Sözlük Serisi Kelime Anlamı 6'lı Rakı Kadehi ve Karaf Seti

Şimdi sipariş verirseniz bugün kargoya verilecektir.
İstanbul içi express teslimat seçeneği ile bugün teslim.
999.90 TL
Ürün Kodu: 15981

Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler:

  • Kadeh ve karaf üzerindeki yazılar Renkli UV baskı işlemesiyle yapılmaktadır.
  • 1 Adet üzeri baskılı rakı karafı ve 6 adet baskılı rakı kadehi gönderilmektedir.
  • 1 adet 5 x 14 cm özel tasarımlı Duble Metre.
  • Karaf 500 cc sıvı almaktadır.
  • Baskının kalıcı olması için makinede yıkama yapılması önerilmektedir. Elde yıkama, ovalama ve tırnakla kazıma ile baskının ömrü azalmaktadır.
  • Özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.

Sevdiklerinize kalıcı hediyeler vermek istiyorsanız ya da onları ağırlarken yaşamınızda ifade ettikleri anlamları en güzel şekilde ifade etmeyi istiyorsanız Sözlük Serisi Kelime Anlamı 6'lı Rakı Kadehi ve Karaf Seti harika bir tercih olacaktır.

Bu özel set, rakı sever yakınlarınızın çok hoşuna gideceği gibi aynı zamanda da rakı sofralarından çok daha fazla haz almayı mümkün hale getirecek. Karaf ve bardaklar üzerine sevdiklerinizin tanımları yer almaktadır. Çünkü rakı sofralarından en büyük haz sevdikleriniz ile birlikte alınmaktadır. Onların bu öneme atfen her yudumda yaşamınızda taşıdıkları değeri görmeyi sağlayacak olan bardaklar, tasarımları gereğince rakının da en güzel lezzetini daha iyi şekilde algılamalarını sağlayacak.

Set içerisinde aynı zamanda rakı bilgisini ve kültürünü daha da arttırmak için Rakı Ansiklopedisi Meyhane Baskısı yer almaktadır. Bu özel kitap, alanında hazırlanmış tek kitap olup rakıya dair tüm bilgileri içermektedir. Rakının tarihsel yolculuğunu, rakı adabını, rakının nasıl içilmesi gerektiği gibi pek çok konuya yer verilen kitap sevdiklerinizin ile kuracağınız rakı sofralarının da değerini arttıracak. Duble metre ise sevdiklerinizin tam kararında rakı içmelerini sağlayacak özel ölçüm yapabilmenize olanak tanıyacak.