Süper Baba Tasarımlı Çakmak

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
%20 indirim
324.90 TL
259.92 TL
Ürün Kodu: 19644

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Çakmak Boyutu 5.5 x 3,5 cm'dir.
  • Gaz doldurulabilir.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Süper Baba Çakmağı, babanızı özel hissettirmenin harika bir yoludur. Özellikle doğum günleri, babalar günü, yılbaşı gibi özel günlerde veya sadece babanıza özel bir hediye vermek istediğiniz anlarda harika bir seçenektir.

Sıradan bir çakmak yerine, babanızın hayatındaki özel yeri için özel olarak tasarlanmış Süper Baba Çakmağı, ona ne kadar özel olduğunu hissettirecek. Bu çakmağı eşiniz için de hediye seçeneği olabilir. Hediye alışverişlerinizde fark yaratmak ve hafızalarında yer edinmek için hala bir seçeneğiniz var.

Çakmak üzerine kazınmış olan süper baba tasarımı, babanızın yanında bulundurduğu her anında, onu mutlu edecektir. Bembeyaz rengi ile özellikle erkeklere hitap eden bu çakmak, en güzel hediyeler arasında yerini alacak ve babanızın sizin tarafınızdan sevildiğini bir kez daha göstermiş olacaksınız.

Eğer babanız sigara kullanmıyor olsa bile, bu çakmak ona özel olduğunu hissettireceği için her zaman yanında taşıyacaktır. Üzerine kazınmış olan süper baba tasarımı, onun çevresindekiler tarafından da özel hissedilmesini sağlayacaktır.

Süper Baba tasarımlı çakmak, Tüm babalara, eşlere ve diğer sevdiklerinize hediye olarak sunabileceğiniz ideal bir tercihtir. Sevdiklerinizin hayatına dokunacak, onların özel günlerine veya sadece bir sebep olmadan hediye vermenin anlam kazandığı her zamanlarda onların yanında olacaksınız.