Baş Harflerinize Özel Tarih Yazılı Rakı Kadehi Seti

Ürün Kodu: 15938

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 2 adet rakı kadehi gönderilmektedir.
  • 1 adet 5 cm x 14 cm özel tasarımlı Duble Metre.
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevdikleriniz için özel bir hediye arıyorsanız üzerinde tarih yer alan rakı bardağı yazılı hediyeden seçmek doğru bir karar olacaktır. Bu özenli hediye, rakı içmeyi seven yakınlarınızın çok mutlu olmalarına sebep olacağı gibi aynı zamanda da rakı sofralarından alacakları keyfi de arttıracaktır.

Özenli tasarımı ve yapısı ile birlikte öne çıkan Baş Harflerinize Özel Tarih Yazılı Rakı Kadehi Seti, rakı keyfini arttırmak için tüm ürünleri bir arada taşımaktadır. Rakının kendisine özgü aromasını ve lezzetini ortaya çıkarmaya yarayacak özel bardaklar, bu sayede çok daha keyifli bir rakı içim imkânı sunarken, aynı zamanda da yüksek baskı teknolojisi sayesinde de solunmalara ya da silinmelere karşı dayanıklıdır.

Set içinde bulunan Rakı Cep Kitabı ise sevdiklerinizin rakı sofralarından çok daha fazla keyif almasına imkân verecek. Çünkü rakı sadece tadı ile değil, aynı zamanda sağladığı özel içim adabıyla da dikkat edilmesi gereken bir içkidir. Farklı rakı türlerini, rakı içme yöntemlerini ve sofra hazırlama kurallarını öğretecek olan kitap bu açıdan büyük fayda sunacaktır. Diğer yandan rakının seviyesini en iyi şekilde ayarlamanıza imkân verecek duble metre de rakı içimine ayrı bir eğlence katacak.