Manalı Sözler - Etkileyici En Manalı 50 Söz - Manalı Aşk Sözleri

Manalı Sözler - Etkileyici En Manalı 50 Söz - Manalı Aşk Sözleri

Dikkatinizi Çekebilir ► Sevgiliye En Anlamlı Hediyeler

İnsanların duygu ve düşüncelerini anlatmaya yarayan manalı sözler sadece iyi duyguları değil, kişinin kırgınlık veya küslük gibi durumlarda da sık sık başvurduğu iletişim yollarından birisi sayılabilir. Bazen farklı söylemler aracılığıyla duygular daha net aktarılabilir. Kırıldığınız bir arkadaşınıza ‘’kırıldım’’ demek yerine‘’ insan sevdiğine kırılır mı diyeceksin şimdi bana ama unuttuğun bir şey var ki insan en çok sevdiğine kırılır’’ demek hem ona olan sevginizden hem de kırgınlığınızdan bahsettiği için daha etkili bir cümle sayılır. Bu sebeple en manalı sözler aktarılamayan duyguyu tek bir cümlede dile getirmeye yarar.

Manalı sözler resimli anlatımlarıyla da en çok sosyal medya araçlarında kullanılıyor. Kişiler mesaj vermek istediği şahıslarla birebir iletişime geçmek için veya birden fazla anlama gelebilecek yapıda sayılan söz öbeklerini manalı sözler kısa ve öz olarak internet üzerinden araştırabilir, kendi şahsi paylaşım sayfalarınızda paylaşabilirsiniz. Burada unutulmaması gereken eğer paylaşım yapmak istediğiniz manalı güzel sözler birine aitse lütfen alıntı yaparak o şahsın da ismini orada bulundurun. Çünkü yasal olarak söyleyeni belli olan sözleri kendinize aitmiş gibi kullanamazsınız. Karşı tarafa kırgınlık, kızgınlık, sitem anlamlı manalı sözler veya en güzel aşk sözleri için örneklere bakabilirsiniz.

  • Dostlarını tanımak isteyen kişi, onların gerçek yüzlerini görmek için hata yapmalı. Hata yaptığınız anda size sırtını çevirenler, asla gerçek dostunuz olamaz.
manalı sözler
  • Biri sizi kırdıysa sessiz kalmak bazen en iyi cevap olabilir. Hala neden sessiz kaldığınızı anlayamıyorsa, bırakın oda sizsiz kalsın.
manalı sözler
  • Hayat göz açıp kapayıncaya kadar biten tek perdelik bir oyun gibi. Eğer hala çekinmeden insanları kırmaya devam ediyorsanız, bir gün o perdelerin kapanacağını aklınıza getirin.
manalı sözler
  • Herkes tutturmuş manalı sözler aşk için söylenir diye, benim kırgınlıklarım, kızgınlıklarım ve sessiz çığlıklarımı kimler duyacak. Birbirine iki gün dayanamayan deli dolu aşıklar mı?
manalı sözler
  • İnsan kızdığında ne kadar da gürültülü olur. Asla bitmeyen kavgalar, söylenmemesi gereken sözler, pişmanlık yaratacak hareketler. Ama kırıldığında öyle mi? Alır bir sessizlik, çıt çıksa ödün kopar. Bir de burada düşün sana kızgın mıyım, kırgın mıyım?
manalı sözler
  • İnsanlar kalbini kırıyor diye sakın üzülme bir daha. Belki de asla ait olmadıkları ya da olamayacakları yerden bir an önce çıkmaları gerekiyordur.
manalı sözler resimli
  • Kaliteli olan kişileri şöyle bir inceleyin. Bir tanesi bile kişilerle uğraşmaz, hepsinin bir işi vardır ve ona odaklanmışlardır. Ama boş insanlar öyle mi? Nerede saçma şey var, nereye uğraşılmayacak konu var hemen oracıkta bitiverirler. Çünkü onların işi sadece kişilerle uğraşmak.
manalı sözler resimli
  • İnsan vücudu ne garip. Sanılıyor ki sadece kemik olan yerlerde kırık oluşur. Oysa ki insanın kemikten oluşmayan kalbini paramparça ederler de umurlarında bile olmaz.
manalı sözler resimli
  • İnsanlar farkında bile değil ama konuşmaya başlarken ilk kurdukları cümle ‘’ doğruyu söylemek gerekirse ‘’ oluyor. Nasılsa içimize işlemiş yalan, dolan da kimsenin farkındalığı yok.
manalı sözler resimli
  • Mevlana’nın da dediği gibi ‘’ bazı insanlar bize bir armağan, diğerleri de sadece ders’’. Sen belirleyeceksin yerini. Bana bir ders misin yoksa ömürlük bir armağan mı?
manalı sözler resimli

Her dönem olduğu gibi manalı sözler 2021 yılında da pek çoğumuzun sosyal medya hesaplarını süsleyecek. En manalı sözler kulaktan kulağa yayılmaya devam ederken, eğer sizlerde birilerine sürpriz yapmak istiyorsanız bu akımdan faydalanmalısınız. Özellikle hediyelik eşyalarda bu akım giderek artıyor. Sevdikleriniz erkeğe manalı hediye hazırlayarak sürprizin önemini iki katına çıkarabilirsiniz. Bunun için ister evde kendiniz hediye hazırlayın isterseniz de değişik ürünleri sunan siteleri bir dolaşın. Erkeklere hediye bulmak biraz zor olduğu veya seçeneğin çok az olmasından dolayı, standart hediyelerin farklı manalı sözler veya resimlerle hazırlanmış olanları ilginizi fazlasıyla çekebilir.

Sevdiklerinize aşk içeren en manalı sözler, karşınızdaki kişinin hissettiklerinizi anlamasında en etkili yollardan biri olabilir. Özellikle de henüz o kişiye açılamadınız veya uygun ortamı yakalayamıyorsanız bu tarz manalı güzel sözler aracılığıyla nabız yoklaması yapabilirsiniz. Kişiye birebir mesaj atmak yerine sosyal medya sayfalarınızda aşk manalı sözler resimli veya video içerikleri paylaşabilirsiniz. Buradaki manalı sözler kısa olmamalı, net duyguları ifade eden içeriklerden oluşmalı. Ancak sevdiğiniz kişi bu paylaşımlara tepkisiz kalıyorsa ya yüz yüze iken ya da telefonuna özel manalı sözler aşk sözleri atabilirsiniz. Emin olun o da size karşı aynı duyguları besliyorsa, mesajınıza cevap anlamlı manalı sözler ile dönüş yapabilir. Sevgi dile getirilmediğinde karşıdan bunu anlamasını beklemek büyük bir kayıp olur. Hislerinizi dile getirmekten veya dile getirmeye yarayan manalı kısa sözler kullanmaktan korkmamalısınız.

  • Kalbin göreviydi zaten atmaya devam etmek. Ama sen kalbimin görev tanımını değiştirdin. Artık sadece senin aşkın için çırpınıyor.
en manalı sözler
  • Sevmek kolay olsaydı herkes severdi. Bu kadar kötü insan ortalıkta rahatça dolaşmazdı. Sen geldin, sevdin sevdirdin. Hayatıma neşe katan deli kadın, sakın benden gitme. Kötü biri olmak istemiyorum, her daim seninle dolan kalbimden hiç şikâyetim yok.
en manalı sözler
  • Sen aldın beni, bir anda kendine benzettin. Eski kendimden istifa edip yeni sana yelken açtım ben. İster sev ister sevme beni. Ben hep seni seveceğim.
en manalı sözler
  • Deliye sormuşlar ‘’bu halin nedir? Neden sokaklarda koşup duruyorsun, senin evin yok mu?’’ deli gülümsemiş ve eklemiş ‘’ siz beni deli sanırsınız ama ben divaneyim. Âşık oldum içim içime sığmaz oldu, koşmadan durduramıyorum kendimi.’’
en manalı sözler
  • Ben olsaydım sevmezdim kendimi. Beğenmezdim saçlarımı, yüzümü, ellerimi. Ama sen sevdin. Sahi sevgilim sen ne buldun bu 7 milyonla aynı olan adamda?
en manalı sözler
  • Bugün en sevdiğim eldivenimi kaybettim. Parmak uçlarım donarak iş yerime doğru yürürken aslında onu ne kadar sevdiğimi ne kadar alıştığımı ve yenisini almak istemediğimi fark ettim çünkü o bana annemden kalan son hatıraydı. İşte parmaklarım titrerken anladım ki ben seni kaybetmek istemiyorum. Sen de bana tanrının son hediyesisin. Seni kaybedersem parmak uçlarım değil, kalbim üşüyecek. Sakın bırakma beni olur mu? Bırak kalbim sıcacık kalsın.
manalı sözler 2018
  • O güzel yüzünü görmek için kilometrelerce yol gitmeye, aç kalmaya ve susuz yaşamaya razıyım. Yeter ki göz bebeklerine bakarken sen aç susuz bırakma beni.
manalı sözler 2018
  • Büyük aşklar biter derlerdi, belki bende inanırdım bu masala ama seni tanımadan önceydi tüm bunlar. Senle geçen 15 yılın her saniyesine şükürler olsun, insanlar yanılıyor büyük aşklar asla bitmez.
manalı sözler 2018
  • Dünya bana karşı sevgilim. Elimi nereye atsam üstüme yıkılıyor dertler, tasalar. Bir tek sen, bir tek sende çoğalıyor neşem, mutluluğum, sevgim. İyi ki demekten dilimde tüy bitecek, bırak bitsin be güzel gözlüm.
manalı sözler 2018
  • Hiç sevmezdim şekersiz kahveyi. Oysa sen bayılırdın. Anlamazdım senleyken neden o acı şeyi bu kadar sevdiğini. Gittin gideli acı kahveler eksik olmuyor masamdan. Ben istemesem bile kalbim sürekli ayıla bayıla içiyor o acı kahveyi. Belki bir gün gelirsin ben acı kahve içerim sen beni izlersin.
manalı sözler 2018

Manalı sözler resimli olduğu zaman ya söz ya da resim içeriği patlatmak zorunda. Daha ilgi çekici olması için ya manalı sözler kısa resim dikkat çekici olacak ya da söz uzun resim fon olabilir. Kendiniz bu tarz yazılar hazırlayamıyorsanız internet üzerinden manalı güzel sözler resimli hazır içerikler indirerek sayfalarınızda paylaşabilirsiniz. Beğendiğiniz manalı sözler 2018 yılında evinizin, masanızın veya odanızın belli bölümlerini de süsleyebilir. İllaki hazır metinlerden yararlanmak zorunda da değilsiniz. Eğer yazmak gibi güzel bir yeteneğe sahipseniz kendiniz de manalı sözler kısa ve öz metinler hazırlayabilirsiniz. Birilerine verdiğiniz değeri göstermek istiyorsanız ve bunu en güzel şekilde yapmak istiyorsanız, o kişinin dünyaya geldiği günü kutlamak için manalı doğum günü hediyesi alabilirsiniz.

Birbirinden farklı içeriklerle hazırlanan bu hediyeler aşkın, dostluğun, kardeşliğin kısacası sevginin pekiştirilmesinde oldukça önemli bir yer arz ediyor. Değişiklik isteyenler içinde oldukça hoş bir sürpriz olabilecek bu tarz hediyeleri ister sadece söz olarak hazırlayın isterseniz de hediyenize iliştirilen şık mesajlar olarak seçin. Unutmayın ki sevdiklerinize duygu ve düşüncelerinizi iletmek için çok kısa bir hayat var önünüzde. Sabah kavga ederek ayrıldığınız sevdiğinizi akşam bir daha bulamayacak kadar kaybetmiş olabilirsiniz. Üzülmemek, sonradan pişmanlık yaşamamak için hissedilen duygularını zamanında dile getirmek oldukça önemli. Hayatta sevgiden başka her şeye sahip olabilirsiniz ancak zamanı kaçırılan bu güzel hisleri bir daha yaşamak çok mümkün olmayabilir.

  • Neden uzaklara gitmemi istiyorsun ki? Senden çok uzaklara gitmek sadece seni görmemi engelleyecek, içimde yeşeren aşkınla alakası yok bunun. Seni görmesem bile rüyalarımdan bir an bile çıkmayacaksın.
anlamlı manalı sözler
  • Hayatım boyunca hep aşkı aradım. Nasıl bir his olduğunu, nerede ve nasıl bulacağımın hayaliyle yaşadım. Hayatıma aldığım sayısız insanda o eşsiz hissi arayıp geçerken ömrüm birden annemi kaybettim. İşte o gün anladım ki aşk oydu. Beni saran sıcacık elleri, şefkat dolu gözleri ve çıkarsız olarak seni seviyorum deyişi.
anlamlı manalı sözler
  • Ayrılmaya çalışmak için saçma bahaneler üretmeye gerek. Her aşık bilir ki sevgi, gözler boş bakmaya başladığında biter.
anlamlı manalı sözler
  • Sevginden hiç şüphe duymadım ki ben. Ne zaman baksam gözlerin ışık saçıyor. Ne zaman dokunsam kalbin kuş gibi pır ediyor. Bir anne şefkatiyle, bir baba sertliğiyle ve bir çocuk neşesiyle kalbimin sahibi olan kadın, iyi kilerimin başlangıcı olan minnet duyduğum aşkım.
anlamlı manalı sözler
  • Doğuştan tedavi edilemeyen bir hastalıkla doğmuşum ben. Daha hayata gözlerimi ilk açtığım gün karşıma çıkan herkesin insan olacağını sanmışım. Yazık, bulun bu hastalığa bir tedavi.
anlamlı manalı sözler
  • Adalara gidelim seninle. Sen denizi ben seni seyredeyim. Sonra uzan dizlerime anlat bana tüm neşeli hayallerini. Rüya olmasın artık bu dilek. Ver elini şimdi kaçalım buralardan.
manalı sözler kısa ve öz
  • Aç değildim açık hiç olmadım ama ruhum pas tutmuş benim. Sevmek, sevilmek belki de çözecekti o pası ama ben tek gecelik yataklara koşmuşum. Sen affet beni anne, öğretmek istediklerini hep yanlış anlamışım. Sen affet beni baba, şefkat diye tutturduğun yataklardan geçmezmiş.
manalı sözler kısa ve öz
  • İnsanlardan bir şey istemek, kendini sokak ortalarına atıp onların ayakları altında ezilmek kadar küçültücü bir durummuş. Düşmeden anlayamazmış insan. Siz, siz olun kimseye minnet etmeyin. Neye ihtiyacınız varsa açın elinizi tanrıya sığının. Ondan başka herkes menfaat güdecek.
manalı sözler kısa ve öz
  • Kış güneşi gibisin. Bir an umut veren ama asla ısıtmayan. Herkesi güldüren ama yine onları tek tek kandıran. Keşke karanlığıma doğsaydın da mehtapları beraber batırsaydık senle.
manalı sözler kısa ve öz
  • Seni sevmeye bir ömür yetecek mi acaba sevgili? Hayalini kurduklarımı gerçekleştirmeye ömrüm yetecek mi? Ya benden önce kaçıp gidersen bu acımasız dünyadan? Ya anılarımızı yakıp kül edersen? Neden silemiyoruz ölümü, neden hayatımızdan çıkaramıyoruz güzel gözlüm.
manalı sözler kısa ve öz