Anneler Günü Sözleri - Anneler Günü İle İlgili Duygusal Sözler

Anneler Günü Sözleri - Anneler Günü İle İlgili Duygusal Sözler

Anneler günü sözleri ile annenize bu özel günde çok anlamlı ve hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Annenizin yaşamında bulunmasından ötürü duyduğunuz hisleri ve duyguları en iyi şekilde ifade etmenizi sağlayacak bu sözler ile birlikte annenizi daha iyi hissettirebilirsiniz. Anneler günü ile ilgili sözler onun en çok hoşuna gidecek, herkesin tercih edeceği sözlerden oluşuyor. Senede sadece bir gün olan anneler günü için sözler alacağınız hediyenin yanında son derece güzel duracaklardır. Eğer annenize bir hediye istiyor ve bu hediyenin daha da etkili olması için güzel bir söz belirtmek istiyorsanız sözler ile düşünmenize gerek kalmıyor. Anneler günü sözleri duygusal anlarınızı yaratmanızı sağlayacak daha önce hiçbir yerde görmediğiniz sözlerden oluşuyor.

Dikkatinizi Çekebilir; Anneler Günü Hediyeleri

Bunun yanında uzaktaysanız yani anneniz ile yan yana değilseniz anneler günü sözleri kısa ya da uzun duygularınızı en iyi ifade edenleri seçerek ona uzaktan da bugünü unutmadığınızı ve annenizi her zaman hatırladığınızı gösterebilirsiniz. Mektup ile yollayabileceğiniz gibi anneler günü için güzel sözler seçkisi yaparak da ona yolladığınız hediyenin yanında da tercih edebilirsiniz. Böylece sizin doğumuzdan itibaren sizi en çok seven ve her zaman yanınızda olan annenize güzel bir jest yaptığınız gibi duygularınızı da zarif bir şekilde ifade edebilirsiniz. Çünkü sözler her zaman etkili olurlar ve anneler günü özel günler de daha etkili kullanılmaları gerekir.

  • Merhaba anne, seni seviyorum ve seninle gurur duyuyorum. Bugün Anneler Günü ve ben dünyadaki en harika annem olduğunu biliyorum. Senin sevgin ve desteğin benim için her şeyden önemli. İyi ki varsın!
  • Canım annem, seni sevmek için yaşımdan bağımsız bir nedenim var. Bugün Anneler Günü ve seni onurlandırmak istedim. Senin bana verdiğin sevgi ve desteği asla unutmayacağım. Her zaman kalbimde olacaksın.
  • Anneler Günü'n kutlu olsun anne! Sen benim hayatımda her zaman en önemli insan oldun. Senin fedakarlıkların ve özverin beni her zaman derinden etkiliyor. Seni seviyorum ve sonsuza kadar minnettar kalacağım.
  • Anneciğim, sen benim güneşim, benim umudum ve benim kahramanımsın. Seni çok seviyorum ve her zaman hayatımın en büyük destekçisi olduğun için minnettarım. Bugün Anneler Günü ve seni şereflendirmek istedim.
  • Sevgili annem, bugün senin günün ve ben sana çok özel bir mesaj göndermek istedim. Sen benim hayatta sahip olduğum en değerli hazinemisin. Senin sevgin, sıcaklığın ve anlayışın benim hayatımı her zaman güzelleştirdi. Seni çok seviyorum.
  • Canım annem, sen benim için dünyanın en güzeli en iyi annesisin. Bunu zaten biliyordun ama anneler günü için hatırlatmak istedim. Anneler günün kutlu olsun.
anneler günü sözleri
  • Annem, hayatımdaki en önemli ve kıymetli varlığım. Anneler gününü kutlamak için az sözcük, çok daha fazla duygu kullanıyorum.
anneler günü sözleri
  • Anne demek hastalık olduğunda sabahlara kadar yanı başında, hiçbir karşılık beklemeden duran demektir. Çocuk demek ise onu uyandırmak isteyen annesine huysuzluk yapandır. Annem, iyi ki varsın! Anneler gününü kutlarım.
anneler günü sözleri
  • Bugün anneler günü ancak benim için seninle geçirdiğim her gün güzel canım annem. Sen bana en zorlu anlarımda destek oldun, en yakın arkadaş, en yakın baba en yakın kardeş oldun. Her şeyimi sen karşıladın canım anneciğim ve iyi ki benim annemsin. Seni ne kadar sevdiğimi bahsetmeye gerek bile duymuyorum çünkü kelimeler yetersiz kalacaklar biliyorum. Seni her şeyden çok seviyorum!
anneler günü sözleri
  • Bir çocuğun başına gelebilecek en büyük şans senin gibi bir anneye sahip olmandır. O şanslı çocuk ise ben oluyorum ve bu şansımdan ötürü sana çok minnet duyurum canım anneciğim. Anneler gününü en içten duygularım ile kutluyorum.
anneler günü sözleri
  • Artık çocuğun büyüdü ve sana hediye gönderiyor ama anne senin gözünde hep küçük çocuğun olarak kalacağımı da biliyorum. Kaç yaşında olursam olayım hep senin çocuğun olacağım ve sen benim hep üzerime titreyeceksin. İyi ki de böyle! Anneler gününü kutlarım.
anneler günü ile ilgili sözler
  • Teşekkür ederim anneciğim, her şeyi bana öğrettiğin, hasta olduğumda yanımda olduğun, beni yaşama hazırladığın, enfes yemeklerinden yedirdiğin, mutluluklarımı büyüttüğün ve beni her şeye karşı koruduğun için. Daha fazla teşekkür etmek için sayısız sebebim olmasına rağmen buna kâğıt yetmiyor, anneler gününü kutlarım.
anneler günü ile ilgili sözler
  • Her korktuğumda senin gölgene saklanırdım canım annem. Çok uzaklarda kalsam da şimdi her zaman kokunu özlüyorum. Seni düşünmek bile kalbimi eritmeye yetiyor ve gözlerimdeki titreşimlerden içimden geçenleri bilen canım annem. Yaşamda beni ben olduğum için seven tek insan, anneler gününü kutluyorum.
anneler günü ile ilgili sözler
  • Yıllar geçer ve anne biz ayrı düşeriz. Önce düşünürüm böyle daha mı iyi oldu diye çünkü yan yana sürekli birbirinize karışır oluruz. Ama önce zayıflamaya başlarım, sonra hasta olurum ve ardından da insanlar beni hiç merak etmez olur. Bunların hepsini sadece sen hiçbir karşılık beklemeden yapardın. İşte böyle bir an geldiğinde, seni ne kadar sevdiğimi ve özlediğimi çok daha iyi anlıyorum. Canım annem, anneler günün kutlu olsun.
anneler günü ile ilgili sözler
  • Benim okulda hep başarılı olmamı isterdin, hep iyi yerlerde olmamı isterdin, hep iyi bir insan olmamı isterdin. Bunları bugün başarabildiysem mutluluğum senin yüzündendir anneciğim. Bu yüzden verdiğim küçük hediyeyi kabul ederek, anneler gününü kutlamamı sağlayabilirsiniz. İyi ki varsın anneciğim.
anneler günü ile ilgili sözler
  • Küçükken her zaman yanımda olacağını sanarak çok mutlu olurdum ancak sonra bir sürü neden yüzünden ayrı düşebildik. Bu ayrılıklar neden oluştuğuna dair çok düşündüm ve anne hepsinin benden kaynaklandığını üzülerek fark ettim. Ben hâlâ senin dizine yatıp uyumak ve hiçbir şeyi düşünmek istemeyen kişiyim. Bir an önce bu isteğimi gerçekleştirmek istiyorum. Anneler gününü kutlarım.
anneler günü için sözler
  • Sen benim için peşimi hiçbir zaman bırakmayan sevgi oldun anneciğim. Ne olursam olayım, nerede bulursam bulanayım, sen belki yanımda gelemedin ama her zaman benimle birlikte oldun. Senin yaşamda olman uzaklarda olsak bile beni sana yakın kılıyor. Anne, ben doğduğumdan beri seni seviyorum ve hâlâ ilk günkü kadar aslında çaresizim. Senin yaşamımda olmana ihtiyacım var ve lütfen bu yüzden asla ayrı düşmeyelim birbirimizde. Mesafeler gün geldiğinde kısalır ancak kalp bağımız koptuğunda bunu bir daha sağlayamayız. Ben her zaman senin küçük çocuğun olarak kalacağım, anneler günün kutlu olsun.
anneler günü için sözler
  • Annelerin en güzeli, iyi ki varsın, iyi ki benim annemsin, anneler gününü kutlar, seni ne kadar çok sevdiğimi söylemek isterim SENİ SEVİYORUM.
anneler günü için sözler
  • Sana hiç durmadan ne kadar güzel ne kadar güzel olduğunu ifade eden yazılar yazabilirim ancak sadece teşekkür etmek istiyorum sana canım anneciğim. Bu kadar fedakâr olup bu kadar cana yakın olduğun, bu kadar her şeyi alttan aldığın ve tüm yapıp ettiklerime katlandığın, doğruyu ve yanlışı ayırt etmem için bana yol göstermenden ötürü sana teşekkür ediyorum. Seni çok özledim ve sana bir şey olursa diye o kadar çok korkuyorum ki aklıma hiç böyle şeyler getirmemeye çalışıyorum. Kendine çok dikkat et canım anneciğim, anneler gününü kutlarım.
anneler günü için sözler
  • Tam şimdi sarılmak istiyorum sana canım annem. Öylesine, hiçbir neden yokken ve tüm dertlerimi unutturduğun, tüm her şeyime iyi geldiğin, sebepsiz yere her şeyi iyileştirdiğin için. Bugün anneler günü ve ben anneler gününü kutlarım. Ama biliyorum ki benim için sen her gün özelsin ve ben de her gün senin çocuğun olduğun için şanslıyım.
anneler günü için sözler
  • Anne bazen ne yapsam bilemiyorum. Senin yanına gelmek istiyorum ama gelemiyorum. Sen de benim yanıma gelemiyorsun ve bu şekilde sürekli özlem çekiyoruz. Canım annem, aramızda uzun yollar bulunsa, birbirimizi çok sık göremiyor olsak da sen benim her zaman yanımdasın. Sana karşı ben hiç kızgın değilim, nasıl olurum zaten? Sana karşı ben hep özlem doluyum, nasıl olmam zaten? Canım annem birbirimizi göremesek de bir başka anneler gününde yüz yüze görüşmek dileğiyle. Kendine çok iyi bak canım anneciğim, yakında görüşeceğiz.
anneler günü sözleri duygusal
  • Kokunla, sesinle, gülüşünle her zaman benim için herkesten ayrı oldun anneciğim. Yaşamda sadece karşılıksız bir şekilde beni seven sen olduğunu biliyor ve keşke her zaman yanımda olsan diyerek sana olan özlemimi bir anneler gününde daha dile getiriyorum.
anneler günü sözleri duygusal

Anlamlı Anneler Günü Sözleri

Anneler günü güzel sözler annelerinin bu özel gününü uzaktan kutlamak isteyenler için hislerini en iyi şekilde ifade etmelerini sağlayacaktır. Uzaklık çoğu zaman zor olsa da özellikle anne ile yüz yüze gelememek çok daha büyük sorunlar yaratabilmektedir. Uzakta kalındığında her şey özlenmesine rağmen en fazla anne özlenir çünkü anne bizzat şefkatin, iyiliğin, her şeyin kendisidir. Uzakta kalındığında ona her zaman elinin altında olacağı anneler günü güzel sözler çok hoşuna gidecek ve sizin de onu ne kadar özlediğinizi gösterecek hediyeler olacaktır. Aynı zamanda anneler günü sözleri resimli olarak da bu sözleri kullanabilir ve onun bilgisayarına ya da telefonuna gönderebilirsiniz. En güzel anneler günü sözleri her ne kadar anneniz için duygularınızı tam olarak ifade etmiyor olsalar da anneler günü anlamlı sözler ile çok daha anlamlı bir hale gelecektir.
  • Canım annem, sen benim hayatta sahip olduğum en değerli hazinemsin. Senin sevgin, fedakarlığın ve güçlü iraden sayesinde hayatta her zaman güçlü kalmayı öğrendim. Bugün Anneler Günü ve seni kutlamak istedim. Sana minnettarım ve seni çok seviyorum.
  • Sevgili anneciğim, senin sayende hayatta neşe, mutluluk ve güvenle doluyum. Senin sevgin ve fedakarlığın beni her zaman ileriye taşıdı. Anneler Günü'n kutlu olsun annem. Seni seviyorum ve her zaman senin yanındayım.
  • Anneciğim, senin sıcaklığın, sevgin ve özverin beni her zaman ileriye taşıdı. Sen benim hayatta sahip olduğum en büyük desteğim oldun. Bugün Anneler Günü ve seni onurlandırmak istedim. Seni seviyorum ve sana minnettarım.
  • Annem, senin sevgin ve öğütlerin sayesinde hayatta çok şey öğrendim. Sen benim en büyük öğretmenim oldun ve her zaman yanımda oldun. Bugün Anneler Günü ve seni kutlamak istedim. Seni seviyorum ve seninle gurur duyuyorum.
  • Anneciğim, senin sayende hayatta her zaman güvende ve huzurlu hissettim. Senin sıcaklığın ve sevgin beni her zaman aydınlattı. Bugün Anneler Günü ve seni şereflendirmek istedim. Seni seviyorum ve her zaman senin yanındayım.
  • Seni nasıl anlatmalı canım annem. Gösterdiğin özveriyi bana kim gösterir? Kimse senin kadar düşünceli olamaz. Geceleri uykundan uyanıp benim üstüm örtük mü diye kim bakar? Seni sadece her zaman seveceğim ve sevmeye devam edeceğim. Canım annem, anneler günün kutlu olsun.
anneler günü sözleri duygusal
  • Sabahları benim için en büyük mutluluk, kahvaltı sofrasında annemin oturmasıdır. Bundan daha büyük bir mutluluk ne olabilir zaten?
anneler günü sözleri kısa
  • Anne seni çocukken hiç anlamadım çünkü çocuktum pek düşünemiyordum. Şimdi büyüdükçe senin ne kadar özel ve benim için kıymetli olduğunu her zaman daha iyi görüyorum. Kimse senin yanımda olduğun gibi benim yanımda olmadı. Canım anneciğim, seni bir daha hiç üzmeyeceğim, anneler gününü kutlarım.
anneler günü sözleri duygusal
  • Anneler günü için sana hediye almadığımı sandın ama buna eminim hiç üzülmemişsindir. Çünkü benden hiçbir şey beklemezsin, sadece sağlıklı olayım, iyi olayım senin için dünyanın en büyük mutluluğudur bu durum. Annem benim, seni daima sevecek ve her zaman senin biricik çocuğun olarak kalacağım. Hediyen ile birlikte anneler gününü kutlarım.
anneler günü sözleri duygusal
  • Hayattaki en değerli sığınağım. Benim için sen her zaman özel her zaman biricik oldun. Seninle yeri geldi kavga ettik, kırıldık ve ayrı düştük. Ancak bu anlarda hep benim sana adım atmamı bekledin. Her zaman kendini geride tuttun çünkü senin için ben kanından, canından bir parça oldum her zaman. Sonra tekrar bir araya geldik ve hiçbir şey olmamış gibi hiçbir şeyin sözünü açmadın. Bunu yaşamda bir tek sende gördüm, iyi ki varsın benim canım annem.
anneler günü için sözler
  • Benim tek güvendiğim, tüm fırtınalar sonrasında sığındığım özel limanım olan annem. Anne sen benim için her zaman özel, her zaman ayrı ve her zaman başka insanlardan ayrı oldun. Gözyaşlarımı tutamıyorum şu anda ama insan mutlu olduğunda da ağlar anneciğim, anneler gününü kutlarım.
anneler günü için sözler
  • Şimdi yaşamda olmamın, büyümemin, kendime ait bir yaşamımın olmasının en büyük sebebi sensin anneciğim. Beni her zaman sınırsız bir sevgiyle sevdin, beni her zaman herkesten üstün tuttun. En zor anlarımda bile yanımda olarak bana karşı her zaman iyi oldun. Yaşamdaki en büyük dayanağım, anneler gününü kutlar ve iyi ki varsın demek isterim.
anneler günü için sözler
  • Fedakarlık sözcüğü için tek bildiğim ifade sen olduğundur anneciğim. Şefkatin tüm engelleri aşmamı, istediklerim olmasa bile rahatlıkla yanına döneceğim birisinin olduğunu bilmeyi gerektirir. Küçükken yaşamını kurduğum hayata şimdi sahipsem bu senin sayesinde olmuştur. Mutluluğumu bana dünyada hiçbir şey senin kadar veremez. İyi ki varsın anneciğim, anneler günün kutlu olsun.
anneler günü için sözler
  • En korkutucu gecelerde bana yer açarak yanında verir ve böylece kendimi güvende hissetmemi sağlardın. Hasta olduğumda ilaçlardan çok senin şefkatin bana iyi gelirdi. Zamanın tümünü bana ayırır, bundan dolayı bir takdir, bir teşekkür bile beklemezdin. Sadece yapman gerektiğini yapmayı ne kadar güzel kendince kabullenmiştin canım anneciğim. Şimdi tüm bunlar için sana teşekkür ediyorum. İyi ki varsın yaşamımda, iyi ki ben senin çocuğunum!
anneler günü için sözler
  • Bu dünyada tek güvendiğim insan sensin anneciğim. Çünkü en tatlı uyku sadece senin ağzından çıkan ninniler ile oluyor. Sevgi de sadece senin gözlerinde beliriyor. Ben asla seni unutmam asla seni sevmekten vazgeçmem. İyi ki varsın canım anneciğim, anneler günün de kutlu olsun.
anneler günü kutlu olsun sözleri
  • Bu anneler gününde ilk kez yan yana değiliz anneciğim. Bilirsin bu günü hiç unutmamam ve her zaman kutlar ve gözlerindeki mutluluğu görmekten büyük bir haz duyarım. Ama canım anneciğim, şimdi istemeden de olsa ayrıyız ve ben gözlerini mutluluğu görememenin üzüntüsünü yaşıyorum. Ancak hiçbir zaman üzülmemi istemediğin için beni de merak etme anneciğim. Ben her zaman sen yaşamımda olduğun sürece iyi olacağım. Anneler günün kutlu olsun.
anneler günü sözleri resimli
  • Her zaman karşında masum ve sevgine muhtaç bir çocuk duruyordu. O çocuk günden güne değişse ya da büyüse de içindekileri hiçbir zaman kaybetmedi ve içindekileri hiçbir zaman yitirmedi. Canım anneciğim, ben seni her geçen gün daha fazla özlüyor, her geçen gün daha fazla beni affetmeni bekliyorum. Affet canım anneciğim, çünkü ben seni ne kadar kırdıysam o denli de üzüldüm. Şimdi anneler gününü fırsat bilerek beni affedeceğini umarak ve bekleyerek anneler gününü kutluyorum.
anneler günü sözleri resimli
  • Dünyadaki benim için en güzel kadın sensindir canım annem. Ben seninle birlikte mutlu, seninle birlikte zengin, seninle birlikte güvendeyim. Şimdi ben de anne oldum ama hiçbir zaman senin bana hissettiklerini unutmadım. Benim için çocuklarım da her zaman seninki gibi bir sevgi ile büyüyecekler. Anneler günümüz kutlu olsun.
anneler günü sözleri resimli
  • Bana sarıldığın an tüm ağlamalarım kesilir, bir başkası olur adeta bulutların üzerine çıkarak kendimi ayrı bir yerde bulurdum. Çünkü senin kolların en iyi ilaç gelirdi bana. Şimdi o kollarını, kollarının kokusunu o kadar çok özledim ki bir an önce beni tekrar kollarına almanı bekliyorum anneciğim. Anneler gününü kutlarım.
anneler günü sözleri resimli
  • Anne, seni ne kadar üzmüş ya da kırmış olsam da benim için en özel varlık bu yaşamda sensin. Çünkü sen benim annemsin, beni en çok tanıyan ve en çok bilensin. Aramızdaki ayrılığın ya da kızgınlığın daha fazla sürmemesini dileyerek, bana sarıldığın anları özlemle bekleyerek anneler gününü kutluyorum.
anneler günü sözleri resimli
  • Her şeye katlanan, benimle birlikte her zaman yan yana olan, değeri biçilmeyen ve melekleri kıskandıran varlık, yani annem, bu dünyada sen olduğun sürece her zaman kendimi en mutlu insan kabul edeceğim. Anneler gününü bu vesile ile kutlarım canım anneciğim.
anneler günü sözleri resimli
  • Elbiselerine sığamayacak kadar kocaman olan karnında beni aylarca taşıyan canım annem, iyi ki varsın. Seni minnetle kucaklıyorum; anneler günün kutlu olsun.
anneler günü sözleri