Best Dad Tasarımlı Anı Fotoğraf Albümü

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
499.90 TL
Ürün Kodu: 15642

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Anı albümünün ölçüleri 20 x 20.5 cm ve 20 Sayfadır
  • 24 adet sizin belirleyeceğiniz kare formattaki fotoğrafınız 10 x 10 cm ölçüsündeki kağıda basılarak gönderilmektedir.
  • Fotoğraflarınızı yapıştırabilmeniz ve albümünüzü daha eğlenceli hale getirmeniz için herbiri 3.5 cm x 1 ölçülerinde 80 adet farklı tasarımlarda yapışkan bant gönderilmektedir.
  • Albümün içine notlarınızı yazabileceğiniz 1 adet beyaz renkli ahşap kalem gönderilmektedir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Babanızı ne kadar çok sevdiğinizi göstermek için sıradan bir gün için ya da babalar gününde onun için babama hediye ne almalıyım sorusunu soruyorsanız anlamlı bir hediye olacak Best Dad Tasarımlı Anı Fotoğraf Albümü tercih edebilirsiniz. Babanız ile birlikte geçirdiğiniz tüm özel anların bir arada bulunacağı bu albüm babanızın çok hoşuna gidecek!

Her baba çocuklarına karşı hiçbir karşılık beklemeden fedakârlık ve sevgide bulunur çünkü onun için yaşamın merkezi çocukları olmaktadır. Ancak babalar günü gibi özel günlerde çocukları tarafından hatırlanmak ve yaptıklarına karşılık küçük karşılıklar almak her babanın hoşuna gidecektir. Fakat böylesi günlerde sıradan bir hediye değil, babanıza olan sevginizi doğrudan göstermenize yardımcı olacak hediyelerin tercih edilmesi önemlidir.

Bu kapsamda babanız ile birlikte küçüklüğünüzden başlayarak biriktirdiğiniz anıların fotoğrafları yer alacak albüm, tamamen babanıza ve size özel hazırlanacağı için onun ne kadar iyi bir baba olduğunu bir kez daha anlamasına yardımcı olacaktır. Babanızın hayatında alabileceği en özel ve anlamlı hediye olacak bu ürün, yaşamı boyunca saklayacağı ve daha sonraki yaşlarında da dönüp tekrar bakacağı bir hediye anlamı taşıyacaktır. Aynı zamanda kaliteli baskı sayesinde yapısını hiçbir zaman kaybetmeyecektir.