Zar Tasarımlı 3d Led Lamba

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
749.90 TL
Ürün Kodu: 16800

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Akrilik levha (Üst bölüm) kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesi ile hazırlanmıştır.
  • Alt kaidesi masif ahşaptır 60 x 140 x 30 mm ölçüsündedir.
  • Güçlü led lambası Sarı renk vermektedir.
  • Evinizde, ofisinizde dekoratif amaçlı veya gece lambası olarak da kullanabilirsiniz.
  • Usb girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile çalışmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevdiklerinize farklı hediyeler tercih etmek istiyorsanız Zar Tasarımlı 3d Led Lamba özel bir hediye anlamı taşıyor. Arkadaşa, anneye, babaya, kardeşe ya da sevgiliye ufak hediyeler vermek isteyenler için ideal bir tercih olacak lamba, özel görünümü sayesinde sevdiklerinizi mutlu edecektir. Yapısı itibariyle çok hoşa gidecek olan ürün yaymış olduğu ışığı sayesinde aydınlanma ihtiyacının da pratik şekilde giderilmesi için yardım sunmuş oluyor.

USB bağlantısı ile çalıştığı için güvenli ve pratik kullanım olanakları sunan ürün yapısı itibariyle her zaman rahat bir kullanım sağlar. Yaymış olduğu ışığı ortamın aydınlanması için idealdir. Bu bakımdan çalışma masasında rahatlıkla kullanılabilir. İsteyenler gece lambası olarak da kullanabilirler.

Ahşap kaidesi ise yüksek şıklık taşımaktadır ve hediyenin en güzel şekilde tamamlanmasını sağlamaktadır. Özel görünümü ve tasarımı ile birlikte sevdiklerinizi çok mutlu edecek olan bu özel lamba her zaman sevginin özel bir yansıması haline gelecektir. Kullanıldığı alana dekoratif bir görünüm katarak, ortamın çok daha güzel ve etkileyici görünmesi için yardımcı olur. Hoş görünüm sunar.