Afrika Fili Tasarımlı Hediye Led Lamba

Şimdi sipariş verirseniz yarın kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile yarın teslim.
İndirime Son
749.90 TL
607.42 TL
Ürün Kodu: 16881

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Akrilik levha (Üst bölüm) kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesi ile hazırlanmıştır.
  • Alt kaidesi masif ahşaptır 60 x 140 x 30 mm ölçüsündedir.
  • Güçlü led lambası Sarı renk vermektedir.
  • Evinizde, ofisinizde dekoratif amaçlı veya gece lambası olarak da kullanabilirsiniz.
  • Usb girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile çalışmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevdikleriniz için özel bir hediye vermek ya da özel hediye paketi hazırlama istiyorsanız özel üç boyutlu tasarımı ile Afrika Fili Tasarımlı Hediye Led Lamba harika bir seçenek oluşturacak. Bu özel lamba sayesinde sevdiklerinize unutulmaz bir hediye verdiğiniz gibi aynı zamanda doğum günü gibi çok özel günler için de kutlama yapabileceksiniz.

Sevdiklerinize özel ya da sıradan günlerde hediyeler almak çok önemlidir. Bu sayede onları ne kadar çok düşündüğünüzü, ne kadar çok değer verdiğinizi ve sizin için ne kadar önemli olduklarını en iyi şekilde ifade etme olanağı bulursunuz. Ancak bu etkiyi en üstün şekilde sağlamak için de özellikle doğru hediyelerin seçilmesi çok daha önemlidir.

Sevdiklerinizi çok mutlu edecek özel bir hediye tercihinde bulunmak için bu özel led lamba harika bir seçenek oluşturuyor. Hediyeyi isterseniz çocuklar için de tercih edebilirsiniz. Çocukların çok sevdikleri hayvanlardan olan fili üzerinde taşıyan lamba çocuk odalarına çok ayrı bir hava katacaktır. Bunun yanında ofis gibi ortamlar için de kullanılmaya uygun olan bu özel lamba sayesinde mutluluğu her zaman en güzel şekilde elde edebileceksiniz.