The Little Prince-Küçük Prens 3d Led Gece Lambası

4 Saat 0 Dakika içinde sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
%16 indirim
749.90 TL
629.92 TL
Ürün Kodu: 15904

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Akrilik levha (Üst bölüm) kırılmaz şeffaf malzemenin lazer kesim ile işlenmesi ile hazırlanmıştır.
  • Alt kaidesi masif ahşaptır 60 x 140 x 30 mm ölçüsündedir.
  • Güçlü led lambası Sarı renk vermektedir.
  • Evinizde, ofisinizde dekoratif amaçlı veya gece lambası olarak da kullanabilirsiniz.
  • Usb girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile çalışmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Küçük Prens edebi kahramanlar arasında temsil ettikleri bakımından en çok sevilen karakterler arasında yerini almıştır. Çünkü Küçük Prens, her zaman daha asli olan değerleri korumak, sevginin, paylaşmanın, yardım etmenin hayatta önemli olduğunu okurlarına göstermektedir.

Onun temsil ettikleri ile birlikte yaşam çok daha güzel bir yer haline geleceğinden Küçük Prens’in pek çok hayranı bulunduğu gibi Küçük Prens’i tanımayan kimselerin de onunla tanışmasını sağlamak gerekecektir.

Küçük Prens’in temsil ettiklerini en iyi şekilde her zaman göz önünde bulundurmak için kullanabileceğiniz The Little Prince-Küçük Prens 3d Led Gece Lambası sayesinde sevdiklerinize özel bir hediye verebilirsiniz. Özellikle çocuklar başta olmak üzere çocuksu değerleri her zaman göz önünde tutanlar için ideal bir hediye olacak bu özel led lamba, aydınlığı sayesinde de pratik bir kullanıma sahiptir. USB bağlantısı ile rahatlıkla kullanılabilecek olan hediye arkadaşlarınıza ya da sevgiliniz için de verilecek anlamlı hediyeler arasında yerini alacaktır. Bu bakımdan doğum günü ya da sevgililer günü hediyesi olarak da tercih edeceğiniz lamba, Küçük Prens’i her zaman göz önünde tutmak ve onun sevgisinden yararlanmak isteyenlere kullanışlı yapısı ile özel bir destek sunacak.