Abiye Alınabilecek Hediye Fikirleri - Abiye En Özel 15 Hediye

Abiye Alınabilecek Hediye Fikirleri - Abiye En Özel 15 Hediye

Sevgilinize, eşinize, arkadaşınıza ya da kardeşinize; kime olursa olsun doğum günü gibi özel günlerde alınan hediyelerin kişileri oldukça mutlu ettiğini bilirsiniz. Bunun için de hediye sözleri yerine bir de somut bir hediye ile gönüllerini fethetmek istersiniz. Aynı zamanda ihtiyaç duyduğunuz bir diğer etken de şüphesiz ki kişiye özel modeller demek yanlış olmaz.

Dikkatinizi Çekebilir: Erkek Kardeşe Hediye

Kişiye özel hediyeler sevdiklerinizi mutlu etmenin en zarif yöntemidir. Çünkü kendilerine verdiğiniz hediyenin bir başka benzeri yoktur ve bu bakımdan dünyada o hediyeyi sadece kendileri kullanırlar. Eğer hediye verdiğiniz kişilerin kalbinde ve gözünde yer etmek istiyorsanız, mutlaka onlara özel hediyeliklerden vermenizi öneririz.  Üzerlerinde imza niteliğini taşıyacak olan ad – soy ad işlemesi bulunan bir ürün, bulunmayan farklı bir objeden çok daha büyük bir etki yaratacaklardır zira insanların üzerinde. Bu nedenle erkeğe alınabilecek hediyeler daima kişiselleştirilmiş ürünlerden olmalıdır. Siz de abiye hediye ne alınır gibi düşünceler içerisindeyseniz Hediye Sepeti farkıyla hazırlanan aşağıda bilgileri bulunan kişiye özel hediyelerden faydalanabilirsiniz.

Kişiye Özel İsim Baskılı Erkek Deri Cüzdan

abiye hediye

Kişiye özel isim baskılı erkek deri cüzdan sayesinde erkek hediyesi bulmak kabusuna son! Abiye doğum günü hediyesi ne alabilirim kâbusu bu sayfada bulunan cüzdan sayesinde çok eskide kalacak. Erkek bir tanıdığınıza, sevgilinize veya abinize isme özel bu şık deri bir cüzdanı verdiğinizde işler değişecektir. Çünkü bu tarz exclusive hediyelerin hiçbir erkek tarafından beğenilmemesi mümkün değil. Tam da bu sayfada bulunan siyah deri cüzdan beyaz dikişleri, 8 adet kart koyma gözü, fermuarlı bozukluk gözü, para koyma gözleri, 11,5 x 9,5 cm ölçüleriyle hediye sahibini mest edecek özelliklere sahip. Erkeğe doğum günü hediyesi el yapımı hediyeden daha da büyük bir beğeni yaşatacak olan bu klas cüzdan uzun yıllar vazgeçemeyeceği özel eşyası olacaktır.

Kişiye özel isim baskılı erkek deri cüzdan hediyesini ister tarafınıza isterseniz de başka bir adrese kargo yaptırabilirsiniz. Kişiye özel isim baskılı erkek deri cüzdan hediyesi her erkeğin ihtiyacı olan ve seve seve kullanabilecekleri bir hediyedir. Riske girmeden direkt erkek arkadaşınıza, sevgilinize, eşinize, babanıza, kardeşinize ya da yakınınıza alabileceğiniz bu şık ve güzel hediyenin en güzel tarafı da kişiye özel bir hediye olması Özel hediyeler her zaman daha severek kullanılan, saklanılan ve hatırlanan hediyelerdir. Öncelikle hakiki deri olması cüzdana elit bir hava katarken, renkleri ve dikiş tarzı da cüzdanı stil kılıyor. Tüm bunların ötesinde üzerinde farklı renkle vurgulanan isim özelleştirme noktasıysa cüzdanın en vurucu bölümü olacaktır. Erkek cüzdan çeşitlerinin kaliteli ve şık modelleri her zaman Hediye Sepetinde!

İsme Özel Metal Çakmak Seti

abiye ne hediye alınır

Sevdikleriniz için tasarlanmış bir hediye arıyorsanız isim yazılı çakmak tercih etmeniz doğru bir karar olacaktır. Şık ve özenli tasarımı sayesinde sevgiliniz, eşiniz, arkadaşlarınız, babanız ya da kardeşleriniz başta olmak üzere tüm erkeklerin hoşuna gidecek olan bu özel ürün, sağlam ve dayanıklı yapısıyla birlikte unutulmaz bir hediye verebilmenizi sağlıyor. Dayanıklı ve estetik yapısı ile öne çıkan ürün, tamamen sevdikleriniz için tasarlanacak olup üzerinde yüksek yazılama teknolojisi sayesinde hediye vereceğiniz sevdiğinizin isim ve soyadı bulunacaktır. El yazısı şeklinde görünmesi nedeniyle tasarım daha da şık bir görünüme kavuştuğu hediyede ön planda olan dayanıklılık ve işlevselliktir. Yeniden doldurulabilir yapısı ile ömürlük kullanım sunan ürün aynı zamanda set içinde gönderilen çakmak yakıtı sayesinde de daha uzun süreli bir kullanım imkânı yaratır. Paslanmaz yapısı sayesinde ıslanmalara karşı dayanıklıdır ve bu bakımdan yağmurlu havalarda da rahatlıkla kullanılabilir.

İmza Tasarımlı Deri Bileklik

abiye hediye fikirleri

Şık ve estetik tasarımı ile dikkat çeken ve abinizin çok hoşlanacağı bu bileklik gerçek sığır derisinden yapılmıştır. Bu sayede çeşitli deforme olmalara karşı dayanıklı olup güneş ve neme karşı korunaklıdır. Bunun yanında üzerine yüksek baskı kalitesi ile yazılacak olan isimleriniz de solmalara karşı dayanıklıdır. Günlük kıyafetler ile harika uyum sağlayacak olan bu özel bileklikle birlikte kuaförünüzü mutlu edebilecek ve ona özel bir sürpriz yapabileceksiniz. Siyah ve kahverengi olmak üzere 2 farklı renge sahip bu model ile sevgilinizin gönlünü fethedebilirsiniz. Deri bilekliğin üzerine kendisinin adını yazdırarak da ona unutamayacağı ve sürekli yanında taşıyabileceği bir parça hediye etmiş olabilirsiniz. Babanız ya da erkek kardeşiniz için de doğum günü sürpriz bir şekilde hediyelerle geçerken birden sizin hediyenizle ekstra mutlu olacak diyebiliriz. Bileklik gerçek deriden yapılma olduğundan gönül rahatlığıyla sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Ürün üzerine yazılan isim lazer kazıma yöntemiyle oluşturulduğundan uzun yıllar kullanabileceği bir hediye vermiş olacaksınız. Böylece hediyenize her baktığında sizi hatırlayacak olan hediye sahibinin gönlünü fethetmiş olacağınız gibi sevgisini de ikiye katlayacaksınız.

Kişiye Özel Otomatik Cüzdan

abiye hediye ne alınır

Abinize kişiye özel hediyeler içerisinden otomatik cüzdan alarak kendisine sürpriz bir doğum günü hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda ürünün otomatik oluşu ve özel kullanım alanıyla hediyenin esprisi de burada ortaya çıkıyor. Sevgilinize ya da arkadaşınıza aldığınız hediyenin yanında bir de kendisi için hazırladığınız doğum günü sözleri serisinden seçim yaparak ürünü iki katı anlamlı hale getirebilirsiniz. Cüzdanın üzerine yazacağınız isim detayı da imza tasarımıyla buluşup ortaya hoş manzaralar çıkarmayı başarıyor diyebiliriz. Hakiki deriden üretilen ürün oldukça da şık bir tasarıma sahip. Cüzdanın iç kısmı astardan oluştuğu ve deri kaplaması olduğundan ürün oldukça şık bir hâl alıyor. 5 adet kart haznesine sahip olan cüzdan hızlı kullanımlar için de oldukça uygundur ve yoğun iş insanlarının adeta kurtarıcısı görevini görmektedir. Ürün size gelmeden önce özenle paketlendiğinden sizin ekstra hediye paketi yapmanıza gerek kalmayacaktır.

İsimli Cüzdan Kalem Hediye Seti

abilere ne hediye alınır

Abiye ne hediye alınır tarzındaki sorularınız bu isme özel şık cüzdan ve kalem setiyle ortadan kalkıyor. Bir kalem günün pek çok anında ihtiyaç duyulan bir üründür. Aynı cüzdanımız gibi… Şehir hayatında en ufak bir şeyde cüzdanımıza ihtiyaç duyuyoruz. Bu iki özel ürünü, hediye alacağınız kişinin isim ve soy ismini yazarak daha da önemli hale getirebilirsiniz. Bu ürünü babanıza, sevgilinize veya abinize verdiğinizde iş yerinde, ofiste ya da özel hayatında havasına hava katacak! Zira isme özel bu takım gerçekten de şıklığıyla göz kamaştırırken, bol göze sahip olan ferah cüzdan tasarımı ve elegan kalemiyle çok hoş görünecektir doğrusu.

Spor Severlere İsim Yazılı Havlu

abiye alınacak hediye fikirleri

Spor yaparken, ısınma esnasında artan nefes ve yorgunluk haliyle ortaya çıkan terleme durumunu yok edecek en iyi seçenek bir havlu! Spor yapmayı seven bir abiniz varsa abiye hediye fikirleri arıyorsanız bu değişik hediye alternatifinden yararlanabilirsiniz. Spor yapmayı seven tanıdıklarınıza ufak bir jest yapın ve ona Spor Yapanlara Hediye İsim Yazılı Havlu'yu hediye edebilirsiniz. Sporculara özel olarak tasarlanan bu havlu ile sevgilinizin spor yaptığı zamanlarda da aklında olun. Birbirinden renkli ve hoş renk alternatifi ile sizlere sunulan Spor Yapanlara Hediye İsim Yazılı Havlu spor yapmayı alışkanlık edinen sevgilinizin çok hoşuna gidecek bir armağan. Kalitesi ve sıra dışı baskısı ile dikkat çeken Spor Yapanlara Hediye İsim Yazılı Havlu'nun en belirgin diğer özelliği de üzerine işlenen isim ve soy isim ile kişiye özel hediyeye dönüşmesi. Böylelikle ömürlük bir hediye olacak renkli sporcu havlu modelimiz sevgilinizi özel hissettirecek, spor yaptığı ortamda fark yaratmasını sağlayacaktır. Spor yapan sevgiliye doğum günü hediyesi olarak tercih edebileceğiniz Spor Yapanlara Hediye İsim Yazılı Havlu'yu ona beklenmedik bir anda sürpriz bir hediye olarak da sunabilirsiniz.

?

Kişiye Özel French Pressli Çelik Termos

abiye hediye önerileri

Hızlı bir şekilde kahve ya da bitki çayı demlemeyi seven bir arkadaşınız ya da abiniz için french pressli termos ne kadar da kullanışlı olur. Üstelik ürünün üzerine isim yazdırma hakkınız da bulunduğundan hediyeyi kişiye özel hale getirerek sevdiklerinizi ekstra mutlu edebilirsiniz. İçi ve dışı paslanmaz çelikten oluşan termosu gün boyu rahatça kullanabilirsiniz. Çünkü içerisinde sıvının ısısı hiçbir şekilde bozulmamaktadır. Dilerseniz soğuk dilerseniz sıcak içeceğinizi uzun süre içerisinde muhafaza edebilirsiniz. Siyah, metalik ve bronz olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip termostan hediye edeceğiniz kişinin renk zevkine hangisi uygunsa tercih edebilirsiniz. Yazdırdığınız isim lazer kazıma yöntemiyle işlendiğinden uzunca süre baskı çıkmaz ve sağlıklı bir şekilde kullanılabilir.

Oyun Severlere Konsol Kolu 3d Led Lamba

abiye en güzel hediye

Günümüzde oyunlar hem konuları hem de işleyişleri bakımından ekran başında çok uzun zamanlar geçirmeye neden olmaktadır. Oyun oynamak bu yüzden hem amatör hem de profesyonel oyun severler tarafından günlük yaşamın bir parçası haline gelmiştir. Oyun oynamayı çok daha keyifli, güzel ve ayrıcalıklı hale getirecek bir hediye seçimi için Kişiye Özel Oyun Severlere Hediye Konsol Kolu 3d Led Lamba tercih edebilirsiniz. Bu özel hediyeyi tüm sevdikleriniz için tercih etmeniz mümkündür. Büyük bir oyun sevdalısı olan abiniz bu hediye ile çok mutlu olacaktır. Üç boyutlu görünümü ile kullanım esnasında çok özel bir etki yaratan bu özel lamba ile mutluluğun da en güzel şekilde artmasına katkıda bulunabilirsiniz. USB bağlantısı ile çalışan lamba bu sayede pratik ve güvenli bir kullanım sunmaktadır.

İsme Özel İmzalı Powerbank 5000mAh

abiye alınacak hediye

7x 13,5 cm ebatlarında olan bu powerbank gerek ergonomisi gerek incecik yapısıyla telefonunuzdan fazla bir yer kaplamayacaktır. Üzerinde yer alan isim baskısı ile hem hayat kurtaracaksınız hem de gönülleri fethedeceksiniz! Sevgilinize, annenize, babanıza, ya da kardeşlerinize hatta belki de iş yerindeki en samimi arkadaşınıza dilediğiniz zaman hediye edebileceğiniz bu isme özel power bank ile onlara ne kadar büyük bir iyilik yapacağınızın belki farkında dahi değilsiniz. Abiye hediye önerileri konusunda da sürekli şarjı biten kardeş için imzalı powerbank hediyesi harika bir fikir olacaktır.

Kişiye Özel Kol Düğmesi Dikdörtgen

abiye yeni iş hediyesi

Erkeğe doğum günü hediyeleri arıyorsanız şayet, her mesafeden ve yaştan kişiye bu güzel kol düğmelerinden armağan edebileceğinizi bilmenizi isteriz. İsme özel gümüş efektli dikdörtgen kol düğmeleri, erkekler için paha biçilmez bir hediye olacak… Dikdörtgen şeklindeki bir çift kol düğmesine birine ismini diğerine soyadını yazdırarak sadece ona özel bir hediye yaratabilirsiniz. Lazer işlemesiyle şekillendirilecek kol düğmeleri üzerindeki yazılarda asla silinme olmayacaktır. Abinizin sizin için ne kadar önemli olduğunu ifade edecek kişiye özel dikdörtgen kol düğmelerini ona hemen hediye etmelisiniz. Aynı zamanda sevgililer gününde sevgilinize veya babalar günü hediyesi olarak bir hediye alternatifi arıyorsanız iş hayatında sürekli gömlek giymek zorunda olan biricik babanıza özel dikdörtgen kol düğmesi hediye edebilirsiniz. Erkeklere hediye almak her ne kadar sıkıntılı bir durum gibi gözükse de hediyesepeti.com tüm bu önyargıları yıkacak hediyeler içerisinde kişiye özel kol düğmesini satın alabilirsiniz.

Logo Baskılı Kişiye Özel 32gb Kart Usb

abiye hediye önerisi

Usb bellekler çoğu alanda ihtiyaç duyduğumuz minik cihazlardır. Kullanım kolaylığı ve yanınızda kolayca taşıyabilmeniz gibi özellikleri sayesinde bütün dosyalarınızı saklayabileceğiniz bu cihazlar, kurumsal alanda bulunan bir arkadaşınıza, şirketinizde çalışan bir yakınınıza, eğer patron siz iseniz çalışanlarınıza, ya da patrona hediye edebilmeniz için oldukça güzel bir seçenektir. Kurumsal logo baskılı kişiye özel usb belleğimiz 32 gb hafızaya sahiptir. Bu hafıza kapasitesi sayesinde fotoğraflarınızı, videolarınızı ya da işiniz ile alakalı önemli dosyaları saklayabilmeniz çok rahat ve kolay olacaktır. Usb belleğin üzerinde kişinin kurumsal logosunun basılması ile havalı bir görünüm oluşturacak olan bu ürünü kendinizi mutlu etmek için bile alabilirsiniz. Usb belleğin bir diğer özelliği ise kredi kartı boyutlarında olması ve cüzdana kolaylıkla sığabilmesidir. Bu yönü ile oldukça portatif olmakta ve kaybolma tehlikesi gibi sorunları yok etmektedir. Kurumsal logonuzun olacağı bu ürüne ayrıca dilediğiniz ismi yazdırabilirsiniz. Kişiye ve kuruma özel olan bu hoş tasarımlı usb bellek sevdiklerinizi ve kendinizi mutlu etmeniz için iyi bir tercih olacaktır. Sıradan kurumsal hediyeleri bir kenara bırakın ve hem işe yarayacak hem de anlamlı olacak bu hediyeyi gözden geçirin. Kart üzerine işlenen şirketinizin logosu ile kişiyi havalı ve özel gösterecek bu hediye farklı bir kurumsal hediye seçeneği olabilir. Hediye edeceğiniz kişiyi özel hissettirmek istiyorsanız, ya da kendinizi mutlu etmek istiyorsanız kurumsal logo baskılı kişiye özel usb belleği tercih edebilirsiniz.

İsimli 3 Kalemli Masaüstü Düzenleyici

abiye hediye ne olabilir

Evde ve ofiste masaların üstündeki eşyaları düzenli tutan küçük setler çok pratik ve estetik bir kullanım sağlıyor. Online hediyelik dünyasında olmazsa olmazlar arasında giren bu düzenleyicileri organizer olarak da bulmanız mümkün.  Bu ürünlerin son moda tasarımlarla karşımıza çıktığı bir dönemdeyiz. Kadın erkek herkesin beğenerek kullanacağı bu çağdaş tasarımlar çok şık.  Fonksiyonelliği de ilk planda tutmaları ile dikkat çekiyorlar. İşkoliklerin, öğrencilerin ve meşgul kişilerin bayılacağı enfes bir opsiyon oluyor. Sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz ya da aileniz için mükemmel bir sürpriz yapmak istiyorsanız online hediyelik dünyasının en iyilerini seçin. Ofis hediyelikleri aslında evde yapılabilecek hediyeler arasından seçeceğiniz minik bir jestle birleştirebileceğiniz müthiş birer fikir oluşturuyor. En önemlisi de bu birkaç armağanın kombinasyonu ile oluşan ürünleri bir kutuya koyabilecek olmanız. Böylelikle düzenleyici ve beraberinde şahsi emeğiniz sürprize dahil duruma gelecek. Dilediğinizce bir kutlama yapmak için her atmosferi güzelleştiren bu model sizinle. Hemen sipariş vererek bütün avantajlardan faydalanın, ödeme ve kargo kolaylıklarını kaçırmayın.

Ahşap Kutulu Viski Kadeh Seti

abime hediye

Hediye aldığınız kişi viski bardağını her kullandığında aklına siz geleceksiniz ve yüzünde hoş bir gülümsemeye sebep olacaksınız. Hoş tasarımının yanı sıra bir de ona özel olması ise farklı hissetmesine sağlayacaktır. Bardağın üzerine basılan isminizin baş harfi ile aynı zamanda isim ve tarih harika bir görüntü oluştururken aynı isim ve tarih basılı ahşap kutu harika bir bütüne adım atacaktır. Viski seti içerisinde bir adet isim ve tarih baskılı viski bardağı ile üç adet doğal aynı zamanda son derece şık viski taşı bulundurmaktadır. Viski kadehinin boyutları kullanıma son derece uygun olarak 9 cm, çapı 7 cm boyutlarında tasarlanmıştır. Bu sayede hem çok şık hem de son derece rahat bir kullanım sağlamaktadır. Ürün yanında gönderilen yine isim ve tarih baskılı ahşap kutunun boyutu ise 29 cm, çapı 7 cm 0 cm x 15 cm’dir ve üzerinde bulunan isminizin baş harfi son derecek şık durmaktadır. Doğal viski taşlarının boyutu ise bardağınızın yanında sırıtmayacak şekilde 2 cm X 2 cm şeklindedir. Viski bardağı toplamda 205 cc sıvı alabilmektedir.