Mesleki Hediyeler - Mesleklere Özel Tasarlanmış 15+ Hediye Fikri

Mesleki Hediyeler - Mesleklere Özel Tasarlanmış 15+ Hediye Fikri

Sevdiklerine kişiye özel meslek hediyeleri vermek isteyenler için birbirinden farklı çok sayıda alternatif vardır. Her meslek grubundaki kişilerin çok beğeneceği bu hediye fikirleri ile onlara özel günlerinde unutamayacakları sürprizler yapabilirsiniz. Herkesin bütçesine uygun fiyat seçenekleri ile satın alabileceği mesleki hediyeler aynı zamanda kişiye özel hale getirilebildiği için son derece ilgi çekicidir. Siz de sevdiklerinize özel hediyeler vermek istediğinizde onların mesleklerini baz alarak çok beğenilen hediye çeşitlerini tercih edebilirsiniz.

Polise Mesleğine Özel Masaüstü Düzenleyici

mesleki hediyeler

Polis memuru için özel olarak hazırlanan masaüstü düzenleyici, isim yazılı hediye çeşitlerinden biridir. Masaüstü organizerinin boyutları ofis omasası için son derece idealdir. Özelleştirmeler organizerin arka bölümüne UV baskı teknolojisi kullanılarak yapılır. Bu sayede ofiste şık ve kullanışlı bir aksesuar sahibi olunabilir. Birinci sınıf kalitedeki akrilik ve masif ahşaptan oluşan bu düzenleyici üzerine cüzdan ve benzeri ofis malzemeleri konulabilir. Ayrıca bu ekipman cep telefonu standı olarak da son derece kullanışlı bir ofis aksesuarıdır. Polis memuruna özel bu hediyeyi en uygun fiyat seçenekleri ve indirim kampanyaları ile satın almak içi web sitemizi seçmeniz yeterlidir.

Bilgisayar Mühendislerine İsme Özel Kupa Sunum Seti

mesleklere özel hediyeler

Bilgisayar mühendisine ne hediye alacağını bilemeyenler için kişiye özel kupa sunum seti oldukça idealdir. Bu set 1 adet porselen kupa bardak ve 1 adet masif ahşap tepsinden oluşur. Her iki materyal de son derece kaliteli ve kullanışlıdır. Kupanın her iki yüzeyine de kişiye özel tasarımlarla özelleştirme yapılabilir. Bilgisayar mühendisleri bilgisayar başında ve ofiste bu ekipmanı rahatlıkla kullanabilirler. Set içinde yer alan kupa ve ahşap tepsi üzerine özelleştirme kaliteli UV baskı yöntemi ile yapılır. Bu sayede herhangi bir deformasyon ile karşılaşılmaz. Sevdiklerinize meslek hediyeleri almak istiyorsanız kupa sunum seti sizin için ideal bir seçim olabilir.

Elektrik Mühendislerine Devre Kartı Tasarımlı USB

mesleki hediyeler

Mesleki hediye kategorileri arasında elektrik mühendislerine de kendi meslekleri ile ilgili hediyeler alabilirsiniz. Devre kartı tasarımlı USB bellek hediyesi elektrik mühendislerinin büyük ilgisini çekmeye devam ediyor. 32 GB hafızaya sahip bu bellek son derece kullanışlıdır. Yaklaşık kredi kartı boyutlarında olan bu bellek cüzdanda rahatlıkla taşınabilir kapasitededir. Elektrik mühendisi olan arkadaşa hediye alırken ne alacağını merak edenler için en ideal hediye çeşitlerinden biridir. En uygun fiyatlarla devre kartı tasarımlı 32 GB USB bellek satın almak istiyorsanız en doğru yerdesiniz.

Makina Mühendislerine Kalem Seti

kişiye özel meslek hediyeleri

Kalem kutu seti ile makine mühendislerine hediye vermek artık çok kolay. Birinci sınıf kalitedeki malzemeden özel olarak üretilen bambu kutulu kalem setini makine mühendisi olan tanıdıklarınıza hediye edebilirsiniz. Kişiye özel hediye arayanlar bu hediye seçeneğini gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Çünkü kalem kutusu ve kalem doğal bambudan imal edilirken, üzerindeki UV baskı teknolojisi ile yazılan isimler son derece kalıcıdır. Hem hatıra değeri olan hem de kullanışlı bir hediye arayanlar kişiye özel hale getirilebilen bambu kutulu kalem setini tercih edebilir.

Yazılımcı Kod Tasarımlı Baskılı Tişört

mesleklere özel hediyeler

Yazılımcılara ilgi çekici hediyeler arayanlar için kod tasarımlı baskılı kumaş büyük ilgi görüyor. Özellikle yazılımla uğraşan kişilerin dikkatini çeken kod tasarımlı tişört tamamen pamuklu kumaştan imal edilmiştir. Bu sayede hava geçiren yapısı ile terletmez ve sağlıklı bir şekilde kullanılabilir. Tişört üzerine baskı yapılırken su bazlı pigment boya tercih edilir ve insan sağlığına zarar vermeyen baskı teknolojisi uygulanır. Siyah beyaz ve farklı renk seçeneklerine sahip olan bu tişört pamuklu yapısı sayesinde son derece kullanışlıdır. Bu tişört hediyesi özellikle yazılımcı arkadaşa meslekle ilgili hediyeler vermek isteyenler için ideal seçeneklerin başında gelir.

Paramedik Tasarımlı Çelik Termos

kişiye özel meslek hediyeleri

Sağlık sektöründe çalışanların en çok kullandığı ekipmanlardan biri olan termosu isme özel hale getirip hediye olarak vermek isteyenler bu ürünü tercih edebilirler. İçi SUS 304 standartlarında paslanmaz çelik olan bu termos mat siyah rengi ile ilgi çekicidir. Özellikle sıcak sıvılarda sızdırma ihtimaline karşı dikkatli taşınması gereken bu termos içine konulan sıvıyı uzun süre kendi sıcaklığında tutma imkanı sağlar. Paramedik tasarımlı oluşu sayesinde sağlık sektöründe çalışanlara verilebilecek en yaratıcı ve sevimli hediyelerden biridir. Sevdiklerine kullanışlı ve aynı zamanda isme özel hediye vermek isteyenler paslanmaz çelikten imal edilen termos hediyesini kullanabilir.

Avukat Mesleğine Özel Sukulent Naturacube

avukat mesleğine özel hediye

İnternet üzerinden mesleklere özel hediyeler satın almak isteyenler için isme özel baskılı sukulent bitkisi oldukça popülerdir. Ofis ortamında en çok kullanılan bitkilerden biri olan sukulent, haftada 2 kere sulanmayla bakılabilen bir türdür. Dalları uzadığı zaman makas yardımıyla uçlarından budanabilir. Sukulent bitkisinin uzun süre yaşaması için güneş gören ve hava alan bir ortamda tutulmasına dikkat edilmelidir. Avukat arkadaşa ofisinde aksesuar olarak verilebilecek kaliteli bir hediye arayanlar sukulent bitkisini seçebilir. Bitkinin ahşap saksısı üzerine kişiye özel UV baskı ile isim yazılabilmektedir. Adalet terazisi şekli ile tam da avukatlara göre olan bu hediyeyi uygun fiyatlarla satın almak istiyorsanız en doğru yerdesiniz. Avukatlar için özel hazırlanan sukulent bitkisi her siparişte özel hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Yılın En İyi Öğretmeni Mesajlı Kupa Bardak

öğretmen mesleğine özel hediye

En iyi öğretmenler için özel mesajlı bir hediye almak isteyenler yılın en iyi öğretmeni tasarımlı kişiye özel kupa bardak hediyesini seçebilir. Birinci sınıf kalitedeki klasik beyaz porselenden üretilen bu kupa üzerine baskı yapılır. Böylelikle arkadaşa yılın en iyi öğretmeni mesajı ile özel bir hediye haline getirilir. Hem hatıra değeri olan hem de kullanışlı bir hediye arayanlar kişiye özel kupa bardak tasarımını seçebilir. Kupanın her iki yüzeyine yapılan baskı kalitesi son derece kuvvetli olduğu için kolay kolay deforme olmaz. Meslek baskılı hediyeler arasında son derece popüler olan bu kupa bardak hediyesini uygun fiyatlarla satın almak için web sitemizi kullanmanız yeterlidir.

Doktora Hediye Esprili Not Defteri

doktor mesleğine özel hediye

Doktor arkadaşa hem esprili hem de kullanışlı bir hediye vermek isteyenler için alternatif seçeneklerin başında Sakin Ol Champ tasarımlı not defteri yer alır. Doktorların günlük yaşamlarında sık sık kullanacakları bir şekilde tasarlanan bu not defteri üzerinde lastikli kapama kilidi bulunduğu için son derece kullanışlıdır. Çizgili defterin her yaprağında üst köşede tarih bölümü yer alır. Sakin Ol Champ mesajı ile yüzlerde gülücükler açtıran bu hediyeyi doktor tanıdıklarınıza gönül rahatlığı ile hediye verebilirsiniz. Ürün 80 gr Ivory kağıttan imal edildiği için son derece kaliteli ve kullanışlı yapıdadır.

Açılın Ben Doktorum Kahve Kupası

mesleklere göre hediye

İnternet üzerinden mesleğe özel hediyeler arayanlar için özel seçeneklerden biri de özel tasarım kahve kupasıdır. Günlük yaşamda en çok kullanılan ve ihtiyaç duyulan ekipmanlardan biri olan kahve kupasını özelleştirmek için Açılın Ben Doktorum gibi esprili mesajlar tercih edilebilir. Birinci sınıf kalitedeki beyaz porselenden imal edilen kupa üzerine kaliteli baskı yapılır. Kupanın her iki yönünde baskı olduğu ve isme özel hale getirildiği için son derece ilgi çekici bir hediye tarzıdır. Hem kullanışlı hem de beğenilen bir hediye arayanlara özel tasarım kupa hediyesi ideal bir tercihtir.

Askere Hediye Logo Baskılı Hakiki Deri Cüzdan

mesleğe özel hediyeler

Her mesleğin kendine göre kullanışlı denilebilecek ekipman ve eşyaları farklıdır. Özellikle askerlere Türk Silahlı Kuvvetleri logosunun baskılı olduğu ürünler hediye edilebilir. Askerlere birinci sınıf kalitedeki deriden imal edilen cüzdan ile unutamayacağı bir hediye verebilirsiniz. Cüzdan üzerine isim yazılarak özelleştirme yapılabilir. Bu özelleştirme son teknoloji lazer kazıma yöntemi ile yapıldığı için asla silinmez ve deforme olmaz. Toplamda 16 adet kart alan cüzdanın 4 adet kart bölmesi ve para bölmesi vardır. Kaliteli deri malzemeden üretilen cüzdanda 1. sınıf işçilikle üretim yapılır. Asker olarak görev yapan kişilere Türk Silahlı Kuvvetleri logo baskılı bir cüzdan hediye ederek onlara sürpriz yapabilir ve özel günlerinde mutluluklarına ortak olabilirsiniz. En kaliteli malzemeden üretilen TSK logo baskılı ve isme özel deri cüzdanı uygun fiyatlarla satın almak için doğru yerdesiniz.

Logo Baskılı Kişiye Özel Metal Kartvizitlik

meslek baskılı hediyeler

İnternet üzerinden mesleklere özel hediyeler arayanların tercih ettiği bir diğer ekipman da metal kartvizitliktir. Birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretilen bu kartvizitlik ortalama 12 adet kartvizit veya 5 adet kredi kartı kapasitesine sahiptir. Metal yüzeyi üzerine lazer kazıma ile isim yazıldığı için bu yazı kalıcı olup asla çıkmaz. Kişiye özel metal kartvizitlik özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir. Logo baskılı olması ve kişiye özel hale getirilmesi sayesinde ofis çalışanlarına en ideal hediye seçeneklerinden biridir. Her meslek grubunda ihtiyaç duyulan kartvizitlik tasarımını kişiye özel hale getirmek isteyenler bu hediyeyi seçebilir.

Mimara Hediye Saatli Masa İsimliği

mesleklere özel hediyeler

Mimar olarak çalışanlara özel hediye fikirlerini inceleyenler ofis malzemeleri arasında yer alan saatli masa isimliğini tercih edebilir. Son derece şık görünüme sahip olan bu isimlik hem kullanışlı hem de dekoratif bir ofis aksesuarı olarak öne çıkmaktadır. Birinci sınıf kalitedeki ahşap üzerine foto baskılı olarak kullanılabilen bu masa isimliği saati gösterdiği için kullanışlıdır. UV Baskı teknolojisi kullanıldığı için solma veya çıkma gibi problemler görülmez. Ayrıca masa isimliği 1 adet arka ahşap ayaklığı sayesinde masa üzerinde istenen konumda durabilir. Mesleklere özel hediyeler arayanların mimarlar için tercih ettiği bu aksesuar ofis masasında son derece ilgi çekici bir görünüme sahiptir. Kaliteli malzemeden üretilen saatli masa isimliği özel hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Kask Tasarımlı Kişiye Özel Benzinli Çakmak Seti

mesleğe göre hediyeler

İsme özel hediye fikirleri arayanlar benzinli çakmak setini tercih edebilir. Çakmak fitil ve taşı sonradan değiştirilebilir olduğu için çok kullanışlıdır. 125 ml çakmak benzini ile birlikte gönderilen bu hediye kişiye özel tasarımıyla ilgi çekicidir. Özellikle internet üzerinden mesleklere özel hediyeler arayanlar için kask tasarımlı bu çakmak son derece beğenilen tasarımıyla öne çıkmaktadır. Parlak siyah veya metalik gri renkleriyle her zevke hitap edecek şekilde hediye verilebilir. Kişiye özel isim yazımı lazer kazıma teknolojisi kullanılarak yapıldığı için kullanıma bağlı olarak isim silinmez. Hem kaliteli hem de kullanışlı bir hediye arayanlar için kask tasarımlı benzinli çakmak seti en uygun fiyat seçenekleriyle web sitemiz üzerinden sipariş verilebilir.