Aileye Özel Hediye İsim Yazılı Okey Takımı

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
İndirime Son
2499.90 TL
2199.91 TL
Ürün Kodu: 15823

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Set standart boy 4 adet ahşap kaplama ıstaka içermektedir.
  • 1 takım oyun taşları bulunmaktadır.
  • Set içerisinde 1 adet zar bulunur.
  • Oyun taşlarını içinde muhafaza edebileceğiniz kutusu ile gönderilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Birlikte vakit geçirmeyi seven aileler için tasarlanmış olan Aileye Özel Hediye İsim Yazılı Okey Takımı sayesinde çok uzun eğlence anları sizleri bekliyor. Ailelerin bir araya gelmesine olanak tanıyacak ve aynı zamanda ev başta olmak üzere piknik gibi dış alanlarda da eğlenceli vakit geçirmelerine imkân verecek olan bu özel okey takımı ne kadar yüksek eğlence sunmasına karşılık, aynı zamanda aile üyelerine özel olarak tasarlanması sayesinde de iyi bir hediye tercihi olacaktır.

İstekalar üzerine aile üyelerinin isimlerinin yazılması ile birlikte tüm aileniz için bir hediye tercih olacak ve böylece herkes kendi istekasını kontrol ederek her zaman kendi oyununu oynayabilecektir. Bunun yanında canlı renklere sahip taşları da oyun sırasında farklı renklerin birbirinden kolayca ayırt edilmesini sağlamaktadır.

Tüm bu özellikleri ile birlikte her zaman aile içi eğlenceyi en iyi şekilde elde etmenize yardımcı olacak set, özel hediye paketi ile gönderildiği için aile bireylerine hediye etmeye de hazırdır. Sadece kendi aileniz için değil, aynı zamanda yakın dostunuz ya da akrabanız olan aileler için de tercih edebileceğiniz hediye yüksek baskı teknolojisi ve işçiliği ile birlikte uzun süreler boyunca eğlenceyi en iyi şekilde sunmaktadır.