Arkadaşa Hediye Dekoratif Yastık

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
İndirime Son
344.90 TL
286.27 TL
Ürün Kodu: 16487

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • %100 sağlıklı baskı.
  • Kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan süblime baskı.
  • 40X40 cm ölçüsünde kare yastık.
  • Yastık içi dolu kullanıma hazır olarak gelmektedir.
  • Özel dokulu kaliteli kumaş.
  • Çamaşır makinasında yıkanabilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Arkadaşınız için her zaman sizi anımsayacağı ve günlük yaşamında büyük bir mutluluk ile kullanacağı bir hediye tercihinde bulunmanız için Arkadaşa Hediye Dekoratif Yastık tercih edebilirsiniz. Bu özel tasarıma sahip olan yastık konforlu ve sağlıklı bir kullanım sunarak arkadaşınıza ne kadar çok değer verdiğinizi en iyi şekilde anlamasına yardımcı oluyorlar.

Arkadaşlıklar her zaman özeldir çünkü arkadaşlar en kötü zamanların bile kolayca geçmesine, mutlu olan anların ise daha özel bir mutluluk ile geçmesine neden olurlar. Aynı zamanda arkadaşlarınız eğlenceleri anların da artmasına neden olarak yaşamınızda özel bir yere sahiptirler. Bu ve bunlardan çok daha fazla anlama gelen arkadaşınız için bu özel yastığı tercih ederek kendisinin çok mutlu olmasını sağlayabileceksiniz.

Doğumgünü sürprizi olarak da tercih edebileceğiniz ve arkadaşınızın doğum gününü en iyi şekilde kutlayabileceğiniz bu özel yastık üzerinde bulunan tasarımı ile bulunduğu ortama hoş bir görünüm katacaktır. Sadece dekoratif amaçlar için değil aynı zamanda yumuşaklığı sayesinde bel desteği olarak da kullanılmaya uygundur. Tüm bu özellikleri sayesinde arkadaşınız için verdiğiniz değerin ne kadar yüksek olduğunu en iyi şekilde gösterecektir.