Baba Tanımı Tasarımlı İsme Özel Kupa ve Altlık Seti

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%16 indirim
219.90 TL
184.72 TL
Ürün Kodu: 15639

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Bardak altlığı ahşap olup 9.5 cm x 9.5 cm ölçülerindedir.
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Baba olmak demek her zaman çocukları için fedakârlık yapan, en zorlu durumlarda çocuklarının yardımına koşan, onlara yönelik karşılıksız bir sevgi beslemek anlamına gelmektedir. Çocuklarının dünyaya gelmesi ile birlikte babalar yaşamlarını da sadece onların üzerine kurarlar ve bazen kendi mutlulukları pahasına çocuklarının her zaman mutlu olmasını isterler.

Bu büyük sevgileri yüzünden babalar her çocuk için özeldir. Onların yaptığı fedakârlıklar, destek olmalar ya da mutlu anlarda mutluluğun daha fazla olmasına yardımcı olmaları gibi nedenler, çocuklarının her fırsatta babalarına teşekkür etmelerine ve sevgilerini de göstermelerine olanak tanımaktadır. Özellikle babalar günü babanıza sevginizi ve değerinizi göstermenin, onun bu zamana kadar yaptıkları için de teşekkür etmenin iyi bir yoludur.

Fakat babalar gunu hediyesi seçiminde dikkatli olunması gerekir. Her ne kadar her baba çocuklarından gelecek hediyelerden mutlu olacak olsa da yine de onu duygulandıracak ve yaşamında aldığı en güzel olacak bir hediye tercihinde bulunmak daha anlamlı olacaktır. Tamamen bu kapsamda tercih edebileceğiniz Baba Tanımı Tasarımlı İsme Özel Kupa ve Altlık Seti sayesinde babanıza son derece anlamlı ve değerli bir hediye verebilir, sizin için onun ne ifade ettiğini her zaman görmesini sağlayabilirsiniz.