktadır. Anneden oğluna doğum günü mesajları bu sayede oğlunuzun yaşı ne olursa olsun onun doğum gününü kutlayabilmenize yardımcı olacaktır.

Bugün benim oğlumun doğum günü diyen sadece anneler için değil aynı zamanda babalar için de çok önemli olan bu mesajları, oğlunuzun yaşı ne olursa olsun rahatlıkla kullanabilirsiniz. Doğum günü pastasında, aldığınız hediyelerin yanında ya da oğlunuz farklı sebepler ile uzakta bulunuyorsa oğlumun doğum günü için güzel sözler aracılığıyla onun doğum gününü en güzel şekilde geçirmesini sağlayabilirsiniz. Oğlum için doğum günü mesajları kısa ya da uzun olsun, her zaman oğlunuzu mutlu edecek ve doğum gününün daha güzel geçmesini sağlayacaktır.

  • Canımdan çok sevdiğim oğlum, iyi ki doğdun, seni çok seviyor ve çok gurur duyuyoruz. Hep birlikte nice yaşlara.
oğluma doğum günü mesajı
  • Oğlum, daha dünyaya gelişin dün gibi ama şimdiden kocaman adam oldun. Artık sana ne yapacağımı bilemiyorum ama sen benim için her zaman küçük bir bebek olarak kalacaksın, nice yıllara.
oğluma doğum günü mesajı
  • Doğum günlerinin en güzel tarafı birlikte geçirilen zamanlardır ama biz şimdi istemeden ayrı düştük oğlum. Ama yine de bilmeni isterim ki kalbimiz senden hiçbir zaman ayrılmadı ve her yaptığın eylemde seninle birlikte olmayı başardı. Doğum günün kutlu olsun.
oğluma doğum günü mesajı
  • Sağlıkla ve huzur dolu günlerin, ayların ve yılların olsun oğlum. Seninle gurur duyuyoruz, çünkü sen hiçbir zaman bizi üzmedin ve her zaman bizim gurur duyacağımız şeyler yaptın. Bu yeni yaşında da kendi doğru bildiğin yolda yürümeye devam et!
oğluma doğum günü mesajı
  • Yeni yaşının sana kendin gibi güzellik, iyilik ve mutluluk getirmesini temenni ediyoruz. Annen ve baban olarak mutlu olmanı en içten dileklerimiz ile istiyoruz canım oğlum. Şimdi kocaman adam oldun ama sen bizim için her zaman anne ve babasının yanından hiç ayrılmak istemeyen küçük bir çocuksun sadece.
oğluma doğum günü mesajı
  • Beni yaşama bağlayan her zaman senin gülücüklerin olduğu canım oğlum. Bu yüzden iyi ki doğdun, iyi ki yıllar önce dünyaya geldin. Dünyaya geldiğin günden itibaren hep bir neşe kaynağı ve hep bir mutluk kaynağı olabildin. Daha nice yaşlara.
oğluma doğum günü mesajı
  • Sen ne kadar da büyük oldun böyle, inanılır gibi değil. Daha dün küçücük bir çocukken, kollarımda adım atmaya çalışırken, şimdi şu geldiğin yaşa bir bak! Canım oğlum, ne yaparsan yap hiçbir zaman unutma bizi, nice yıllara.
oğluma doğum günü mesajı
  • Bugün senin kadar olduğu için benim adıma da en büyük mutluluk duyduğum günlerden birisi. Hatta yaşamımda en büyük mutluluğu doğumdan sonra seni kucağıma aldığımda yaşadım ve o mutluluk bir daha hiç kesilmedi. Sağ ol canım oğlum, annene bu güzel duyguları yaşatarak iyi bir çocuk olduğun için, iyi ki doğdun!
oğluma doğum günü mesajı
  • Doğum günün kutlu olsun benim zeki, becerikli ve yakışıklı oğlum. Sen her zaman bize mutlulukların en büyüklerini yaşattın ve dileriz senin de yaşamın her zaman mutluluklarla dolu olur.
oğluma doğum günü mesajı
  • Babanı biraz sert bulurdun ama oğlum, baban senin için her zaman en büyük fedakarlıkları yapmaya hazırdı. Bir gün sen de baba olacaksın ve umarım sen de baban gibi bir baba olabilirsin. Nice yaşlara.
oğluma doğum günü mesajı
  • Yaşamı her zaman bizden öğrendiğini söylersin ve şimdi senin haline bakınca yaşamı sana biz değil, senin bize öğrettiğini görüyoruz. Sevgiyi, anlayışlı, sabırlı ve sınırsız bir bağlılığı başka türlü kimseden öğrenemezdik. Canım oğlum, daha nice yıllar ile bize bu duyguları hiçbir zaman unutturma!
oğluma doğum günü sözleri
  • Küçükken her zaman doğum günü pastanı üflemene yardım ederdim, şimdi mumlarını üflemene yardımcı olamıyorum çünkü çok uzaklardasın oğlum. Ama biliyorum ki kalbin her zaman benimle ve ben yine de senin doğum günü mumlarını söndürmene yardımcı olabileceğim. Mutlu yıllar.
oğluma doğum günü sözleri
  • Doğum gününde seninle birlikte olmayı o kadar çok istiyorduk ki canım oğlum ama bir türlü gelemedik. Gelemediğimiz için bize kızma çünkü en kısa zamanda geldiğimizde tekrar senin mumları üflemeni birlikte yaşayacağız. Seni canımızdan çok seviyor ve mutlu olmanı diliyoruz.
oğluma doğum günü sözleri
  • Sen istediğin kadar artık büyük birisi olduğunu ve doğum günü kutlaması istemediğini söyle. Biliyoruz ki sen hep küçük bir çocuk olarak kalacaksın, en azından senin içindeki çocuk hiçbir zaman büyümeyecek. Bu yüzden doğum günü pastanın yanında bir hediye bulacaksın, aç bakalım.
oğluma doğum günü sözleri

Bugün oğlumun doğum günü diyenler için çok anlamlı ve hoş bir jest yapmalarına imkân verecek bu özel sözleri mesaj, mektup, not ya da doğrudan oğlunuza söyleyerek ifade edebilirsiniz. Doğum günü mesajları oğluma olduğunda genelde uzakta kalınmanın gerektiği durumlarda kullanılmaktadır. Anne ve babaların istemeden ya da yaşam şartları yüzünden oğullardan ayrı kalmaları her ne kadar anne ve babalar için zor olsa da oğluma doğum günü yazısı ile birlikte bu zorluğu atlatabilir ve onun doğum gününde yanında olduğunuzu gösterebilirsiniz. Anneler kadar babalar için de çok önemli olan babadan oğluna doğum günü mesajı tercihleri babalar ve oğullar arasında kurulan özel ilişkiyi de daha sıkı ve korunaklı bir hale getirecektir.

  • Canım oğluma doğum günü mesajı göndermek onun doğum gününü kutlamaya yetmeyecek biliyorum. Ama oğlum, yan yana gelesiye kadar bu mesajla yetinmelisin.
oğluma doğum günü sözleri
  • Doğum günü mesajları oğlum için en güzellerinden olmalı çünkü benim oğlum her zaman her şeyin en güzelini hak eder. Nice yıllara oğlum, senin doğmuş olman başlı başına bir güzellik.
anneden oğluna doğum günü mesajları
  • Doğduğun gün hemşireler seni getirmişlerdi annenin kucağına. O kadar küçük ve savunmasızdın ki seninle ne yapacağımızı hiç bilmiyorduk. Ama daha sonra sensiz nasıl yapacağımızı bilemez olduk. İyi yaşlar, doğum günün kutlu olsun.
anneden oğluna doğum günü mesajları
  • Sevginin kalbimizden hiçbir zaman çıkmadığı oğlumuz, bugün bir yaşına daha giriyorsun ve senin doğum gününü unuttuğumuzu sandın değil mi? Hiç unutur muyuz oğlum? İnsan en büyük mutluluğunu nasıl unutabilir?
anneden oğluna doğum günü mesajları
  • Bu doğum gününde yanında değiliz ama oğlum annen ve baban olarak hiçbir zaman seni yalnız bırakamayacağımızı bilmelisin. Nasıl ki sen bizi seviyorsan, biz de seni o kadar çok ve her zaman kalbinde olacak şekilde seviyoruz.
anneden oğluna doğum günü mesajları
  • Daha dün gibi bebeklik kokunun tüm odalara yayıldığı günler. Şimdi yakında kendin baba olmaya hazırlanıyorsun. Ama sen yine de bizim gözümüzde biricik oğlumuz ve biricik bebek kokumuzsun.
anneden oğluna doğum günü mesajları
  • Bazen ayrılıklar oluyor oğlum, bunu sanırım sen de bizim kadar iyi biliyorsundur. Ayrılıklara çare bulunmuyor bazen, bunu da iyi biliyorsundur. Ama önemli olan mesafelerin olması, kalplerin birbirlerinden ayrılmamaları. Baban ve annen olarak kalbimiz senden hiçbir zaman ayrı kalmadı. Bu doğum gününde de seninle birlikteyiz. Nice yaşlara.
bugün benim oğlumun doğum günü
  • Geçip giden zaman çoğu zaman hüzün duyulur ama ben hiç duymuyorum oğlum, çünkü sen her geçen zaman beni biraz daha mutlu ediyor, biraz daha gururlandırıyorsun. Senin sayende o kadar çok mutluluk ve huzur buluyorum ki, geçen yıllardan yaşayacağım mutluluğu düşünerek biraz daha sabırsızlanıyorum.
bugün benim oğlumun doğum günü
  • Üzerine titrediğim, her şeyi bir yana bıraktığım, annelik duygusunu bana yaşatan ve her zaman annesinin yanında olan canım oğlun, doğum günün kutlu olsun.
bugün benim oğlumun doğum günü
  • Bana mutluluğu soranlara seni gösteriyorum oğlum çünkü sen benim en büyük mutluluk kaynağımsın. Senin de yaşamında böyle mutluluklar olması dileğiyle, nice yaşlara.
bugün benim oğlumun doğum günü
  • Doğduğun gün o kadar güzeldin ki oğlum, bir an o güzelliğin bozulacak diye çok korkmuştum. Ama yıllar geçtikten sonra daha iyi anlıyorum ki boşuna endişe duymuşum, çünkü sen benim gözümde o güzelliğini hiçbir zaman yitirmedin.
bugün benim oğlumun doğum günü
  • Oğlum, doğum gününü kutlar ve seni ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha anımsatmak isterim. Sen bizim için dünyadaki tek hazinesin ve varlıksın. Paha biçilmez değerin ile hep de böyle kalacaksın. Annen ve baban olarak doğum gününü kutlarız.
oğlum için doğum günü mesajları
  • Mutlulukların ardından her zaman senin adın geliyor oğlum, bir sıradan günü bile doğum ile özel bir güne çevirebiliyorsun. Doğum günün kutlu olsun.
oğlum için doğum günü mesajları
  • Şimdi nereye baksam sen oluyorsun orada oğlum, bizden gideli ne kadar çok zaman geçti ama hâlâ evin içinde seni arıyor gözlerimiz. Ama sakın üzülme, seni üzmek için değil, senin bizden hiç ayrılmadığını göstermek için söylüyoruz bunları. Doğum günün kutlu olsun, nice yaşlara!
oğlum için doğum günü mesajları
  • Her zaman başarılı olmak isterdin ve hep başarılı oldun canım oğlum. Aslında başarılı ya da başarısız olman bizim için hiç önemli değildi çünkü sen tek başına bile en güzeliydin. Yine de bize yaşattığın mutluluk ve gurur duyguları için sana çok teşekkür eder, seni ne kadar çok sevdiğimizi ifade etmek ve tekrarlamak isteriz. Doğum günün kutlu olsun.
oğlum için doğum günü mesajları
  • Önünde nice uzun yıllar ve sağlıklı bir yaşam olsun. Doğum gününü kutlarken oğlum, seni hiçbir zaman unutmadığımızı da bilmeni istiyoruz. Nice yaşların hep en güzel şekilde geçsin.
oğlum için doğum günü mesajları
  • Doğum gününü unuttuğumuzu düşünmemişsindir umarım. Senin doğum gününü unutmamız hiçbir zaman mümkün değil. Çünkü senin doğduğun gün, biz anne ve baba olarak var olmaya başladık.
oğluma doğum günü yazısı
  • Senin ilk bisikletini sürüşün gözlerimin önünde, çaresiz bir şekilde destek alarak bisiklet sürmeye çalışıyordun. Belki sen şimdi o günleri hatırlamıyorsundur ama benim için daha biraz önce gerçekleşmiş hissi yaratıyorlar. Oğlum, sen ne ara büyüdün bu kadar? Doğum günün kutlu olsun.
oğluma doğum günü yazısı
  • Sana oğlum demek dünyanın en güzel sözü, senden başka kimseye de bu hitap yakışmıyor. Sana oğlum demekten her zaman mutluluk duyan annen ve baban doğum gününü de büyük bir mutluluk ile kutluyor. Nice yaşlara.
oğluma doğum günü yazısı
  • Bizi hiçbir zaman üzmeyen, bizi hiçbir zaman kötü hissettirmeyen, bize hiçbir zaman eziyet yapmayan oğlumuzun bir yaşı daha geride kalıyor. Böylece oğlumuz daha da akıllanacak ve bize daha da büyük mutluluk yaşatacak. Ama her şeyden önce sen mutlu ol, canım oğlum.
oğluma doğum günü yazısı
  • Canım oğlum, mutluluğunun hiçbir zaman bozulmaması ve her koşulda senin gibi olmasını isteyerek, doğum gününü kutluyoruz.
oğluma doğum günü yazısı
  • Doğum günlerini kutlamak için her zaman özel sözlere gerek var mıdır? Bazen en güzel söz, anne ve babasından oğluna söylenen sade bir “nice yaşlara” olmaz mı?
babadan oğluna doğum günü mesajı