Van Gogh Yıldızlı Gece Tasarımlı Çok Sayfalı Çizgisiz Defter

3 Saat 31 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
199.90 TL
Ürün Kodu: 19707

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • 160 yaprak çizgisiz 60 gr kağıt.
  • Üstü kabartma baskılıdır.
  • Ebat : 13 X 19,5 cm.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Van Gogh'un en ünlü eserlerinden biri olan "Yıldızlı Gece" tasarımı, şimdi çok sayfalı, çizgisiz bir defterde sizlerle! Bu özel tasarım, sevdiklerinize herhangi bir özel gün için mükemmel bir hediye seçeneği olacak.

Kadınlar, erkekler, arkadaşlar, kardeşler, kendiniz ve hatta 45 yaş ve üzerindeki yetişkinler veya gençler için özel bir hediye seçeneği arayışı içindeyseniz, bu defter tam size göre! Okulların açılması, doğum günü, içimden geldi, ofis hediyesi veya yeni iş gibi özel durumlar için harika seçenekler sunan bu defter, kitapseverler, mimarlar, öğrenciler ve öğretmenler tarafından da çok sevilecek.

Klasik defterlerden sıkılanlar için çizgisiz sayfaları ile özgürlük ve yaratıcılık sunan bu defter, not almak, önemli şeyleri hatırlamak ve hatta çizim yapmak için mükemmel bir seçenek. Çanta veya sırt çantasına rahatça sığacak küçük boyutu, her yere götürebileceğiniz bir hediye seçeneği sunuyor.

Eğer sevdiklerinizi özel hissettirmek istiyorsanız, Van Gogh Yıldızlı Gece Tasarımlı Çok Sayfalı Çizgisiz Defter tam size göre! Bu özel tasarım, sevdiklerinizde sanat ve yaratıcılık duygularını uyandıracak ve her zaman hatırlayacakları harika bir hediye olacak.