Kahve Severler İçin En Anlamlı 15 Hediye Fikri - Kahve Hediye Kutuları

Kahve Severler İçin En Anlamlı 15 Hediye Fikri - Kahve Hediye Kutuları

Kahve severler için hediye önerisi arayanlara Hediyesepeti.com’da birçok öneri var! Kahve tutkunu arkadaşlarınız, aile üyeleriniz, sevdikleriniz için siz de unutulmaz bir sürpriz yapabilirsiniz. İnsanların zevklerine hitap eden hediyeler, en unutulmaz armağanlardır. Sürekli ihtiyaç duyacakları ve günlük hayatta kullanacakları bir ürünü hediye etmek, sizin daima hatırlanmanızı sağlar. Kahve tutkunları için hediye ürünler de tam da böyle armağanlardır. Kahve keyiflerinde sizi yad etmelerini istiyorsanız birçok alternatif ürün sizleri bekliyor.

Dikkatinizi Çekebilir

Kahve setleri, kişiselleştirilebilir kahve ürünleri, özel tasarım konsept armağanlar, termoslar, kahve yanı çikolatalar… Onlarca seçenek içerisinden dilediğinizi tercih ederek sevdiklerinize özel günlerinde unutulmaz bir hediye verebilirsiniz. Kahve tutkunlarının en özel anı olan kahve saatlerinde adı anılan biri olmak istiyorsanız sizler için hazırladığımız hediye önerileri listesine göz gezdirebilirsiniz.

Kahve Seti Hediye Kutusu

kahve severlere hediye

Evde veya ofiste kahve içmeden duramayanlar için en kullanışlı ürünler kahve seti hediye kutusu içinde yer almaktadır. Kutu içinde kahve sever hediye ürünleri french press, fincan ve kahve çeşitlerinden oluşmaktadır. French press ürünü dışı paslanmaz çelik, içi ise dayanıklı cam malzemeden üretilmiştir. İç kısmı bulaşık makinesi ile uyumlu olduğu için gönül rahatlığıyla makinede yıkanabilir. Baskı aparatının üzerinde bulunan 2. süzgeç ile tortusuz ve yoğunluğunu koruyan kahveler hazırlanabilir.

Hediye kutusu içinde yer alan kahve fincanı hem şık hem de kullanışlıdır. Fincan ve altlık birer adet olarak gönderilir. Fincanın üzerine lazer işleme yapıldığı için kahve severlere isme özel bir hediye verme imkanınız olur. Fincan kaliteli seramikten üretilmiş olup uzun yıllar boyuna deforme olmadan kullanılabilir. Kutu içindeki kahve çeşitleri ise Kenya, Etiyopya, Guetamala ve Brezilya kahvelerinden oluşur. Bu set özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Kişiselleştirilebilir Kahve Hediye Kutusu

kahve hediye kutusu

Kahve severlere hediye alırken kişiye özel hediye çeşitlerini tercih edenler için kişiselleştirilebilir özellikteki ürünler öne çıkmaktadır. Bu hediye kutusu içinde french press, mum, defter, kahve çeşitleri, baskılı porselen kupa ve kalem bulunur. Ofis ortamında kahve içmek isteyenler için french press paslanmaz çelik ve camdan üretilmiştir. Birinci sınıf kalitedeki bu ürün sayesinde ideal yoğunlukta kahve hazırlamak çok pratiktir. Metal kısımları kararma yapmayan french press ofis ortamında kullanılabilecek şık ürünlerden biridir.

Set içinde ayrıca tealight mum ve defter bulunur. Çizgili defter üzerine lazer kazıma yöntemi ile isim yazılabilir. Özelleştirme işlemi asla deforme olmaz ve hediyenizi kişiye özel hale getirmenize yardımcı olur. Hediye kutusunda Guetamala kahve yer alır. Kahve çekirdekleri nemli topraklarda yetiştiği için asidite değeri yüksek ve lezzetlidir. Birinci sınıf kalitedeki porselenden imal edilen kupa ve mavi tükenmez kalem set içinde yer alır. Ayrıca Think Positive temalı motto kartı hediyeye dahildir.

Konsept Tasarımlı Kahve Hediye Kutusu

kahveli hediye kutusu

Kişiye özel kahve hediye kutusu almak isteyenler için konsept tasarımlı ürünler öne çıkmaktadır. Kutu içinde birinci sınıf kalitedeki porselenden imal edilen kahve fincanı ve altlığı ile birlikte su matarası bulunur. “Today anything is possible” mottolu kart ve yazılı su matarası ofis ortamında şık bir şekilde kullanılabilecek ürünlerden biridir. Türk kahvesi sevenler için özel olarak hazırlanan bu hediye kutusunda Selamlıque marka kahve bulunur. Geleneksel kahve yine geleneksel tasarımlı kahve fincanı ile servis edilebilir. Konsept tasarımlı olduğu için özellikle ofis ortamında rahatlıkla kullanıma uygundur. Bu hediye kutusu özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

İsim Yazılı French Pressli Çelik Termos

filtre kahve severlere hediye

İnternet üzerinden kahve severlere en güzel hediye arayanlar için özelleştirilebilir çelik termos hediyesi beğeni toplamaktadır. En çok satan hediye çeşitlerinden biri olan çelik termos aynı zamanda french press özelliklidir. Bu sayede her damak zevkine hitap eden kahveleri hazırlamak çok daha kolay hale gelmektedir. İçi ve dışı paslanmaz çelikten imal edilen termos, özel kaydırmaz tabanı ile ofis ortamında gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ürün sadece siyah ve beyaz renk seçenekleri ile sunulmaktadır.

İsim yazılı olduğu için kişiye özel hale getirilebilen çelik termosta french press özelliği bulunur. Yoğun buhar çıkışı bitene kadar kilit mandalı açık tutulmalıdır. Ayrıca french press mekanizması hareketli parça olduğu için sızdırma yapabilir. Bu nedenle ürün mutlaka dikey konumda taşınmalı ve sıcak sıvıların dökülme ihtimaline karşı korunmalıdır. Çelik termos içindeki sıvıyı 6 saat kadar koruyabilir. İsim yazma işlemi lazer kazıma yöntemi ile yapıldığı için asla deforme olmaz ve çıkma yapmaz. En güzel hediyeler arasında yer alan isim yazılı çelik termos uygun fiyatıyla da beğeni toplamaktadır.

Kahve Çikolata Keyfi Hediye Kutusu

kahveli hediye kutuları

Kahve ve çikolatayı asla ayırmayan tiryakiler için özel hediye kutusu seçeneği dikkat çekmektedir. Metal kutuda yer alan hediyeler arasında Melodi marka 300 gr draje çikolata, Selamlıque Türk kahvesi, beton saksılı sukulent bitki, mat siyah roller kalem ve defter yer alır. Kutu içindeki defter siyah beyaz çizgili ve çok şık tasarıma sahiptir. Kahveli hediye kutusu içindeki tüm ekipmanlar ofis ortamında rahatlıkla kullanılabilecek şıklıktadır. Özellikle ofiste sık sık kahve tüketmeyi seven kişiler, kahve ve çikolata keyfini bir arada yaşamak istediklerinde bu ürünleri kullanabilirler.

Son dönemde en çok satan hediye çeşitlerinden biri olan kahve çikolata hediye kutusu içinde kahve severlerin beğenerek kullanacağı ürünler yer alır. Ofiste sık sık kahve içenler için kahve ve çikolatası hazır biçimde bu kutuda yer almaktadır. Metal kutusu ile dikkat çeken bu hediyede farklı renk seçenekleri bulunmakla birlikte kutunun özellikleri stoklara göre farklılık gösterebilir. Türk kahvesi 125 gram olup damak zevkine uygundur. Sukulent bitki ise ofiste en şık dekorasyon aksesuarlarından biri olarak tercih edilmektedir. Kahve çikolata keyfi hediye kutusu özenle paketlenerek adrese teslim gönderilir.

Kişiye Özel Kahve Öğütme Değirmeni

kahve içenlere hediye

En çok satan filtre kahve severlere hediye çeşitleri arasında kavanozlu öğütme değirmeni de yer almaktadır. Kişiye özel cam kavanozlu bu ürün dayanıklı malzemeden üretildiği için ofis ortamında rahatlıkla kullanılabilir. Kahve severlerin her zaman el altında tutmak istediği öğütme değirmeni mekanizması seramikten yapılmıştır. Ürün 2 adet cam kavanoz ve 1 adet kahve değirmeni setinden oluşur. Özelleştirmeler ürün üzerinde lazer kazıma yöntemi ile yapıldığı için çıkma yapmaz. Değirmenin çevirme kolu ile bağlantı malzemeleri birinci sınıf kalitedeki çelikten imal edilmiştir. Öğütme kabı ise sert plastik, kapağı da silikon malzemeden üretilmiştir.

Hem şık hem de kullanışlı bir kahve ürünü arayanlar için ideal hediye seçeneklerinden biridir. Cam kavanozlu kahve öğütme değirmeni kişiye özel hale getirebildiği için sadece hediye vermek istediğiniz kişinin adına bu hediyeyi oluşturabilirsiniz. İsim yazılı hediye seçenekleri arasında gerçek kahve tiryakilerine hitap eden ürünlerin başında kahve öğütme değirmeni gelir. Bu ürünün malzeme kalitesi son derece yüksek olduğu için uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanım avantajı sunmaktadır.

Termos ve Tadımlık Kahve Hediye Kutusu

kahve sever hediye

Kahve tiryakilerinin farklı tatlara açık olduğu bilinir. Sık sık farklı damak zevkine hitap eden kahve deneyimlemek isteyenler için özel olarak seçilen hediye kutusu büyük ilgi görmektedir. İnternet üzerinden kahve sever hediye almak isteyenler için en çok satan ürünlerden biri termos ve kahve çeşitleri içeren bu hediye kutusudur. Kutu içinde ayrıca Ivory kağıttan üretilen defter ve kolonya gibi önemli ofis malzemeleri de yer alır. Termos kapağı bardak olarak kullanılabildiği için ofis ortamında lezzetli kahveleri içerken başka bir ekipmana ihtiyaç duymanıza gerek kalmaz.

Uygun fiyatlı ve kullanışlı hediye çeşitleri ile kahve sever dostlarınıza armağan vermek için bu hediye kutusunu tercih edebilirsiniz. Kutunun en çok öne çıkan parçası olan termos, içi ve dışı SUS 304 standardına uyumlu paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Sızdırmaz kapağı ile kahvenizi dilediğiniz yere taşıma imkanı verir. Kaymaz tabanı sayesinde ofis ortamında gönül rahatlığı ile kullanılabilir. İçine konulan sıvının soğuk veya sıcak olması fark etmeksizin kendi sıcaklığında 6 saat kadar kalmasını sağlar. Termos üzerine isim yazımı lazer kazıma yöntemi ile yapıldığı için asla deforme olmaz. Termos dışında dünya kahvelerinden tüketenler için Kenya, Guatemala ve Etiyopya kahve çeşitleri kutu içinde yer almaktadır.

İsme Özel Türk Kahve Fincan Seti

hediye kahve fincanı

Türk kahvesini çok seven kişilere uygun maliyetlerle ve sadece onlara özel bir hediye vermek istediğinizde Türk kahvesi fincan seti ideal seçim olacaktır. Birinci sınıf kalitedeki porselen materyalden üretilen Türk kahvesi fincanı son derece kaliteli ve şık görünüme sahiptir. Ev ve ofis ortamında Türk kahvesi içerken rahatlıkla kullanılabilir. Türk kahvesi fincanına ek olarak bambudan üretilen doğal görünümlü altlık set içinde yer almaktadır. Türk kahve fincan seti, toplamda 5 adet fincan ve 6 adet bambu altlık olacak şekilde tasarlanmıştır. İsim yazma işlemi lazer kazıma yöntemi kullanılarak yapıldığı için asla çıkmaz.

Kalabalık aileler ve arkadaş grupları için Türk kahvesi içimi sırasında şık bir set olarak göze çarpar. Seti takım halinde kullanmak dikkat çekici olurken isme özel olması da ayrı bir prestij katar. Kaliteli malzemeden üretilen Türk kahvesi fincan seti uygun fiyatlarla beğeni toplamaktadır. Seti satın aldığınızda özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderimi mümkündür. Türk kahvesi tiryakilerinin beğeneceği tasarıma sahip Türk kahvesi fincan seti hem şık hem de kullanışlıdır.

Kişiye Özel Desenli Kahve Fincanı

türk kahvesi hediye kutusu

Kahve tiryakilerine özel hediye almak isteyenler için desenli kahve fincanı hediyesi öne çıkmaktadır. Bu üründe kaliteli malzeme kullanıldığı için şık ve kullanışlı bir fincan sunulmaktadır. Set içinde yer alan kahve fincanı ve alt tabaklar, Güral Porselen markasının kalitesi ile üretilip kullanılmaktadır. Uygun fiyatlarla kahve severler için özel hediye vermek isteyenler 2 kahve fincanı ve 2 bardak altı tabağından oluşan bu seti tercih edebilir. Birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretilen kahve fincanı özel desenleri ile beğeni toplamaktadır. Şık tasarıma sahip kutu ile özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilen bu hediyede indirim kampanyaları devam etmektedir.

Boldian Marka Kahveli Hediye Kutusu

kahve severler için hediye

Yabancı kahveleri çok sevenler için özel hediye seçenekleri arasında Kenya kahveli hediye kutusu yoğun ilgi görmektedir. Yabancı ülkelerin kahvelerini tüketmeyi sevenlere Kenya kahvesi ve özel tasarım ürünler bulunan bu hediye kutusu verilebilir. En çok satan kahve sever hediye çeşitleri arasında yer alan bu kutuda kahve tiryakileri için yok yoktur. Kutu içinde french press, Keramika çay fincanı ve Boldian marka Kenya kahve yer alır. French press ürünü üst düzey kalitedeki cam türü olan boroslikat camdan imal edilmiştir. Ürünün metal kısımları paslanmaz çelik olup tabanındaki silikon parça sayesinde kaymaz. Gıda ile teması uygun materyalden üretildiği için sağlık açısından herhangi bir endişe duymanıza gerek yoktur.

French pressi kullanmadan önce cam kısımları sirkeli su ile yıkamanız tavsiye edilir. Ürünün metal kısımlarını ise duru suyla yıkamak gerekir. Bulaşık makinesinde yıkamaya elverişli olan french pressi yıkadıktan sonra metal kısımları ıslak bırakmamaya özen göstermek önemlidir. Keramike marka çay fincanı ise mat yüzeye sahiptir ve renk baskısı solma yapmaz. Mikrodalga fırında kullanılabilecek kalitede malzemeden üretilmiş olup mikrop barındırmayan yüzeye sahiptir. Çay fincanı bulaşık makinesinde 50 derecede yıkamaya uygundur. Sağlıklı ve ekolojik malzeden üretilen çay fincanı dışında Kenya Nyeri kahve çeşidi kutudaki hediyelerdendir. Orta yüksek asiditeye sahip bu kahve damak zevkine dikkat edenler için ideal bir kahve türüdür. Aromalı tadı ile yaz aylarında buzlu şekilde tüketilebilir.

Anne Kız Kahve Seti Hediye Kutusu

anne kız kahve fincanı hediye kutusu

Anne kız ikilisine özel gün kahve seti hediye etmek isteyenler için özel seçenekler vardır. Anneler gününe özel Melodi marka çikolata bulunan hediye setinde Selamlıque marka Türk kahvesi vardır. Anneler günü mesajı motto kartı dışında kutuda 2 adet fincan ve 2 adet altlık olarak kahve fincan seti yer alır. Kaliteli malzemeden üretilen kahve fincanları üzerine sıcak baskı ile özelleştirme yapılır. İsme özel yazının deforme olmaması için kahve fincanlarının elde yıkanması önerilir.

Dedikodu Kazanı Türk Kahve Fincanı Seti

kahvesever hediye

Her ortamda sık sık kahve tüketen kişiler için isme özel hediye seçeneklerinden biri de Türk kahvesi fincan setidir. Kahve severler için hediye arayanlar Dedikodu Kazanı tasarımlı bu ürünü keyifli bir şekilde kullanabilir. Set içinde 2 adet fincan ve 2 adet altlık bulunur. İdeal boyutlarda olan fincanlar birinci sınıf kalitedeki porselenden imal edilmiştir. Fincan bölümü üzerindeki yazı sıcak baskı yöntemi ile yazıldığı için çıkma yapmaz. Hem keyifli hem de şık Türk kahvesi fincan setine sahip olmak isteyenler için ideal bir hediyedir. Uygun fiyatıyla çok satanlar listesinde bulunan Dedikodu Kazanı Türk kahve fincan seti özenle hediye paketi yapılarak adrese teslim gönderilir.

Kişiye Özel Çelik Bardak Termos

kahve severlere özel hediye kutusu

Evde veya ofiste kahvesiz duramayanlar için çelik bardak termos oldukça kullanışlıdır. Sıcak içecekleri yaklaşık 1 saat boyunca sıcak tutar. Bardak termos siyah, kırmızı ve krem renklere sahip olup tasarımı son derece şıktır. Plastik aç kapak tasarımı ile öne çıkan termos geçme kapaklı olduğu için sızdırmazlık özelliği bulunmaz. Bardak termosu çantaya dik koyarak muhafaza etmek sıvı dökülmemesi için önemlidir. İçi ve dışı 304 standardı paslanmaz çelik olan bardak termos elde yıkamaya uygun olup bulaşık makinesinde yıkanması tavsiye edilmez.

İsme Özel Kahvesever Hediye Kutusu

kahve hediye

Kahve sever kişilere hediye alırken isme özel olmasına dikkat edenler için uygun fiyatlı hediye kutusu çok satanlar listesinde yer almaktadır. Bu hediye kutusu içinde fincan, Türk kahvesi ve kolonya bulunur. Fincan seti 2 adet fincan ve 2 adet altlık olarak gönderilir. Fincan bölümüne sıcak baskı yapıldığı için çıkma yapmadan kullanılabilir. Selamlıque 125 gram Türk kahvesinin yer aldığı kutuda ayrıca Buz ferahlığı kolonya yer alır. Türk kahvesi yumuşak içimi ve eşsiz çekirdeklerden üretimi sayesinde her damak zevkine hitap eder. Kutuda pembe ithal çiçeklerden oluşturulan aranjman estetik bir görünüm sağlar. Bu ürün özenle hediye paketi yapıldıktan sonra adresinize kargoyla teslim edilir.

Kahve Mottolu Ahşap Sunum Tepsisi

arkadaşa kahve hediye kutusu

Özellikle Türk kahvesi severler için kahve tepsisi de ayrı bir önem taşır. Birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretilen ahşap sunum tepsisi tamamen el işçiliği ile üretilmiştir. Tepsinin yan bölümleri yan bölümleri masif ahşaptan imal edilmiş olup 2 yüzü melamin kaplı MDF malzemedir. Hem şık hem de kullanışlı bir yapıda olan bu ürün bulaşık makinesinde yıkamaya uygun değildir. Kahve sunumunda kullanılan ürünü temizledikten sonra kurulamak önemlidir. Kahve mottolu ahşap sunum tepsisi şık tasarımı ile hem evde hem de ofis ortamında kullanıma uygundur. En çok satan kahve hediyeleri arasında yer alan sunum tepsisine indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz.