Yeni Doğum Yapan Anneye İlk Anneler Günü Hediyesi İsme Özel Kupa Bardak

6 Saat 34 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
İndirime Son
194.90 TL
157.87 TL
Ürün Kodu: 16873

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kupa yüksekliği: 9,5 cm çapı:8,5 cm
  • Kupanın malzeme kalınlığı 4 mm'dir.
  • Ürün Çeşidi: Porselen;  klasik beyaz porselen kupa üzerine baskı yapılır.
  • Kupanızın her iki yüzüne de baskı yapılmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Yeni doğum yapan anneyi tebrik etmek ve heyecanını paylaşmak için hediyeler çok özel bir fırsat sunuyorlar. Yeni Doğum Yapan Anneye İlk Anneler Günü Hediyesi İsme Özel Kupa Bardak sayesinde yeni doğum yapan annelere çok özel bir hediye verebileceksiniz. Anneler günü hediyesinin yanında özel bir dogumgunu hediyesi olarak da kullanıma uygun olan bu bardak annelerin mutlu olmasına yardımcı olacak.

Tüm anneler için anneler günü en güzel ve özel hediyeler ile geçmesi gerekirken özellikle yeni anne olmuş ve ilk kez anneler günü kutlayacak olan annelerin bu durumda heyecanları çok daha fazladır. İlk kez yaşadıkları bu deneyim kapsamında da en özel hediyelerin kendilerine verilmesi gerekmektedir.

Yeni annelere çok büyük heyecan verecek olan bu özel kupa bardak porselenden yapılmıştır. Bu yüzden sağlıklı bir kullanım sunar. Aynı zamanda içilen içeceklerin de tatlarının korunmasına katkıda bulunur. Üzerinde yer alan özel baskısı yüksek kaliteye sahip olup zamana ya da kullanıma bağlı olarak soyulma ya da silinme göstermez.